تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره و کمک خیلی خیلی فوری !!!!!!!!!!

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون این مدل پاور مشکلی در کولینگ و ... نداره؟ چون گفتم 12 ساعت روزی کامپیوترم روشن هست و این پاور من الان نمیکشه و داغون شده ! 500w کافی نیست ؟ ...
    راستی هارد های maxtor چطوره ؟ ... از سامسونگ بهتر نیست البته منظورم کلی بود سطح کاراش ... تشکر ...

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی دمت گرم شما کلا یه سیستم جمع کردی .......
    والا من فقط سی پی یو و هارد و پاور میخوام عوض کنم همین یعنی اینا از همه مهمتر هستند !!!
    1:اول از همه یه سوالی در مورد هارد دقیقا چه برندی مطرح هست و برای 500 گیگ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ ....
    2:در مورد سی پی یو این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟ .... CPU:INTEL CORE i5 750 2.66 GHz ؟ ... من الان یه AMD Althon 2 هسته ای دارم ... ولی این مدلی که گفتید با گیگابایت مشکلی نداره که ؟ ....
    3: در مورد پاور هم میتونید راهنماییم بکنید که چه برندی و چه مدلی ؟ .. چون من استفاده زیادی از کامیپوتر میکنم و نمیخوام براش مشکلی پیش بیاد ! ...
    4|:راستی گرافیک انویدیا پیشنهاد نمیکنید با این سی پی یو و مادربرد میتونه هماهنگی بدون مشکل داشته باشه ؟ ..
    خیلی ممنونم ...
    ممنون این مدل پاور مشکلی در کولینگ و ... نداره؟ چون گفتم 12 ساعت روزی کامپیوترم روشن هست و این پاور من الان نمیکشه و داغون شده ! 500w کافی نیست ؟ ...
    راستی هارد های maxtor چطوره ؟ ... از سامسونگ بهتر نیست البته منظورم کلی بود سطح کاراش ... تشکر ...
    سلام

ببینید شما اول باید کاربردتون از سیستم رو بیان کنید و بعد هزینه ای رو که می تونید انجام بدین

چون وقتی کسی پردازنده 200 هزار تومنی از هر دو برند تراشه ساز می گیره باید کاربردی در سطح قدرت اون

پردازنده داشته باشه

در غیر این صورت پردازنده ی 100 تومنی با 200 تومنی براتون تفاوتی نمی کنه

به عنوان مثال اگر شما یه قطره آب در یه لیوان یا در یه پارچ بخواین بریزید این دو ظرف برای شما تفاوتی نمی کنه!!!

حتی جالب اینکه اگر گیم هم بخواین بزنید به پردازنده ی قوی احتیاج ندارید و به قول لینک زیر بازی های جدید به

گرافیک حساس هستند و لحاظ کردن قدرت پردازنده در گیم بی ربط هست و بعبارت دیگه در گیم ، کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنابراین شما کاربرد مورد نظر و میزان هزینه ای رو که می خواین انجام بدین رو بگید تا سیستم بر این اساس بهتون معرفی بشه

ضمن اینکه اگر مدل مادربوردتون رو بگید شاید نیازی به ارتقای آنچنانی نباشه و بتونید بدون تعویض مادربورد ورم و

فقط با یه آپدیت ساده ی بایوس مادربورد و تعویض پردازنده ودیگر قطعاتی که احتیاج دارید ،سیستم رو ارتقا بدین
    Last edited by nikaan; 12-01-2010 at 13:48.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اگه بودجشو داری 225000 تومن بزار روش و به جای core i5 750 2.66GHz از core i7 860 2.8GHz استفاده کن که خیلی خفن است.
    i5 قيمتش 210 هست و i7 860 هم 340 هست . اختلافش ميشه 130 تومن .

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

i5 قيمتش 210 هست و i7 860 هم 340 هست . اختلافش ميشه 130 تومن .
    سلام
    فکر نکنم با این قیمت تو بازار پیدا بشن.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

باید گشت . ولی پردازنده های اینتل نوسان زیادی تو بازار دارند .

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

قيمت دقيق اين CPU در بازار ايران كه من امروز پرسيدم :

Core i5 شده 220 تومن و Core i7 860 شده 340 تومن .
    Last edited by saeed774; 12-01-2010 at 21:11.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان فعلا میخوام گاور بگیرم مدلی که دوستمون گفتند برای روزی 12 ساعت به طور کلی مشکلی ایجاد نمیکنه همون 430w که در صفحه پسش معرفی شد قیمتش هم حدود 32 تومن بود چون پاور من سوخت !
    خیلی ممنون فقط فوریه چون فردا باید پاور بخرم ... منتظرم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •