تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: راهنمایی برای گرافیک

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اینبار با تشکر از البرز و نیمای عزیز:
    اگر اینطوری که شما فرمودید 5770 میتونه با 4890 برابری کنه من هم 5770 رو ترجیح میدم به دو دلیل:
    1- خیالتون راحته که از dx11 در بازیهای آینده میتونید استفاده کنید..حتی اگه مادربوردتون کراس فایر ساپورت میکنه میتونید یکی دیگه بعدا که ارزونتر شد اضافه کنید

2-نیاز به مصرف برق پایینتر و ایجاد دمای کمتر از 4890

فقط اینجا دو سوال مطرح میشه:
    1- تا چه حد کراس فایر قدرت گرافیکی رو افزایش میده؟...آیا 2 برابر میشه؟...اگه نه تا چند درصد افزایش پیدا میکنه؟
    2-و اینکار (کراس فایر) اصلا به صرفه هست؟
    Last edited by underworld; 09-01-2010 at 00:14.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینبار با تشکر از البرز و نیمای عزیز:
    اگر اینطوری که شما فرمودید 5770 میتونه با 4890 برابری کنه من هم 5770 رو ترجیح میدم به دو دلیل:
    1- خیالتون راحته که از dx11 در بازیهای آینده میتونید استفاده کنید..حتی اگه مادربوردتون کراس فایر ساپورت میکنه میتونید یکی دیگه بعدا که ارزونتر شد اضافه کنید

2-نیاز به مصرف برق پایینتر و ایجاد دمای کمتر از 4890

فقط اینجا دو سوال مطرح میشه:
    1- تا چه حد کراس فایر قدرت گرافیکی رو افزایش میده؟...آیا 2 برابر میشه؟...اگه نه تا چند درصد افزایش پیدا میکنه؟
    2-و اینکار (کراس فایر) اصلا به صرفه هست؟
    خب عملکرد کراس فایر ، به کارت های انتخابی و بازی بستگی دارند ، بعضی وقت ها کارایی تا 80% افزایش پیدا می کنه ، و بعضی وقت ها 20% هم بهتر نمی شه! البته در اکثر تست ها ، 2تا 5770 به صورت کراس فایر ، از 5870 هم قوی تر بودن که نتیجه ی بسیار بسیار خوبیه!

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب عملکرد کراس فایر ، به کارت های انتخابی و بازی بستگی دارند ، بعضی وقت ها کارایی تا 80% افزایش پیدا می کنه ، و بعضی وقت ها 20% هم بهتر نمی شه! البته در اکثر تست ها ، 2تا 5770 به صورت کراس فایر ، از 5870 هم قوی تر بودن که نتیجه ی بسیار بسیار خوبیه!
    اگر بخواهیم اینده نگری کنیم بعدا یک 5770 دیگه بگیریم و کراس فایر بکنیم بنظرتون الان پاور چی بگیریم که بعدا برای کراس فایر کم نیاره!!!!!!!!؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر بخواهیم اینده نگری کنیم بعدا یک 5770 دیگه بگیریم و کراس فایر بکنیم بنظرتون الان پاور چی بگیریم که بعدا برای کراس فایر کم نیاره!!!!!!!!؟
    سلام. برای کراس فایر دو کارت 5770 ، یک پاور 650 واتی مرغوب احتیاجه! green gp685b هست حدود 115000 تومان ، البته gp785 هم هست حدود 135000 تومان ، که یه جورایی 20000 تومان ، واسه 100وات می ارزه!
    البته من کلأ با آینده نگری برا کراس فایر مخالفم ، مثلأ شما اگه الان یک 5850 بگیرید ، خیلی بهتره تا این که الان یک 5770 بگیرید و سال دیگه باز یکی دیگه!!

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان فروشگاه معتبری سراغ داره که با پست گرافکو بفرسته اخه من شهرستانم و اینجا گیر نمیاد اگرم باشه دو برابر قیمت تهران هست اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    Last edited by ehsan6811; 09-01-2010 at 11:43.

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم خاستم ببینم پاور من برای گرافیک 4870 بسه مدلشم gp430a
    یکی از دوستان 4870 دست دو داره چند میارزه ازش بگیرم تا بعداز عید خوبه یا کلا نمیرزه
    توی کاتالوک green این کارت رو زده 200w ولی خوب به نظر من یه خورده بالا زده ولی از اونجایی که نظر من اینجا مهم نیست همون 200 w رو در نظر داشته باش خالا با ولتاژ cpu , m-b , .. جمع کن ببین کم می یاری یا نه
    اگه نوع cpu رو می گفتی کمکت می کردم..
    موفق باشی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

البته این را هم اضافه کنم که دوستان در همین فروم 5770 را از بازار رضا با قیمت 188000 هم خریدن که خیلی جالب هست

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان فروشگاه معتبری سراغ داره که با پست گرافکو بفرسته اخه من شهرستانم و اینجا گیر نمیاد اگرم باشه دو برابر قیمت تهران هست اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یه سوال دارم
    اگه من الان یه گرافیک 5770 که جزو کارتهای جدید محسوب میشن بگیرم...تا چند وقت دیگه توی بازار این گرافیک پیدا میشه که بعدا بتونم خریداری کنم و Crossfire بکمنش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال دارم
    اگه من الان یه گرافیک 5770 که جزو کارتهای جدید محسوب میشن بگیرم...تا چند وقت دیگه توی بازار این گرافیک پیدا میشه که بعدا بتونم خریداری کنم و Crossfire بکمنش؟
    حداقل تا یک سال دیگه ، و شاید هم بیشتر ، تا 2 سال! (البته به صورت نو)

13. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •