سلام
اصلا اینطور نیست 9800 در مقابل کارتی که دوستمون معرفی کرن مثل مقایسه celeron با phenomII ست.
سلام
اصلا اینطور نیست 9800 در مقابل کارتی که دوستمون معرفی کرن مثل مقایسه celeron با phenomII ست.
ممنون از دوستان.بودجه 150 رفت بالا.با تو جه با کاربردم که بیشتر گیم هست به نظرتون کدوم قطعه ها رو بالا ببرم؟و می ارزه کارت گرافیک قویتری بگیرم؟(البته cpu هم 965 شد)
پست اول ویرایش شد.
من بودم :
1- مادربورد رو بهتر انتخاب میکردم که اگه واسه بازی هم میخواستم حتما قابلیت کراسفایر رو داشته باشه واسه آینده نگری پس 100 تومن دیگه بذار واسه مین بهتر
2- گرافیکت فعلا کافیه کافیه ، بالاترش واسه حرفه ایها هستش که از چند مانیتور واسه بازی میخوان استفاده کنن
3- هارد رو دو تا 500 بگیر بصورت raid ببند که هم از لحاظ هارد خیالت راحت باشه و هم raid بستن سرعت بیشتری بهت بده پس اینجا هم 50تومن دیگه خرج کن
4- اگه خواستی میتونی رم از یه برند معتبرتر ( که قابلیت اور بیشتری داشته باشه )و باس بیشتر هم بگیری که فکر کنم 60 تومن دیگه میخواد
5- کیس هم یه کولر مستر cm690 برمیداشتم که کیفیت و خنک کنندگی بالایی داره و در رنج قیمت خودش جزو بهترینهاست حدود 100 تومن پس اینجا هم میشه 20 تومن دیگه
پسر خوب این پیشنهاد های من بود
Last edited by pourya_bo2pmc; 04-01-2010 at 20:11.
خوب با 150 بیشتر همون سیستم قبلی ولی چندتا اصلاح
اول مادربرد را یک مدل با قابلیت ساپورت CROSS FIRE بگیر که اول MSI 790GX-G65 155000 و بعدش BIOSTAR TA790GX A3 120000 بهترین گزینه ها هستن
در مورد گرافیک هم میتونی XFX 5850 بگیری حدود 320000 که از نظر کارایی با SAPHIRE چندان تفاوتی نداره
برای رم هم می تونی 4گیگ ELIXIR DDR3 1600 100000 یا 4گیگ TEAMGROUP DDR3 1333 97000 بگیری
ضمن اینکه میتونی یک خنک کننده بهتر هم بگیری تا 965 را که توی اورکلاک قوی هست اورکلاک کنی یک چیزی حدود 40-50 مثل THERMALLIGHT 120
ممنون.در مورد مانیتور به نظرتون می ارزه به جای 22500 یه 23 اینچی مثل 23500 بگیرم با توجه به انکه تمام مشخصاتشون یکیه و فقط دومی صفحه ی بزرگتری بگیرم؟
و تو جه به پیشنهادها فن اضافه بگیرم بهتره یا یه کیس خنک تر؟![]()
اگه پردازنده رو میخواین زیاد اور کنین که گرفتن یه سی پی یو کولر واستون اجباری هستش
و اگه اورکلاک کارت گرافیک هم مد نظرتون هستش داشتن یه کیس خنک یه راه خوب واسه خنک نگه داشتن vga هستش
بله اور خواهم کرد اما فکر کنم حالا نیازی به اور نباشه و بهتره بعد خنک کننده بگیرم.
در مورد کیس این کیسی که شما معرفی کردین از وین 2 بهتره؟
من مشخصات کیس وین 2 رو نمیدونم اما مشخصات کامل سی ام 690 و عکسهاش
ببین و خودت از لحاظ خنک کنندگی که ارتباط مستقیم با تعداد فنهای کیس و نحوه ی قرارگیریشون داخل کیس داره با بقیه ی کیسهاس مد نظرت مقایسه کن از لحاظ مواد بکار رفته در ساخت این کیس خیالت راحتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کیس برای قرار گیری 7 فن داخلش فضا تعبیه شده که بصورت پایه 4تا هم روش قرار داره و بقیشو اگه خودتون خواستین و نیاز بود باید بگذارین روش
Front: 120 x 25 mm Blue LED fan x 1 / 1200 RPM / 21 dBA)
Rear: 120 x 25 mm fan x 1 / 1200 RPM / 21 dBA
Top: 120 or 140 mm fan x 2 (optional)
Bottom: 120 x 25 mm fan x 1 (optional)
Left: 120 x 25 mm fan x 2 (one is optional
ممنون.در مورد اسمبل.به نظرتون من که هیچ تجربه ای ندارم میتونم خودم این کار رو انجام بدم؟چون میترسم بدم به فروشنده ها یه چیزایی ازش بزنن و دسته 2 بندازن.وتنطیمات بعد از اسمبل مثلا دما و بایوس و ... و چطور انجام بدم؟
و یه چیزایی شنیدم درباره ی خمیری که روی cpu میزنن.به درد میخوره و قیمتش چند هست؟
خودتون چون تجربه ای نداری این کارو نکن
به نظر من شما قطعات رو تهیه کن در وهله ی اول اگه از دوستان و اقوامتون کسی وارد بود ازش تقاضا کن که سیستمتو ببنده و اگه کسی رو نداری بعد از تهیه قطعاتت ببر یه مغازه کامپیوتری تا جلو رو خودت کاراشو بکنه اگه با تجربه باشه حداکثر 20 دقیقه نمیشه که بهت تحویل میده
اسم خمیر سیلیکون هستش که قیمتش کمتر از 1000 تومنه یه نوعش 500 تومن و دو هفته پیش که خودمم بهش احتیاج داشتم نوع بهترشو خریدم 800 تومن این خمیر بین پردازنده و فن جهت انتقال بهتر حرارت و خنک کنندگی بیشتر پردازنده میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)