اگه سیستم عامنل براتون مهمه 5800
ولی اگه سیستم عامل براتون مهم نیست اس8300 برای شما میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه
اگه سیستم عامنل براتون مهمه 5800
ولی اگه سیستم عامل براتون مهم نیست اس8300 برای شما میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه
پس با توجه به گفته های شما اساتید 5800دورش رو خط میکشم میرم سراغ دو گزینه جت یا s8300 حالا ایندو کدوم بهترند؟.دوستان دیگه گزینه ای نیست برای خرید؟ تو رنج 300 ؟خودمونیما 8300 زیاد خوشتیپ نیست! در ضمن سرعت سی پی یوش چنده؟
یه سوال دیگه داشتم این خروجی tv چه کارایی داره؟ با تشکر
Last edited by relax_l3oy; 03-01-2010 at 17:10.
البته جت و اس8300 یه بدی دارن که تعداد مسیج ها کانتکتهاشون بر خلاف 5800 محدوده
اینو گفته باشم که اگه برات مهم هست بدونی
در کل جت بهتره ... به نظر من همینو بگیر
سی پی یو اس8300 ا 500 مگاهرتزه
خروجی tv میشه باهاش فیلمها و عکسهایی که رو گوشی هستو تو تلوزیون ببینی
من همین الان زنگ زدم نمایندگی گفت jet s 8000 رو میده 385 تومن !!!! مگه مغازه چند میده؟ در ضمن من تو خرید از مغازه سرم تو تقلبی یا اصل بودنش کلاه میره .اگه محبت کنید قیمت مغازه بهم بدید تا مقایسه کنم
منم می گم جت بگیر عالیه نه از نمایندگی بگیر بهتره که......
سلام
ریلکس جان این چه اواتاریه که گذاشتی
ادم خوف میکنه
منم اس۸۰۰۰ بیشتر تایید میکنم
از نظر دوربین و سرعت و ال سی دی عالیه
به نظر من S8300 بهتره نسبت به قیمت!
چیزایی که از جت کم داره 3دهم اینچ صفحه کوچیکتر و 300مگاهرتز cpu و WIFI هست ولی یه سری چیزاش بیشتره مثل دوربین 8مگاپیکسل و حساسیت صفحه بیشتر وداشتن کی پد.
حالا با توجه به قیمت 280تومنی s8300 نسبت به قیمت حداقل 350تومن جت!!کدوم بهتره؟!به نظر من s8300.
این یه بچه کوچولوی جیگر بود داشت شیطونی میکرد که من و عمو فتوشاپ حسابش رسیدیم![]()
آره اینطور که دوستان میگن جت بهتره همون رو میخرم
به نظر اساتید تا یه 2 ماه دیگه تقریبا نزدیک عیدی.....s8003 چند تومن می شه با گارانتی؟؟؟؟به 270-80-90 می رسه؟؟؟؟خدا کنه که برسه...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)