تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: امکان دسترسی به اینترنت تا سرعت 5/1 مگابیت در ثانیه فراهم شد!!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من که دور ADSL رو خط کشیدم. الان 3 روزی می شه دارم از EDSL استفاده می کنم. الان می فهمم که چقدر اشتباه کردم که این همه مدت از ADSL استفاده کردم. من 512 نامحدود دارم روزها سرعت دانلود 45 و شب ها از ساعت 11 به 70 گاهی 80 هم می رسه. من از نوع اشتراکیش استفاده می کنم وای به حال اختصاصیش.به نظر من ADSL فقط به درد Send برای EDSL می خوره. تازه EDSL بدون فیلترینگ هست و من با IP کشور قبرس به اینترنت متصل می شم و محدودیت اعمال شده از طرف غربی ها برای کاربران ایرانی اینترنت دیگه وجود نداره.

2. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

اینترنت که محدودیت دانلود داشته باشه مفت نمی ارزه

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توی الایت متحد آمریکا با احترام بیش از اندازه از کاربران خواستند که بیشتر از 180 فیلم در ماه دانلود نکنند . فقط گفتن خواهش میکنیم اگر میشه

آمریکا تو چه فکریه ؟ ایران پر از بسیجیه

مخلصیم .

5. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض اینم ببینید

7. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دلم مثل دلت خونه مسافر !!!
    تا جایی که میدونم قراره !!! ایران صاحب خطوط پر سرعت بشه صبر کنین 100 سال اولش سخته
    میاد
    ...
    میاد
    ......
    ...
    ..
    ...
    ...
    داره میاد....
    ...
    الان میاد....
    سال 2020 کره اینترنت 3 ترابایت به صورت رایگان اهدا میکنه
    ایران در همون سال (2020) تعداد صدهزار پورت به مشترکین منطقه شهید جعفری اضافه شد که به طور میانگین سرعت اینترنت از یک مگابایت به 1.24 مگابایت ارتقا پیدا خواهد کرد.
    ...
    دیدن گفتم اومد تازه شدیم یک مگ

9. 5 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی الایت متحد آمریکا با احترام بیش از اندازه از کاربران خواستند که بیشتر از 180 فیلم در ماه دانلود نکنند . فقط گفتن خواهش میکنیم اگر میشه
    آمریکا تو چه فکریه ؟ ایران پر از بسیجیه
    مخلصیم .
    والا تا اونجایی که ما میدونیم دانلود تو کشورهایی که قانون کپی رایت دارند جرمه

11. 3 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض یک شرکت اینترنتی: اینترنت پرسرعت برای شخصیت های حقوقی و مراکز دانشگاهی محدویت قانونی ندارد

ایسنا - روابط عمومی یک شرکت اینترنتی اعلام کرد که مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس های دارای سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه ی علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است. یک شرکت اینترنتی که روز یکشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرده بود کاربران اینترنت در ایران تا سه روز آینده و برای نخستین بار از امکان دسترسی به اینترنت با سرعت تا 5/1 مگابیت در ثانیه برخوردار می شوند و با استفاده از سرویس شتاب کاربران اینترنت هیچ مشکلی برای دانلود فایل های حجیم، فیلم، موسیقی و غیره نخواهند داشت اطلاعیه دیگری در مورد واکنش ها به خبر ارایه سرویس دسترسی به اینترنت تا سرعت 5/1 مگابیت در ثانیه منتشر کرد. طبق این اطلاعیه طی دو روز گذشته رسانه های گروهی با انتشار خبر ارایه ی سرویس دسترسی به اینترنت تا سرعت 5/1 مگابیت در ثانیه، از اعلام جدول هزینه های این سرویس در روز سه شنبه خبر دادند که روابط عمومی این شرکت ضمن پاسخ به برخی از سوالات هموطنان، جدول هزینه های سرویس موسوم به شتاب را منتشر کرد. در بخشی از این اطلاعیه با اعلام این که سرویس شتاب بر اساس میزان ترافیک شبکه با افزایش سرعت بسیار زیادی ارائه می شود آمده است: این افزایش برای مشتریان بسیار محسوس خواهد بود. در این اطلاعیه به موضوع تضمین ارایه سرویس اشاره و تاکید شده است: به جز مواردی که کندی سرویس توسط مخابرات اعمال می شود سرعت شتاب کاملا قابل تضمین است. بر این اساس هزینه ی استفاده از این سرویس برای یک دوره ی یکساله و با سرعت حداقل و حداکثر 128 کیلوبیت بر ثانیه ارسال و حداقل 128 کیلوبیت بر ثانیه و حداکثر 768 کیلوبیت بر ثانیه دریافت بر بستر +adsl2 با احتساب 30 درصد تخفیف جشنواره زمستانی 142800 تومان خواهد بود. همچنین هزینه ی استفاده ماهانه سرویس شتاب با سرعت حداقل و حداکثر 256 کیلوبیت بر ثانیه ارسال و حداقل 256 کیلوبیت بر ثانیه و حداکثر 1500 دریافت بر بستر وایمک 79000 تومان خواهد بود.

مدیا نیوز 88/10/15
    Last edited by mehrdad38; 06-01-2010 at 21:12.

13. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا تا اونجایی که ما میدونیم دانلود تو کشورهایی که قانون کپی رایت دارند جرمه
    شما خودتون دارین میگین کپی رایت .

اونا مگه مثل ماها هستن تا یه چیزی دانلود میکنن سریع برن یه پک DVD بخرن رایت کنن بعد کلی خوشحال باشن

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

EDSL های اختصاصی خیلی عالیه ولی هزینه اکانت خوبش یکم میزنه بالا برای شرکت های بزرگ صرف میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

EDSL > اختصاصی چرا
    با OPENSKY کی میره تو غار ؟؟
    ماهی 15 تومن برای 512 نامحدود تا 20 کیلو تضیمین دریافت داری و تا 64 هم بالا میره بطور متوسط ساعتی 150 مگ داری
    بازم بگو بده
    الان خیلی از بچه های همین فروم گرفتن و خوشحالن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •