كارت خيلي عالي شده
ولي يه كمي اين دخمله گردن كلفت شدهكاش به جاي رگهاي غيرتي كه از گردنش زده بيرون روي گلوش بيشتر كار ميكردي
گلوي آدميزاد اينقدر صاف نيست.
در كل كارت فوقالعادس![]()
كارت خيلي عالي شده
ولي يه كمي اين دخمله گردن كلفت شدهكاش به جاي رگهاي غيرتي كه از گردنش زده بيرون روي گلوش بيشتر كار ميكردي
گلوي آدميزاد اينقدر صاف نيست.
در كل كارت فوقالعادس![]()
ايول فرهاد
عجب لب كوچولو نازي داره خيلي طبيعي شده افرين
واي فرهاد عجب تيكه اي شده...من ميرم ميام همش دلم ميخواد نيگاش كنم...ووووووووووش
ماشالله بزنم به تخته چه مو هاي پرپشتي هم داره ها
ماشالله ماشالله![]()
سلام فرهاد ....
کاره خیلی خیلی خوبی شده ....
فقط یه چیز .... یه جورایی 3D به نظر نمیاد خیلی دیگه فتو شاپی شده مخصوصا چشماش ....
یه چیز دیگه ای هم که هست به نظرم حاشیه لبش خیلی تیز شده ... البته نمی دونم شاید خانوما مدلشون اینطوریه ..... و فکر می کنم طرف دیگه ی صورت یه خورده همچین صاف و صوف شده .... مخصوصا اون خط زیر چشم که به سمت گونه میاد دیگه محو شده ..... انگاری رضا چیز با لودرش اومده رد شده از اونجا ....
واقعا خسته نباشی پسر ......
موفق باشی .
eeeeeeeeeeeee ...... سارا ... چرا تیکه می پرونی به دختر مردم ......واي فرهاد عجب تيكه ای شده![]()
درست صحبت کن درباره ی این ..... صاحب داره....واي فرهاد عجب تيكه اي شده
![]()
ببينم ساختش خيلي سخت بود ؟ دليل قرمزيش اينه كه اعصابتو به هم ريخت واسه همين كتكش زدي ! درسته ؟
آف آف آف استاد فقط مدلينگ ها؟خيلي خوفيده ، فقط دهنش يكم پيرش كرده بعد پس زمينه هم يكم روشن تر بود بهتر نبود ؟
به به داش فرهاد گل
مثل همه کارات خیلی خوب شده
خیلی جالب ناک شده ، آفرین
فقط گردن غول گذاشتی واسش : دی
این دخیه اومده آرایشگاه نجومی؟آخه چرا کنار گوشش پنکک زده
![]()
یه سوال فنی : این مدلت رو که گذاشتی به صورت مدل خام چرا همش از یه زاویه تقریبا یکسانه ، اغلب اینجوری میزارن و دور تا دور سر رو نشون میدن![]()
ایول مدلت خیلی خوب شده
به به
میگم یکم صورتش به نظر مسطح میاد انگاری عمق نداره
آفرین فرهاد قشنگ شده . ولی به نظرم کارای قبلیت خیلی بهتر بودن .
سلامسالارهم تنهاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)