تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 45 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

نه برای من نزده ساخت مادیران نوشته Made by LG electronic و دیگه هیچی. در ضمن به نماینده فروشش گفتم این lh 500 هم مثل مانیتور های lg ساخت ایران(مادیران) هست؟ گفت نه ساخت کره هستش با ضمانت گلدیران و گفت اگه ساخت ایران بود گلدیران ضمانت نمیکرد و گارانتی خود مادیران بود از این لحاظ مطمئنم که مادیران نیست.
    منظور سوال من این بود که از کجا بفهمم واقعا Finished in korea باشه و چینی یا ایرانی(به اسم کره اصل) نباشه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

اینم بگم که یکی از دوستان (mahdi moosavi ) در تاپیک رزولیشن Divx در LH 70 یه عکس گذاشته بود که فرمت های ساپورت شده LH 700 رو نشون میداد تو اون عکس اگر بالای صفحه رو نگاه کنی میبینی که این عکس هم برای LH 700 هست هم برایLH 500 و هم LH 49 و 2 مدل دیگه ولی من بازم شک دارم به خاطر همین خواستم از دوستانی که LH 500 دارن بپرسم که دقیقا چه فرمت هایی رو پخش میکنه و در چه رزولیشنی که متاسفانه ... چی بگم؟
    همه فوکوس کردن روی B690 و مشخصاتش . منم اگه شرایطش جور بود همین B690 رو میگرفتم که خیالم راحت بشه.
    الانم حس میکنم خرید خوبی نکردم و یه جورایی دارم پشیمون میشم .
    من هرچی از هرکی پرسیدم آقا این LH 500 مشخصات فنیش خوبه؟ فلان چیزو داره؟ اونو نداره؟ کیفیت رنگش فلانه؟یا جواب کلی شنیدم یا ناقص.
    البته این وظیفه کسی نیست که بخواد جواب همه سوالات منو بده ولی گفتم این انجمن وتاپیک ها برای همین مسائل راه اندازی شده دیگه(بحث و بررسی در باره محصولات)ولی خوب... هیچکی مارو تحویل نگرفت دیگه
    . البته از چند تا از دوستان که تا حدی کمک کردن خیلی ممنونم.(بی انصافی نشه)

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه برای من نزده ساخت مادیران نوشته Made by LG electronic و دیگه هیچی. در ضمن به نماینده فروشش گفتم این lh 500 هم مثل مانیتور های lg ساخت ایران(مادیران) هست؟ گفت نه ساخت کره هستش با ضمانت گلدیران و گفت اگه ساخت ایران بود گلدیران ضمانت نمیکرد و گارانتی خود مادیران بود از این لحاظ مطمئنم که مادیران نیست.
    منظور سوال من این بود که از کجا بفهمم واقعا Finished in korea باشه و چینی یا ایرانی(به اسم کره اصل) نباشه؟
    یه تجربه ای که من از سفر بانه داشتم و دوست دارم دوستان هم بدونند این هست که الان ال سی دی الجی رو سه کشوور اندونزی و تایلند و کره میزنه ....مخصوصا lh500حالا اگر کارتن تلویزیوون اونجایی که برچسب زدن رنگ سبز باشه مطمئن باش اون ساخت تایلنده ....تو بعضی هم زده ساخت کره ....قطعه کره.... مونتاژ کره ....که همش اسم کره هست و رنگ برچسب سفید میباشد که ساخت کشور کره میباشد و دوباره ساخت کره... قطعه کره.... مونتاژ اندونزی.... که برچسب سفید میباشد و ساخت اندونزی....تو بانه اکثرlh500&700مخصوصا تو سایز37اینچ این قضیه به وضوح دیده میشد.

4. 2 کاربر از hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خب الهی شکر لا اقل اگرم کره نباشه مال تایلند و اندونزیه ( مال چین نیست) من خیلی از اجناس چینی متنفرم .
    این که میگن اجناس چینی هم درجه 1 و 2 . 3 و درجه یکاش میره واسه اوروپا یه حرف الکیه . همشون آشغاله درجه یکاش هم دیدیم( قطار مترو . اینو که دیگه درجه 3ش رو وارد نمیکنن) همشون داره خراب میشه پریروز خودم تو یکیشون بودم که مابین ایستگاه علم وصنعت و باقری زیر واگن 4 آتیش گرفت چه قیامتی به پا شد 50 دقیقه معتل شدیم.بگذریم

LH 500 من برچسبش سفیده ولی نزده ساخت فلان جا فقط زده made by LG electronic co همین ودیگه چیزی از ساخت یا مونتاژ کجا نزده.
    شاید مدل هایی که شما تو بانه دیدی (وارداتی قاچاق) با اینایی که قانونی وارد میشه فرق داشته باشه.
    Last edited by hummer_1990; 05-01-2010 at 11:15.

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

5

اینم بگم که یکی از دوستان (mahdi moosavi ) در تاپیک رزولیشن Divx در LH 70 یه عکس گذاشته بود که فرمت های ساپورت شده LH 700 رو نشون میداد تو اون عکس اگر بالای صفحه رو نگاه کنی میبینی که این عکس هم برای LH 700 هست هم برایLH 500 و هم LH 49 و 2 مدل دیگه ولی من بازم شک دارم به خاطر همین خواستم از دوستانی که LH 500 دارن بپرسم که دقیقا چه فرمت هایی رو پخش میکنه و در چه رزولیشنی که متاسفانه ... چی بگم؟
    همه فوکوس کردن روی B690 و مشخصاتش . منم اگه شرایطش جور بود همین B690 رو میگرفتم که خیالم راحت بشه.
    الانم حس میکنم خرید خوبی نکردم و یه جورایی دارم پشیمون میشم .
    من هرچی از هرکی پرسیدم آقا این LH 500 مشخصات فنیش خوبه؟ فلان چیزو داره؟ اونو نداره؟ کیفیت رنگش فلانه؟یا جواب کلی شنیدم یا ناقص.
    البته این وظیفه کسی نیست که بخواد جواب همه سوالات منو بده ولی گفتم این انجمن وتاپیک ها برای همین مسائل راه اندازی شده دیگه(بحث و بررسی در باره محصولات)ولی خوب... هیچکی مارو تحویل نگرفت دیگه
    . البته از چند تا از دوستان که تا حدی کمک کردن خیلی ممنونم.(بی انصافی نشه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حله دیگه استاد؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

عزیزان دیدم خیلی ها بین خرید این دو تا مدل موندن و اونایی هم که ال جی دارن نمیدونن چه جوری کالیبرش کنن
    گفتم این تاپیکو راه بندازم تا کیفیت بالاتر lh500 رو نسبت به b690 متوجه بشید
    حالت تصویر رو روی expert 1 قرار بدید بعد این تنظیمات رو انجام بدین
    backlight = 25
    contrast = 100
    brightness = 10
    sharpness v/h =70
    color = 65
    ting = 0
    حالا تو تنظیمات expert همه گزینه های اول رو روی high و on قرار بدید و حالت تصویر رو روی cool قرار بدین
    حالا تو بخش دوم تنظیمات
    blue/red/green contrast = 50
    blue/red/green brightness = 8
    و بقیه گزینه ها رو روی 25 قرار بدین
    و opc رو روشن کنین

عزیزان چند تا از مزیت های ال جی نسبت به سامسونگ
    1-داشتن 2 تا موتور پردازش تصویر
    2-بلندگوهای خیلی بهتر
    3-غلظت رنگ بالاتر
    4- 200 هرتز بودن

سلام به نظرت اگه بکلایت رو 10 تا بیشتر کنی بهتر نمیشه؟من فکر میکنم بکلایت 25 یه کم تاریکه.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا این lh500 بالاخره فیلمایه HD -MKV رو پخش میکنه یا نه /؟

داره خودمونی میشه ramin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

10

اقا این lh500 بالاخره فیلمایه HD -MKV رو پخش میکنه یا نه /؟
    نه پخش نمیکنه دوست عزیز.من فیلمهای avi را تا ابعاد 544*720 تونستم با هاش ببینم و فیلمهای با dat هم پخش میکنه.

10. این کاربر از ramin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

6

عزیزان دیدم خیلی ها بین خرید این دو تا مدل موندن و اونایی هم که ال جی دارن نمیدونن چه جوری کالیبرش کنن
    گفتم این تاپیکو راه بندازم تا کیفیت بالاتر lh500 رو نسبت به b690 متوجه بشید
    حالت تصویر رو روی expert 1 قرار بدید بعد این تنظیمات رو انجام بدین
    backlight = 25
    contrast = 100
    brightness = 10
    sharpness v/h =70
    color = 65
    ting = 0
    حالا تو تنظیمات expert همه گزینه های اول رو روی high و on قرار بدید و حالت تصویر رو روی cool قرار بدین
    حالا تو بخش دوم تنظیمات
    blue/red/green contrast = 50
    blue/red/green brightness = 8
    و بقیه گزینه ها رو روی 25 قرار بدین
    و opc رو روشن کنین

عزیزان چند تا از مزیت های ال جی نسبت به سامسونگ
    1-داشتن 2 تا موتور پردازش تصویر
    2-بلندگوهای خیلی بهتر
    3-غلظت رنگ بالاتر
    4- 200 هرتز بودن
    تایید میشه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:05.

13. این کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •