تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 62

نام تاپيک: HDTV ـهای سامسونگ برای سال 2010

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجب چیزیه این UNC900، کفمون برید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تصویر مهمه توی تلویزیون خیلی هم مهمه ولی برای خیلیا مثل من قیافه هم شاید حتی به اندازه تصویر مهمه، چون خدایی باید قبول کرد که اختلاف کیفیت تصاویر در عمل و در استفاده روزانه که میشه، اونقدری فرقی نداره باهم و گاهی اوقات بین خیلی از مدل‌ها فقط یه حرفه‌ای میتونه تفاوت رو بفهمه، این یه حقیقته ولی اختلاف ظاهر تلویزیون‌ها بین سامسونگ و پاناسونیک واقعاً زیاده و حتی مامانتونم بیارید میتونه این اختلاف رو به وضوح تشخیص بده.

3. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این ریموت سری UNC9000 خیلی جالبه من یه ترلیر توی YouTube ازش دیدم، واقعاً چیز جالبه با Wifi وصل میشه تلویزیون و می‌تونید تصاویر در حال پخش تلویزیون رو داخل مانیتور 3 اینچیش ببنید و برد زیادی داره می‌تونید هرجای خونه ببریدش بعد به PC هم متصل میشه می‌تونید عکس، فیلم یا آهنگ بگیرید از TV به PC یا دستگاه‌های دیگه Share کنید همچنین امکان اتصال به دستگا‌های خارجی دیگه هم داره، چون ir هم داره برای همین می‌تونید برای کنترل‌های دیگه هم ازش استفاده کنید در ضمن مثل اینکه در نمیه دوم سال 2010 این تلویزیون وارد بازار میشه البته این ریموت رو میشه برای بعضی از مدل‌های دیگه سامسونگ هم مثل سری 7000 و 8000 LED سفارش داد.
    کلاً خیلی چیز جالبیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثل این‌که تعدادی از تلویزیون‌های سری جدید رو، قرار سامسونگ ماه دیگه یعنی در ماه March به بازار عرضه کنه، این سری شامل سری 9000 (فوق باریک) سری 7000 و 8000 هست که همشون مجهز به 3D Processor هستن.
    جریان عرضه این سری هم از این قرار که LG قراربوده سری جدید تلویزیون‌های 3D Enable خودش رو خیلی سریع عرضه کنه و مارچ رو هم به همراه یه فروش بزرگی پیشبینی کرده، ولی انگار یجوری سامسونگ با این عرضه سریع تصمیم گرفته رودستی به LG بزنه.
    سری 9000 هم از تلویزیون‌های سامسونگ به پردازنده‌های قوی سری Cell Base Toshiba عرضه می‌شه که توانایی بالایی در تبدیل تصاویر دوبعدی به سه‌بعدی داره. همچنین سامسونگ اعلام کرده یکی از بزرگترین محاسن این تلویزیون‌ها زمان پاسخ دهی 4ms هست که 20٪ نسبت به نسل فعلی سریع‌‌تر هستن.

کد:
    Last edited by Guts; 16-02-2010 at 15:19.

7. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب سری UNC7000 (پائینترین مدل از سری‌های سامسونگ با پشتیبانی 3d) هم الان پیش‌فروش میشه به عنوان اولین تلویزیون سه‌بعدی از این خانواده، این سری 5 مدل مختلف داره.

با قیمت‌های زیر عرضه میشه:

مدل 40 اینچ 1999$.
    مدل 46 اینچ 2599$ هست (مدل قدیمتره "B7000 46 الان 1929$ در آمازون به فروش میره).
    مدل 55 اینچم 3299$ قیمتشه.
    دو مدل 60 و 65 اینچم هنوز مشخص نیست.

از مشخصات این سری:
    پشتیبانی از 3d،
    تبدیل اتوماتیک تصاویر 2d به 3d،
    قابلیت دسترسی به Samsung App و Skype و Internet TV که شامل Picasa و Twitter و... میشه،
    240 هرتز.

کلا از نظر امکانات جانبی این سری بیشتر شبیه مدل B8000 قدیمی هست که 3d رو هم بهش اضافه کرده باشی.

عکس‌های مختلف از این تلویزیون:
    کد:
    کد:
    Last edited by Guts; 16-02-2010 at 15:53.

