خیر متاسفانه هنوز این مشکل رو دارم
من کارت قبلیم 4850 رو و با اون این مشکل رو نداشتم اما مطمئنم این مشکل باسه گرافیک نیست (پاور رو هم که عوض کردم)
خیر متاسفانه هنوز این مشکل رو دارم
من کارت قبلیم 4850 رو و با اون این مشکل رو نداشتم اما مطمئنم این مشکل باسه گرافیک نیست (پاور رو هم که عوض کردم)
با سام سرویس تماس گرفتی...؟ شرکت سازنده کارت گرافیکت چیه؟ XFX, Sapphire, Club3D, Gigabyte, ASUS ؟
باید با سام سرویس و یا گارانتی گرافیکت تماس بگیری بگی من مشکل دارم ببینی چی میگن...
دوستان کس دیگه ای هم هست اینجا که ترکیب گرافیک 5770 با یکی از مانیتورهای سری P سامسونگ که FullHD باشه رو داشته باشه...؟ P22500 باشه بهتره...
گرافیکم Sapphire هست
در ضمن یه مسئله
من قبلا یه 5770 داشتم البته اونم Sapphire بود که بعد از یکماه به مشکل خورد و گارانتی هم باسم تعویضش کرد جالب این بود که اونم همین مشکل داشت
این کارتم هم اولش اینطور نبود اما بعد از یکماه به این مشکلی که تو پست اول گفتم برخورد
حالا نمیدونم ارتباط بین این دو (کارت اول و دومم) با این مشکل چی هست
متاسفانه یه مانیتور 22500 دیگه تو دسترس ندارم که تست کنم ببینم مشکل از مانیتور هست یا نه
Sapphire 5770 معمولی یا سری Vapor-X ؟
دوستان کسی نظری نداره؟
اینجا رو هم ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولی هست
اینه :
لامسب مانیتور پورت HDMI نداره یه امتحان بکنم![]()
من هم همین دو تا رو گرفتم یعنی 5770 و 22500 اما هنوز وصل نکردم ! بهم بگو باید چه کار کنم ببینم مال من هم این جوری می شه با نه
آقا مبارک باشه
شما نمیخواد کار خاصی بکنید اول یه ویندوز 7 نصب کن و بعد از اینکه درایور کارت گرافیکت رو که نصب کردی رزولوشن رو بزار رو آخرین حدش یعنی 1920X1080 و یه مدت کار کن ببین مشکلی که تو پست اول گفتم رو بهش بر میخوری یا نه
فکر میکنم شما اولش این مشکل رو نداشته باشی (چون من با دوتا کارت 5770 اولش این مشکل رو نداشتم )و اگر این مشکل ؛ مشکل همه باشه یه دو ماه دیگه باید جواب بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)