دقيقاً درسته. متشكرم.
دقيقاً درسته. متشكرم.
کلاً جستجوی همه فرومهای vBulletin مزخرفه، واقعاً سرچش بدردنخورهها اصلاً هیچی نمیشه پیدا کرد.
میتونی از جستجوی گوگل
که تو همون قسمت جستجو هست استفاده کنی
خیلی دقیقه
خیلی موارد شده یک مطلبی که چند وقت پیش در سایت خاندم را جستجو میکنم کلا هر لینک مشابهی را میاره و جستجوی گوگلی نیز جواب نداده و بلکل از خیرش گذشتم
یک فکری برای این سرچ بکنید
اين تصوير رو ببينين :
اين تصوير از بالاي نتايج جستجو گرفته شده
تا چند دقيقه نتايج جستجو رو در ديتابيس نگهداري ميكنن؟
من ممكنه 5 دقيقه پيش تاپيك جديدي ايجاد كرده باشم اگر جستجو براساس تاپيك باشه اين باعث ميشه اصلاً تاپيك جديد رو نشون نده.
در بسياري موارد چون من حالشو ندارم برم دنبال طبقه بندي مورد نظرم بگردم ميرم تو جستجو تمام تاپيك هايي رو كه نام كاربري من توش شركت داشته رو احضار ميكنم ولي اگر مثلاً 5 دقيقه پيش اين تاپيك رو ايجاد كرده باشم اونو نشون نميده و من هم فكر ميكنم كه اون تاپيك به هر دليلي ايجاد نشده و مجدداً اونو مينويسم و بعدش ميبينم كه اي دل غافل اين جستجو مورد داشته كه تاپيك منو نشون نداده و مشكل از نتايج جستجو هست نه تاپيك من و باعث ميشه تاپيك الكي ساخته بشه. من خودم حداقل 5 مورد رو اينطوري ايجاد كردم.
من هم خیلی با سرچ این سایت مشکل دارم اما کو گوش شنوا : دی
به نظر من سرچ فرومی که با وی بی ساخته میشه باید قابلیت های بیشتری هم داشته باشد مثلا بتونیم پست های خودمون تو یه انجمن یا تاپیک خاص پیدا کنیم
مثلا من تو یه تاپیک سنگین و شلوغ مثل درخواست تک آهنگ یه درخواستی میدم. دوستان هم زحمت میکشن و در خواست رو اجابت میکنن. بعد از مدتی من دوباره به اون آهنگ احتیاج پیدا میکنم ولی دیگه نمیتونم پست خودم رو تو اون تاپیک پیدا کنم
البته این یه مثال
اگه مدیران سایت قابلیتهایی از این دست رو ارائه بدن استفاده از انجمن خیلی آسون تر میشه. گرچه نسبت به این مسئله کاملا ناامید هستم :(
شما با روش جستجو صحیح آشنا نیستی :به نظر من سرچ فرومی که با وی بی ساخته میشه باید قابلیت های بیشتری هم داشته باشد مثلا بتونیم پست های خودمون تو یه انجمن یا تاپیک خاص پیدا کنیم
مثلا من تو یه تاپیک سنگین و شلوغ مثل درخواست تک آهنگ یه درخواستی میدم. دوستان هم زحمت میکشن و در خواست رو اجابت میکنن. بعد از مدتی من دوباره به اون آهنگ احتیاج پیدا میکنم ولی دیگه نمیتونم پست خودم رو تو اون تاپیک پیدا کنم
در تاپیک مورد نظر روی جستجو در این تاپیک کلیک کن و در قسمت جستجو بر اساس نام کاربری یوزر خودت رو وارد کن و بعد سرچ !
راست میگی ها : دی
خیلی ممنون راستی چرا این اینجا دکمه تشکر نیست؟
برای یکی از کاربرا نوشته بود کاربر فعال انجمن ماهواره.ما هر چی ماهواره رو سرچ میکنیم چیزی نمیبینیم
کاملا موافقم
همه چی رو پیدا میکنه و جز اون چیزی رو که میخوای بعد تا یک پست تکراری هم میزنی مدر فرتی میاد داد و فریاد که چرا جستجونمیکنید و بعد دیلیت و پاک..خدا کنه جنبه انتقاد داشته باشن و درست کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)