سلام
بالا میاد ولی چون بعضی از شرکت های اینترنتی TinyPic.com رو فیلتر کردن بعضی از دوستان عکس ها رو نمی تونن ببینن می تونی عکس ها رو تو سایت دیگه ای آپلود کنی که مشکل برطرف بشه
سلام
بالا میاد ولی چون بعضی از شرکت های اینترنتی TinyPic.com رو فیلتر کردن بعضی از دوستان عکس ها رو نمی تونن ببینن می تونی عکس ها رو تو سایت دیگه ای آپلود کنی که مشکل برطرف بشه
اقاجان
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما روزی 200 تا ایمیل نصفه میاد که عین اون را کپی میکنم:
تورو خدا دیگه اسپم نفرست
![]()
Last edited by telescope; 11-01-2010 at 21:42.
سلام
این کار من نیست ! چند وقت داره یه کسی این کار میکنه !؟ از اون وقت بازدیدم نصف شده . ؟ آخه مگه من بیکارم اسپم بدم ؟
من 4 تا سایت دارم . وقت این کارا رو ندارم . یکی با من دشمنی داره ! اخه کی رو دیدی تا حالا که برای سایت دانلود تبلیغ بفرسته ؟ من فروشگاه دارم ، سایت خبری دارم ، یه سایت مشارکت در فروش هم دارم میسازم تا یه ماه دیگه راه میفته .
اونوقت بیام برای سایت دانلودم میل بفرستم ؟!
یه نکته رو بگم که انقدر مکافات کشیدم سر این اسپما که نمودونم چی کار کنم و ساید اصلا بیخیال این دومین بشم . بعد میدونی ارسال اینهمه اسپم چه هذینه ای داره ؟!
Last edited by iload; 12-01-2010 at 00:03.
اقا چیزت بالا میاد ولی عکس هاش فــــــــیلتر تشریف دارن !!!
الان 7 ماه هست داره اسپم میاد لطف کن خودت پیگیری کن دیگه اسپم نیاد آخرش کار دستت میده ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)