سلامراستی جریان این اس ام اس ها چی بود
قرار بود همه به گزینه ی دال رای بدن که اصلا نداشت!
اما همون گزینه ی سه هم خیلی رفت بالا!
سلامراستی جریان این اس ام اس ها چی بود
قرار بود همه به گزینه ی دال رای بدن که اصلا نداشت!
اما همون گزینه ی سه هم خیلی رفت بالا!
منم به این پیروزی تبریک میگم.................
ایشالا جام جهانی.............
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 10 (7 کاربران و 3 مهمان)
றД ĵ ĭ Đ, cescjoon, dante_2681, Majid393, pedramch, vahid_vaezinia, VBYOFSKI
بابا برید بخوابید...........![]()
دمش گرم
خداییش حال کردیم
نکته انحرافی گزینه 3 اس ام اسها
افتاد...!!!
اهه من نود تموم شد میخواستم این تاپیکو بزنم ! ولی فروم باز نشد
ولی واقعا این برنامه عالی بود ! یعنی دادکان غوغا کرد ! زیراب همه رو زد !
هرچی هم عادل میگفت سریع و دقیق جوابشو میداد !
خیلی باهاش حال کردم !
75%: دی
دادکان در 90 : افتخارم گرفتن مدال لیاقت از خاتمی - اخراج از فدراسیون زمان علی آبادی
چون عادل به اون صورت ازش سوالی نپرسید..در واقع مثل همیشه یه برنامه چالشی نبود.
تریبونی بود که در اختیار دادکان قرار گرفت برای تخلیه خودش و زدن یه سری حرفای غیر فوتبالی!
برنامه بظاهر ورزشی که بیشتر سیاسی بود امشب... و این خیلی بنفع دادکان شد چون در غیر این صورت باید به خیلی سوالها در مورد اشتباهات خودش جواب میداد!
امشب خیلی حال کردم
خدا کنه نخوان برنامه نود رو تعطیل کنن![]()
تا چالشی از نظر شما چی باشه؟در واقع مثل همیشه یه برنامه چالشی نبود.
اتفاقا فردوسی پور کمم بهش گیر نداد...ولی دادکان آستینش پر از جواب های منطقی و کارشناسی بود واسه همین تونست نبض برنامه رو بدس بگیره.
آره، جالب بود ولی همین آقا هم خودش یه مشکلاتی داشتچون الان به این وضع افتاده اینجوری حرف میزنه... من نه از این طرفداری می کنم نه از اینایی که الان هستن.
درضمن شماها دارین سیاسی بحث می کنید فعلا! همتون چسبیدین به آقای X و آقای Y ... حال اینکه خیلی ها دم از ربط نداشتن فوتبال و سیاست می زنن!
بسیار عالی بود ولی انصافا چرا وقت بیشتری ندادند؟تکرار یه سریال سطح بالا اونم ساعت 1:15 بامداد واجبتر بود یا صحبتهای دادکان ؟خودش هم گفت شما میگی یک ساعت بعد میشه یه ربعجالب بود نوع زیر نویس شبکه سه که زمان پخش سریال رو هر زمانی که عادل به تایم باقی مونده اشاره می کرد مثل زیر نویس های همیشه شبکه نبود حالا!
هر کی بیاد مشکل داره! ولی این کجا اون کجا آره ساختار اداره اینها هم کمی مشکل داشته ولی حداقل اداره می کردند نه بله قربان گو باشند!آره، جالب بود ولی همین آقا هم خودش یه مشکلاتی داشت
Last edited by Kianoosh; 05-01-2010 at 03:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)