بله داره، من خودم همين سري پلاسما رو دارم و واقعا هم راضيم. اون قابليت USB هم واقعا بدرد بخوره.
فقط مدتها است مي خوام از شر كول ديسك خلاص شم و يك هارد اكسترنال براش بخرم اما نمي دونم چي بخرم كه با اين تلويزيون جواب بده!
بله داره، من خودم همين سري پلاسما رو دارم و واقعا هم راضيم. اون قابليت USB هم واقعا بدرد بخوره.
فقط مدتها است مي خوام از شر كول ديسك خلاص شم و يك هارد اكسترنال براش بخرم اما نمي دونم چي بخرم كه با اين تلويزيون جواب بده!
میشه یه کم درباره این WD HD توضیح بدین که دقیقا چیه؟
یک دستگاهیه که قیمتش حدودا 160 تومنه
قابل پخش فرمتهای مختلف تصویری رو تا حد فول اچ دی داره
فیلمها رو هارد اکسترنال و احتمالا usb باید بهش برسونید . یا با کامپیوتر شبکه اش کنید . یعنی dvd درایو نداره
چیزی که من دیدم اینه که فعلا با زیرنویس فارسی مشکل داره مثکه
عملا همین usb هست که روی تلوزیونهای سامسونگ سری b هست اما یکم از لحاظ بازه فرمتهایی که ساپورت می کنن متفاوت هستند و usb سامسونگ در زمینه زیرنویس فارسی فعلا بهتره اوضاعش
آپدیت کنم
در مورد زیرنویس فارسی
اگر فایل فیلم + زیرنویس srt همنامشو رو بذارید داخل یک فولدر بخوبی بدون هیچ ایرادی زیرنویس اجرا میشه
هیچ حرفی جدا و ناجور نوشته نمیشه و همه چیز عالیه
برای هماهنگ کردنشم میشه از طریق تلوزیون تایم زیرنویس رو جا بجا کرد
مثلا من گاهی مجبور شدم زیرنویسها رو 2 ثانیه با تاخیر اجرا کنم
و حتی یکبار وقتی 98.5 ثانیه زیرنویس رو جابجا کردم با تصویر هماهنگ شد
خلاصه امکانش هست
اما تا اینجا تجربه من می گه
usb سامسونگ نمی تونه idx/sub فارسی رو بخونه
pmaxجان سلام
فیلم اچ دی که به صورت لوح فشرده است رو چه جوری از طریق شبکه شدن میشه باb690 دید باید بریزیم تو هارد . ضمنا برای شبکه شدن چقدر باید هزینه کنیم.
سلام
آره دیگه یا باید بریزی روی هارد کامپیوترت و از طریق شبکه کردن توسط تلوزیون ببینیش
یا باید بریزی روی هارد اکسترنال و usb
شبکه کردن هم هزینه ی خاصی نداره
من فقط یک کابل 8-9 متری خریدم حدود8000 تومن
دموی ذخیره شده درB690 چند دقیقه است و فرمتش چیه؟
کدوم دمو ؟
روی b690 یکسری فایل عکس و کارتن و سرگرمی و اینچیزا هست
اما فیلم full hd اگر منظورته من ندیدم روش باشه
آپدیت مهم
الان یک فیلم 118 دقیقه ای full HD رو از روی فلش مموری 8 گیگ سیلیکن پاور مدل 720 اجرا کردم ( فلش خوبیه اگرچه ایده آل نیست )
برای جلو و عقب زدن فیلم هیچ مشکلی وجود نداشت و بخوبی - در حد باقلوا- انجام می شد . فکر کنم روی هارد اکسترنال هم همین وضعیت باشه .
حدسم درست بود . مشکلی که قبلا داشتم بابت کابل و احتمالا کارت شبکه کامپیوترم بوده که نمی شد فیلمهای پرحجم با کیفیت FULL HD رو جلو یا عقب زد .
خیلی خوشحالم که این مشکل حل شد چون عدم کنترل روی تایم فیلم FULL HD عملا اتفاق خیلی خوشایندی نبود .
اینم نمونه فلش مموری من
USB تلوزیون B690 واقعا یک معجزه س و الان می تونم بگم با داشتن این تلوزیون بالای 90% به وسترن احتیاج ندارید
فقط هنوزم مشکلم با زیرنویس فارسی sub/idx حل نشده
البته هرچی divx دارم رو هاردساب می کنم و بعد از اینکار مشکلی ندارم . که بعدا میام توضیح می دم با چه نرم افزاری و چقدر طول می کشه و ...
سلام pmax جان
میشه به یو اس بی b690 هارد اکسترنال وصل کرد و فیلمهای فول اچ دی رو از روی اون پخش کرد؟
در اینصورت دیگه برای دیدن فیلمها و فایلهای صوتی دیگه نیازی نیست کیس روشن باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)