خب پسر خوب معلومه اون کره زمینه نمیاد بالا !!
چون وقتی می خواد بیاد بالا ERROR میده تو یکاری کن از تنظمیات BABYLON برو تو SERVICES اون تیک DISABLE BABYLON GLOBE بزن مشکلت حل میشه
خب پسر خوب معلومه اون کره زمینه نمیاد بالا !!
چون وقتی می خواد بیاد بالا ERROR میده تو یکاری کن از تنظمیات BABYLON برو تو SERVICES اون تیک DISABLE BABYLON GLOBE بزن مشکلت حل میشه
آقا اون ورژنی و که گفتید از سایت سافت گذر گرفتم ردیف شد
مشکل هم همونطور که قبلا گفتم هیچ ربظی به Globe نداشت.ورژنی که من داشتم روی سون نصب نمیشد
من از قسمت web pagetranslation استفاده کردم وبابیلون من از کار افتاد و همگیمون میدونم چرا ؟ چون سایت متوجه شد که بابیلون من اورجینال نیست و بقیه ماجرا ...
آیا راهی هست که از تمامی قسمتهای اون استفاده کرد بدون این که خراب بشه و آیا راهی هست که اگه خراب شد بعدش Remove کرد و دوباره نصب کرد ؟ چون میدونید که بعدش دیگه اگه نصب هم بکنید کار نمی کنه .
منظرتون رو از "تمامی قسمتها" نفهمیدم!!؟!!
1) من توی همون تنظیمات برنامه (ورژن 8) چند تا تیک رو برداشتم (یادم نیست چیا بود-الان هم برنامه رو ندارم) دیگه با مشکل خرابی مواجه نشدم... یک وری برید به تنظیماتش درست میشه...
2) شما میتونید بابیلون رو در لیست Block فایروالتون قرار بدید تا به اینترنت دسترسی نداشته باشه...
3) از برنامه internet Lock استفاده کنید...
سلام.
من بابیلون 8 رو نصب کردم ولی غات رو ترجمه نمیکنه.
کسی میدونه مشکل از چیه؟
منم از وقتی وین7 نصب کردم , وقتی میخوام با بابیلون , کلمه ای رو معنی کنم , کلمه رو نمیگیره!!! یعنی صفحه فقط باز میشه و باید خودم کلمه رو تایپ کنم!!!
من هم دقیقن با بابیلون تو ویندوز 7 مشکل دارد. به خار اینه که patch نمی شه و trial می مونه. نمی دونم باید باهاش چی کار کرد
منم همین طور.راستی یه چیزی ام شنیدم ، نمی دونم جالبه یا مسخره است یا عجیب!یکی میگفت (آدم حسابی بودا) که بابیلون برا اسرائیله و برا دزدی اطلاعات از PC ها طراحی شده؛آره؟!OR
؟
سلام
پچ بایبلون یا برنامه ای از ان که در ویندوز 7 کرک بشه کسی داره ؟کرک بابیلون 8 من در ویندوز 7 کار نمی کنه
اسم کرک هم بگین قبوله
ویندوز 7 استارتر هی میگه نمی تونه به فایل دسترسی داشته باشه !! در حالیکه فایل بابیلون رو من بستم
Last edited by luster; 12-08-2010 at 21:48.
لیسانس رو به جای کرک بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)