تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: wimax یا adsl؟؟؟؟مسئله اینست؟؟؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض اين حرف ها چيه؟

با ADSL 256 شما می تونید ماهی حداقل 30 گیگ بدون دردسر دانلود کنید . من نمی دونم این EDSL کی سر زبون کاربرا انداخته . این که از وایمکس هم سرطان تره . بارون بیاد سیگنا میپره . دولت پارازیت میندازه بعد امنیت هم هیچ شما فایل می گیری بقیه دنبال شما دانلود می کنند.
    من بيخودي به كسي پيشنهاد الكي نمي دم. حتما اطلاع كاملي دازم كه براي ايشون توضيح دادم. پارازين اصلا روي ماهواره هاي ديتا تاثيري نداره من الان خودم دارم از EDSL 512 استفاده مي كنم و هيچ مشكلي ندارم تازه بدون ----- هست و با IP كشور قبرس به اينترنت متصل مي شم و در نتيجه ديگه اون محدوديت هاي اعمال شده براي كاربراي ايراني از طرف غرب وجود نداره. ماهواره سرطان زا نيست. كي گفته. اون پارازيته كه سرطان ايجاد مي كنه. بعدشم فايل دانلود كنيم ديگران هم دنبال ما دانلود كنن چي ميشه خوب بزار دانلود كنن. اونها هم گناه دارن بزار ته استفاده اي بكنن

2. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مهرداد مک ادرست رو داشته باشند میتونن از تو به عنوان gateway استفاده کننند و هرچی تو بگیری اونها بگیرن وقتی نداشته باشند جنابعالی ارتباطت sequre هست دادا
    در امن و امانی اینجوریها هم نیست رفتی ایمیلتو بخونی رفیقت هم توی خونه اش بخونه ! یا هر فایلی گرفتی بقیه ببیند مگه الکیه
    اون پول 15 تومن رو میدی که ارتباطت حفظ بشه اگه قرار بود مثل سینما هرچی تو دیدی بقیه هم بینند باید اسمشو میذاشتن دستشوی عمومی
    اقا یه شماره ایرانسل از خودت بزار برای یه شش هفت ماه دیگه احتمالامنم همکارت بشم یه دیش بندازم سر پشت بوم
    توی خصوصی پخ کن دمت گرم !

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من بيخودي به كسي پيشنهاد الكي نمي دم. حتما اطلاع كاملي دازم كه براي ايشون توضيح دادم. پارازين اصلا روي ماهواره هاي ديتا تاثيري نداره من الان خودم دارم از EDSL 512 استفاده مي كنم و هيچ مشكلي ندارم تازه بدون ----- هست و با IP كشور قبرس به اينترنت متصل مي شم و در نتيجه ديگه اون محدوديت هاي اعمال شده براي كاربراي ايراني از طرف غرب وجود نداره. ماهواره سرطان زا نيست. كي گفته. اون پارازيته كه سرطان ايجاد مي كنه. بعدشم فايل دانلود كنيم ديگران هم دنبال ما دانلود كنن چي ميشه خوب بزار دانلود كنن. اونها هم گناه دارن بزار ته استفاده اي بكنن
    سرطانه یعنی بد دردیه نه سرطان زا چون پینگش بالاست اصلا شما که می گی راضی هستی یه تست تو speedtest.net بگیر نتیجشو اینجا بگذار.

مهرداد مک ادرست رو داشته باشند میتونن از تو به عنوان gateway استفاده کننند و هرچی تو بگیری اونها بگیرن وقتی نداشته باشند جنابعالی ارتباطت sequre هست دادا
    در امن و امانی اینجوریها هم نیست رفتی ایمیلتو بخونی رفیقت هم توی خونه اش بخونه ! یا هر فایلی گرفتی بقیه ببیند مگه الکیه
    اون پول 15 تومن رو میدی که ارتباطت حفظ بشه اگه قرار بود مثل سینما هرچی تو دیدی بقیه هم بینند باید اسمشو میذاشتن دستشوی عمومی
    اقا یه شماره ایرانسل از خودت بزار برای یه شش هفت ماه دیگه احتمالامنم همکارت بشم یه دیش بندازم سر پشت بوم
    توی خصوصی پخ کن دمت گرم !
    دادا خودتی درست صحبت کن. منظورتون ُSecure هست .شما چند سال تو کار آفلاینی ؟ بعد حتما نباید که مک رو داشته باشند می تونی بگذاری همه مکها رو دانلود کنی.شماره از کی می خوای؟