9. 9 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از سایت which.co.uk گروهی به Lab سامسونگ دعوت شدن برای دیدن سری C7000 سامسونگ، این اطلاعات جدید و این فیلم رو (لینکش رو آخر میزارم) ببنید؛ از این سری جدید LEDهای سامسونگ، خیلی چیزهای جالبی از این سری میگه، من چند نکته جالبش رو میگم؛
    مهمترین نکته که میگه برای منم خیلی جالب بود این بود که می‌گفت سامسونگ امسال تمام Review ها رو از LEDهای نسل قبل بررسی کرده و سعی کرده مشکلات که در Review ها مطرح شده رو برطرف کنه برای مثال میگه یکی از مشکلات کاربران همیشه تصاویر SD بوده، میگه سامسونگ برای این سری جدید خیلی روی کیفیت تصاویر SD کار کرده یا از یه فیلترینگ جدید برای نویز استفاده کرده.
    یه چیز جالبی که سامسونگ به این مدل‌ها اضافه کرده که فکر کنم خیلی هم بدرد بخور باشه اینه که دیگه از این بعد می‌تونید تصاویر در حال پخش روی تلویزیونتون رو روی یه هارد یا مموری اکسترنال ذخیره کنید این تصاویر به صورت اینکریپت شده از تلویزیون روی هارد شما ذخیره میشن برای همین فقط روی همون تلویزیون دوباره قابل پخش هستن، به نظر این امکان جالبیه.
    یسری چیزهای ریز دیگه هم بود که جالب بود مثل ریموت جدید سامسونگ (نه اون ریموت سری UNC9000) یه ریموت فلت با بک لایت و...

کد:
    Last edited by Guts; 28-02-2010 at 16:04.

11. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

ببخشید من از قیمت بازار ایران خبر ندارم .

به نظرتون UNC7000 تا کی وارد بازار ایران میشه ؟ قیمتهائی که کمپانی اعلام میکنه در ایران به همون قیمت وارد میشه یا بیشتر ؟

مخلصیم .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی .

ببخشید من از قیمت بازار ایران خبر ندارم .

به نظرتون UNC7000 تا کی وارد بازار ایران میشه ؟ قیمتهائی که کمپانی اعلام میکنه در ایران به همون قیمت وارد میشه یا بیشتر ؟

مخلصیم .
    بعضی از کشورها قرار همین ماه یعنی مارس بیاد بعضی جاها مثل اینکه اپریل میاد ماه دیگه؛ اینجا هم باید با اختلاف 1-2 ماه وارد بشه چون الان جو LED هم تو بازار پچیده هرچی سام‌سرویس این تلویزیون رو زودتر بیاره به نفعشه اگرم نیاره یا دیر بخواد بیاره فکر کنم تو بانه ولی پیدا بشه. قیمتم داخل ایران حداقل حداقل یه 20٪ باید گرونتر باشه البته اول که میاد ممکنه یکمی الکی گرون باشه ولی قیمتش افت میکنه مثلاً فکر کنم اولش برای 40 اینچ دوروبر 2.4 میلیون یا 100 تومن 200 تومن بالا پائین تر باشه.
    من خودمم می‌خوام همین تلویزیون بگیرم البته ممکنه 3d اینجا خیلی بکار نیاد که بزرگترین خاصیت این تلویزیونم هست، مخصوصاً عینک‌های سامسونگم خیلی گرونه ولی خوده تلویزونم به تنهایی خیلی مشخصات جالبی داره و مطمئنم تلویزیون خیلی خوبی میشه حتی بدون 3d حالا منتظرم تا اولین Review از تلویزیون بیرون بیاد.
    Last edited by Guts; 07-03-2010 at 18:35.

14. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

مرسی دوست عزیز .

من سری 7 داشتم ( LED ) البته تا صبح . دادم به خواهرم و منتظر 7000 هستم .

FULL HD زیر 46 اینچ حال نمیده که تا 3.5 باشه میارزه ولی بیشتر نه !

راستی چون از نوار قرمز و آبی و .... سامسونگ خسته شده بودم امروز رد کردم رفت . این سالاره واسه خودش

اینم قیمتهای 46 اینچ این سری :
    کد:
    چی میشد با این قیمتها وارد میشد

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 07-03-2010 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .

مرسی دوست عزیز .

من سری 7 داشتم ( LED ) البته تا صبح . دادم به خواهرم و منتظر 7000 هستم .

FULL HD زیر 46 اینچ حال نمیده که تا 3.5 باشه میارزه ولی بیشتر نه !

راستی چون از نوار قرمز و آبی و .... سامسونگ خسته شده بودم امروز رد کردم رفت . این سالاره واسه خودش

اینم قیمتهای 46 اینچ این سری :
    کد:
    چی میشد با این قیمتها وارد میشد

مخلصیم .
    منم امیدوارم با قیمت‌های خوب وارد بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •