تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: یه دستگاه هست به فلش وصل میشه و آهنگارو رو موج اف ام رادیو پخش میکنه؟

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

شما راست ميگي!

داره خودمونی میشه alfredgohar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنده چندین مدلشو امتحان کردم همشون در یه سطح هستن خیلی با هم تفاوت ندارن(از نظر صدا ) چون در واقع این وسیله بایستی موسیقی شما رو به موج fm تبدیل کنه و این محدودیت ایجاد میکنه به نظر من تفاوت زیادی با هم ندارن قیمتشم در حدود 7 هزار تومان است فقط تفاوت در کنترلشونه که روی فرمان باشه یا جدا باشه که اون بستگی به سلیقه خودتون داره.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اینا در واقع نسل سوم اون چیزی هست که قرار رابط بین سیستم پخش ماشین و آرشیو موسیقی ما باشه:

نسل اول کاست هایی بود که با یه فیش ساده وصل میشد به mp3 player ها و آهنگ های پلیر رو از طریق سیستم پخش ماشین میشد شنید ... (کار کیت car kit بهش می گفتن)

نسل دوم FM transmitter ها بودند که کمپانی های معروف هم بعنوان لوازم جانبی اینا رو تولید می کردند .. هنوز هم موجوده .. مارک های معتبر Belkin یا Creative هستند که حدود 20 تومن هزینه اش میشه ... اینا هم مجددا با سیم به پلیر وصل میشن، اما بعدش صدا رو بصورت بیسیم می فرستن روی موج رادیوی ماشین .. بهترین کیفیت رو اینا دارند.

نسل سوم در واقع همین FM Transmitter ها رو وارد یه سطح دیگه ای کردن .. یعنی خود ترانسمیتر بصورت یه پلیر عمل می کنه که حافظه بهش وصل میشه... یعنی دیگه بدون پلیر هم میشه آهنگ پخش کرد... اینا الان تو بازار ایران زیاد شده و اساساً هم مدلهای ارزون و متفرقه هستند.
    سیمور جان منظورت اینه که این نسل سومی ها کیفیتشون از نسل دوم پایین تره؟
    راستی به نظرت اگه کوون رو با اون کابل رابطی که همراه fm transmitter هست بهش وصل کنیم تاثیری تو کیفیت داره؟ یا اینکه یه کابل 3.5 از پشت پخش بگیریم بهتره؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان منظورت اینه که این نسل سومی ها کیفیتشون از نسل دوم پایین تره؟
    راستی به نظرت اگه کوون رو با اون کابل رابطی که همراه fm transmitter هست بهش وصل کنیم تاثیری تو کیفیت داره؟ یا اینکه یه کابل 3.5 از پشت پخش بگیریم بهتره؟
    نه لزوماً ... اما مساله اینه که این نسل سوم همون ماجرای پلیرها متفرقه رو پیاده کرده: یعنی امکاناتش به شکل قابل توجهی زیاد شده و میتونی کلی مانور بدی، اما همچنان قیمتش پایین تر از transmitter های تک کاره ی نسل دوم هستش... (عیناً پلیرهای متفرقه که دوبرابر امکانات و قابلیت های پلیر مارک اصلی رو با نصف اون قیمت در اختیار کاربر میذارن!!) .. طبیعتاً این ممکن نیست، بجز با کاهش کیفیت... الان شاید هفته ای یه بار من از طرف دوستان با خرابی های این نسل سوم ها روبرو میشم ... که اغلب هم چاره خاصی نداره، اما خب جنس ارزون حداقل خوبی اش اینه که طرف خیلی هم بخاطر از دست دادنش ناراحت نمیشه! درسته؟

برای گوش های حساس تر، عملکرد ضعیف تر ترانسمیترهای ارزون قیمت در استریوسازی و دیستورت میتونه محسوس باشه... اما شاید برای خیلی از دوستان هم همین مدلهای نسل سوم قابل قبول باشه.

//

اکثر تجربه های که من درباره اش خوندم (و البته تجربه خودم) اینطور بوده که استفاده از کابل مستقیم (حالا با tape بود قبلاً -- یا اینکه مستقیم وصل کنی به سیستم پخش) بهتره و دیگه خبری از افت کیفیتی که گهگاه با ترانسمیترها خواهی داشت نیست.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •