سلام
ظاهرا تا 120 کیلومتر ارتقا داده شده!
این رو فقط از یک نفر شنیدم ومن تایید نمی کنم!
حالا خودم بیشتر پرس و جو می کنم!
یک سایت می خوام که قیمت کارخونه ای خودرو ها رو بزنه!
سلام
ظاهرا تا 120 کیلومتر ارتقا داده شده!
این رو فقط از یک نفر شنیدم ومن تایید نمی کنم!
حالا خودم بیشتر پرس و جو می کنم!
یک سایت می خوام که قیمت کارخونه ای خودرو ها رو بزنه!
اگر آزاد بشه پس خودروسازیهای درپیت ایرانی میخوان چکار کنند ؟![]()
دوستان ارزش خرید داره؟!
چه مشکلاتی می تونه پیش بیاره؟
کسی نیست جواب بده؟دوستان ارزش خرید داره؟!
چابهار که نه جزیره هست نه حصارکشی داره!!! پلاکشون مشخص میکنه
بله اگه بخواین توی اون شهر ازش استفاده کنین ارزش خریدن داره
مشکلات هم اگه از محدوده خارج بشین در اولین ایست و بازرسی جلوتون رو میگیرن و یا ماشین رو میخوابونن یا یه جریمه درست و حسابی براتون مینویسن
---------------------------------
خوب بچه ها حالا من یه سوال دارم
هر خوردویی رو میشه آورد تا خرمشهر یا فقط خودرو های صفر کیلومتر و به روز رو میشه وارد کرد؟![]()
بله شما هر خودروی رو میتونید بیارد چه نو و چه دسته دو
ولی هرچه خودرو به روزتر باشه گمرکی کمتری میگیرند و خودروهای دسته دو فکرکنم گمرکیشون 2براره.
و شما با این ماشینها فقط میتونید در مناطق آزاد مثل قشم و کیش و چابهار تردد کنید
البته یه محدودیتهای برای بردنش توی ایران هست که اونم در سال فقط 45 روز میتونید خارج مناطق بت گشت و گذار بپردازید
تا 3 مدل پائین تر میشه وارد کرد. ماشین صفر 20%. یه مدل پائین تر 23%. یه مدل پائین تر 26%. یه مدل پائین ترهر خوردویی رو میشه آورد تا خرمشهر یا فقط خودرو های صفر کیلومتر و به روز رو میشه وارد کرد؟29%
همه نوع ماشینی میشه وارد کرد. الان کامارو ماستانگ هامر و ... وارد شده. یه بنز C280 BRABUS صفرش 52میلیونه. سراتو 2010 قیمتش 19.500 شده. 2درش که فکر کنم اسمش فورت کوپ باشه قیمتش 15.700ـه.
هیچ مشکلی نداره. محدودش 45کیلومتره. داشت میشد 120 کیلومتر که متاسفانه ایرانخودرو بی همه چیز شکایت کرد و... و انجام نشد!دوستان ارزش خرید داره؟!
----------------------------
حالا که بحث داغ شده. ماشین ترو تمیز که صفرش حداکثر 25000دلار باشه چی سراغ دارین؟ آخه بابام گیر داده میگه سوناتا 2011 بگیریم. دیوانم کرده![]()
واسه چی؟!هیچ مشکلی نداره. محدودش 45کیلومتره. داشت میشد 120 کیلومتر که متاسفانه ایرانخودرو بی همه چیز شکایت کرد و... و انجام نشد!
آخه اگر اعتراض نمی کرد کی می رفت پرشیا بخره می رفت آزرا می خرید
اگر 120 کیلومتر می کردن اهواز رو هم پوشش می داد!
45 کیلومتر از کجا محاسبه میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)