دارن در تهران سرعت 1.5مگابايت را مي دهند ولي در شهر ما اخرين سرعت 512كيلو بايت است.
دارن در تهران سرعت 1.5مگابايت را مي دهند ولي در شهر ما اخرين سرعت 512كيلو بايت است.
نه 1 مگ هست 2 مگ هم فکر کنم هست البته محدوددارن در تهران سرعت 1.5مگابايت را مي دهند ولي در شهر ما اخرين سرعت 512كيلو بايت است.
الان خوب مخابرات هم داره تا سرعت 2 مگ رو میده ف قیمتش هم مناسبه 72 هزار تومن ، محدودیت حجمی هم نداری .
منتها فقط برای شرکتهاست .
اینم لیست قیمت ها
کسی که 1.5 mbit میگیره واسه دانلود هست اونوقت ماهی 3/7 Gb رو میخاد تو******
isp خلیج بوشهر اینترنت 128 نامحدود با سرعت متوسط 30 kb/s +سرویس توربو که شبا سرعت 768 میشه رو ماهی 30 تمن میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینه من میگم دیگه، آخه اینترنت 1.5 مگ خوبه ولی با 5-6 گیگ آخه چیکار میشه کرد؟ هیچی دقیقاً، باور کنید صفحات رو هم فقط در طول ماه ببنید بیشتر از 5-6 گیگ میشه با این سرعت. واقعاً مزخرفه. تازه دقت کنید به ازای هر گیگ اضافه رو قیمتش رو چقدر زده، آخه این عوضیا معلومه چی تو کله شونه خوب معلومه که با اینترنت 1.5 مگ بیشتر از 5-6 گیگ در ماه استفادشتون میشه.
کجاست؟ لینکی چیزی داری از قیمت ها به ما هم نشون بده.الان خوب مخابرات هم داره تا سرعت 2 مگ رو میده ف قیمتش هم مناسبه 72 هزار تومن ، محدودیت حجمی هم نداری .
منتها فقط برای شرکتهاست .
Last edited by Guts; 04-01-2010 at 17:40.
پارس انلاین هم چند وقتیه داره 1 مگ و 2 مگ میده منتها با قیمتهای نجومی
1 مگ : 219 هزار تومان
2 مگ : 395 هزار تومان
من ADSL 128 دارم...
سرعت دانلودم تا 270Kb/s میرسه که فک کنم همون 2مگابایت برسه...
درسته؟
اره درسته 2mbمن ADSL 128 دارم...
درسته؟
اندیشه آیا ؟من ADSL 128 دارم...
درسته؟