اميد جان شما كمي منطقي باش ، طرفداري بي چون و چرا نشونه ضعف يك كالا هست ، حالا ميخواد اپل باشه يا سوني
اگر دقت كنيد من تو پيشنهادات خودم به خريدارها اپل رو پيشنهاد نميدم ، به 2 دليل اصلي : 1- قيمت بالا در ايران و كاذب 2- عدم آشنايي كاربراي ايراني با مك و دردسرهاي بعدش
اينطور هم نيست كه شما بگي برند سوني بي كيفيت هست ، اين حرف كاملا غلطه
هميشه گفتم برند ها نبايد با هم مقايسه بشن ، كار اشتباهي هست ، بايد مدلهاي همرده حالا از نظر سخت افزاري و كانفيگ و يا از نظر ظاهري مقايسه بايد بشن
مثلا پيشنهاد ميكنم 13 اينچي هاي اين دوتا برند رو مقايسه كيفيتي و سخت افزاري كنيم ( طبق حرف خودت كه ميگي كيفيت اپل بالاتر از تمام برندها هست )
از سوني سري Z و از اپل Macbook Pro هاي 13 اينچي
اولا اين كه سري Z سوني تو آخرين مدلهاي سري 8 از CPU هاي جديد سري P استفاده كرده مثل P9700
دوم اينكه سري Z سوني روي برخي مدلهاي از هاردهاي SSD استفاده ميكنه برخلاف مك بوك ها
سوم استفاده از بلوري رايتر روي برخي مدلهاي سوني (برخلاف اپل)
چهارم استفاده از تكنولوژي Hybrid تو گرافيك هست بطوري كه در سري Z سوني هنگام كار با باتري شما از 4500MHD استفاده ميكنيد ( حالت Stamina ) و در زمان استفاده از شارژر از 9300 GS
پنجم رزولوشن بالاتر 1600x900 در مقابل حداكثر 1280x800
ششم كيفيت بسيار عالي RGBLED سوني براي سري Z كه تو 13 اينچي ها معركه هست
و اما مهمترين عامل برتري سوني Z تو 13 اينچي ها نسبت به اپل :
بدنه بسيار مقاوم فيبر كربن سوني Z كه براي اثبات به شما لينكي ميزارم دانلود كنيد ببينيد ، همينطور سنسور G-SHOCK براي حفاظت از هارد
اين فيلم ها رو ببينيد بعد بگيد كه اپل ميتونه زير اين تست ها دوام بياره يا نه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزيت هاي اپل هم نسبت به Z رو ميشه سيستم عامل مك دونست كه براي برخي حسن هست و براي برخي عيب ( شايد اين عيب به نداشتن دانش كافي برگرده )
هسته قوي و برنامه نويسي خوب سيستم عامل مك حفره ها و نقص هاي امنيتي كمتري نسبت به ويندوز داره و يك سيستم عامل امن به حساب مياد ولي به چه قيمت ؟
طراحي اپل هم سبك خاص خودش رو داره و همينطور گرافيك بهتر 9400 Geforce استفاده شده تو اين سري بر سوني برتري داره
لطفا بحث ها و مقايسه هاتون دوستان با دليل و مدرك باشه ، نه از روي تعصب ، اينطوري خيلي ها گمراه ميشن