حتما از روش بودن وایرلس اطمینان حاصل کنید
2 شما سعی کنید درایور مربوط به وایلرس خودتوت بگیرید
اینجوری که از SETUP مشخصه شما دارید اشتباهی نصب می کنید چون اکثرا یا DELL هستند یا INTEL
حتما از روش بودن وایرلس اطمینان حاصل کنید
2 شما سعی کنید درایور مربوط به وایلرس خودتوت بگیرید
اینجوری که از SETUP مشخصه شما دارید اشتباهی نصب می کنید چون اکثرا یا DELL هستند یا INTEL
agha akhar kasi javabe in soale mano nadad
driver webcam kamel shenakhte shode hata mitonam to yahoo estefade konam vali nemidonam chera inja in eror ro mide![]()
agha yeki nis maro komak kone??????![]()
وقتی می گی تو یاهو وب کمت کار میکنه یعنی مشکلی ندازی یا این برنامه وب ماله شما نیست یا اینکه مججئدا نصب کن اگر درست نشد یه بار ویندوز رو مججدا نصب کن حل میشه
سلام خدمت دوستان حوب
من هم مشکل همین دوستمونو دارم اما در سایت خود dell هم نمی دونم که درایو مربوط به چیپ کدومه میشه لظفاً من رو هم راهنمایی کنید
باز هم ممنون ار شما دوستان
منم دارم این مشکل رو با nchکار می کنه ولی dell webcam console کار نمی کنه میگه درائورش کار منی کنه
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام حدمت شما دوست عزیز
من هم در نصب درایو webcame مشکل دارم و نمی دونم تو سایت dell کدوم گزیبه رو انتخاب کنم تا نرم افزار webcame نصب بشه البته باید بگم که درایور در device manager نصب شده اون نرم افزاری رو میخام که میتونم با حانتهای محتلف هم زمان تصویر حود را ظبط کرد
ممنون از شما
براي وب كم ميتوني ازاستفاده كني و در مورد وايرلسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vostro 1015 يا QMI هست كه ارور داره يا 7-1395 كه
ممنون از دوستان خوبم که نرم افزار رو در اختیار من گذاشتن![]()
آقا بابت این لینک خیلی خیلی ممنون..
نجاتمون دادی!
یه سوال دارم، این برنامه Dell Webcam consol توی دی وی دی همراه لپ تاپ نبود! یعنی یه dvd هست که اصولا چیز خاصی توش نیست! اولش یه چیزایی نصب کرد اما قبلش هم ویندوز هفت شناخته بود قطعات رو..
لینکی از Dell Webcam consol دارید؟
ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)