همچنان مشکلم سر جاش هست .
Loaris Trojan Remover v1.2.0.3
نظرتون در مورد این برنامه چیه ؟ ارزش داره دانلود کنم ؟
منم مشكل تروجان دارم و نود هم نمي تونه پاكش كنه . اين رو هم با حجم 62 مگ از سايتش دانلود كردم و اتفاقا تروجانها رو شناسايي كرد اما پاكشون نمي كنه !!!! ... پس راه خوبي نيست
ممنون از راهنمایی تون . اگه تونستید تروجان ها رو پاک کنید به من هم بگید چه کار کردید . ممنون میشم
درود
دوستان عزیز امکان نداره با یهویندوز لایو پاک نشن!!!
اون سالینی و ویروته که پاک نمیشن!!!
شما تازه با یه ویندوز لایو میتونید فایلهای روت کیت هم پاک کنید دیگه چه برسه به تروجان.
ببینید دوستان اینا آخرین راهها هستند
1-یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو Paste کردن LOg اینجا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- گزارش AVZ
3- نصب آویرا Premium Suiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر خبرتون هستم.
Last edited by picher_s; 05-02-2010 at 11:13.
picher_s جان ممنون از راهنمایی هاتون ولی مشکلی که دارم اینه که یک مقدار شما زیاد حرفه ای می گین و منم یک مقدار زیاد مبتدیم .
ویندوز لایو که حقیقتا تا حالا به گوشم نخورده و نمی دونم چه کار باید بکنمش.
آویرا هم به توصیه چند باره شما نصب کردم . همه پوشه ها ی داخل سیستم رو ویروس معرفی کرد . منم چون تا حالا با این آنتی ویروس کار نکرده بودم چند تا رو که دلیت کردم بقیه که حدود ۹۰ تا هستش رو هم قرنطینه کردم . آلان کلا هیچ درایوی هیچ پوشه ای نداره !!! ولی بجاش سیستمم پاک پاکه و مشکل حل شده !!!
حالا میشه لطف کنید بگید باید چه کار کنم تا پوشه هام برگردن ؟
ممنو از لطفتون .
من ميگم avast رو نصب كن....
100% مشكلت حل ميشه.
شك نكن![]()
اونا پوشه نبودن!
چون پوشه که نمیتونه ویوس باشه.
ویروسهای هم نامه پوشه بودن.
ویندوز لایو ویندوزی که نیاز به نصب نداره و از رو CD بالا میاد.
شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ميگم avast رو نصب كن....
100% مشكلت حل ميشه.
شك نكن![]()
پس یه سر به AV-Compratives بزن.
پیروز باشید.
Last edited by picher_s; 07-02-2010 at 07:15.
خداییش روم نمیشه باز سوال بپرسم ولی....
اویرا همه پوشه های سیستمم رو قرنطینه کرده . چون همشون exe شده بودن . حجم درایو های سیستمم پره ولی داخل درایو که میشم هیچی نیست . حتی این تیک مخفی رو هم بر می دارم ولی بازم چیزی نشون نمیده .
میشه کمکم کنید که چه طوری از قرنطینه پوشه هام رو بر گردونم ؟
اون مراحلی رو که پست قبل گفتید رو اجرا کنم مشکل حل میشه ؟
اي خدااااااا
پس پست شماره18 من چي بود؟!!!
اونا ويروس بدون.
فايلات مخفي شدن.
No Hidden رو اجرا كن حله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)