داره خودمونی میشه peyman12248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world

پيش فرض

اقا یه سوال دیگه این یعنی چی که هر چی دانلود کنی بقیه هم میتونن دانلود کنن؟؟؟
    در ضمن من تا حالا اینترنت حجمی نداشتم؟؟؟این 10 gb تا چقدر جواب میده؟؟؟اگر نخوای دانلود زیاد بیاری؟؟؟فقط گاهی اهنگ بیاری؟؟؟؟
    مثلا وقتی میری تو سایت یوتیوب اگر 10 فیلم توشو ببینی همرو دانلود حساب میکنه مثلا یعنی 10 فیلمو دانلود کردی؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در ضمن من تا حالا اینترنت حجمی نداشتم؟؟؟این 10 gb تا چقدر جواب میده؟؟؟اگر نخوای دانلود زیاد بیاری؟؟؟فقط گاهی اهنگ بیاری؟؟؟؟
    مثلا وقتی میری تو سایت یوتیوب اگر 10 فیلم توشو ببینی همرو دانلود حساب میکنه مثلا یعنی 10 فیلمو دانلود کردی؟؟؟
    اون سرویسی که 15 تومنه مال PlanetSky هست که هیچ تضمینی نداره و روی دو ماهواره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل ارایه هست و سرعت 512 هست در بهترین شرایط سرعت سابت شما میشه 50 کیلوبایت در ثانیه و سرویس 10 گیگ تضمینی هست برای OPENSKY که حدو 60 تومنه و تا 10 گیگ با سرعت 2 مگ یعنی تو بهترین شرایط 110-120 رو دارید و بعد از 10 گیگ هم سرعت شما به 20 کیوابایت در ثانیه تا انتهای ماه ادامه داره.
    یعنی اینکه اطلاعات ارسالی از طریق ماهواره روی سیستم ----S کد نمیشه و هر کسی می تونه اگر مک شما رو داشته باشه فایلهای شما رو بگیره . اگر هم نداشته باشه ممکنه شانسی مک شما رو تو حالت انتخاب همه مکها ببینه و اگر متوجه بشه شما فایلهای خوب و با سرعت میگیرید مک شما رو Select میکنه.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در جواب سوال اول تو که اینترنت ....میگیری ومنی که از اینترنت آفلاین اون استفاده میکنم میتونم از دانلود های تو وهزاران نفر دیگه به صورت رایگان استفاده کنم مثل این که شیر فلکه ای رو باز کرده باشی همه جور برنامه ای از توش بیرون میاد من برنامه های مفیدش رو به صورت رایگان استفاده میکنم....
    اینترنت ججمی یعنی هرکاری بکنی یعنی باز کردن صفحات دانلود و آپلود از حجم ترافیکت کم میشه و اونی که میگی 10 گیگ جواب میده مونده به خودت چه جور مصرف کنی اگه فقط صفحه وب باز کنی و هرچند یک بار دانلود های کوچیکی داشته باشی واست 3 گیگ هم واسه یک ماه زیاده ولی نه اگه مدام کارت تو سایت یوتیوب باشه و سایت های فلش شاید کافی نباشه(در ضمن لازم به توضیح هستش که چون شاتل شبا اینترنتش رایگان هستش دانلود های حجیم رو به اون موقع موکول میکنیم شبی 1.3 گیگ)
    در ضمن سایت یوتیوب کیفیت فیلم هاش زیاد بالا نیست دیدن 10 تا فیلم 2 الی 3 دقیقه ای حجم زیادی رو مصرف نمیکنه....

10. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داتک مودم وای مکس نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

ویدئوهای یوتیوب معمولا به ازاء هر دقیقه حدود 2.5 مگابایت حجم دارن.

معمولا کسانی که سرعت بالا می خوان واسه دانلود میخوان وگرنه واسه باز کردن پیج یه 64 هم کفایت می کنه.

13. این کاربر از malaki_mall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مودم وایمکس یا اینترنت وایمکس؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هم خود وایمکس رو داره هم مودمشو ولی مودمو می تونید به صورت امانی بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •