تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: كمك براي خريد بين دو گوشي نوكيا 5800 يا 5530

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

دوست من کیفیت ساخت به قیافه نیست!!
    به کیفیت جنسی هست که در اون به کار رفته و اسمبل قطعات!
    مثلاً در پشت باتری 5530صدا میده یکم!این یعنی که کیفیت ساخت پلاستیک درب باتری خوب نبوده!
    در ضمن هرچیزی پلاستیکی هست قرار نیست بگیم کیفیت ساختش بد بوده که از پلاستیک استفاده کرده!
    دوست گرامی بنده مگه گفتم به قیافس ؟
    من گفتم 5800 پلاستیک کاملا و کمی زشته( جی اس ام ارنا پلاستیک بودنشو جزء معایبش اورده پس کیفیت ساختش چندان مطلوب نیستش وگرنه خیلی گوشی ها این جورین اما جزء معایب نیورده).
    پلاستیک بودن یعنی کیفیت ساخت بدنش نسبت به 5530 که از جنس استیله پایین تره.(مشخصه که پلاستیک از استیل پایین تره ).
    لق خوردن درب باطری هم انچنان زیاد نیست که حس شه.

2. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان . من ميخوام يه گوشي تاچ بگيرم و بين اين دو موندم و بودجه من هم نهايتا تا 5800 ميرسه و ديگه بيشتر از پول اون گوشي نمي تونم خرج كنم .

خوب حالا به نظرتون كدوم رو بگيرم و در مورد انتظارات هم ميتونيد از انتخابام خودتون بفهميد كه چي ميخوام از گوشي .

راستي تو اين رنج گوشي ديگه كه بتونه با اين دو گوشي رقابت كنه و حتي از اين دو تا بهتر باشه چيزي هست.

براي من بيشتر صداي خوب و با كيفيت و تاچ خوب و با كيفيت و دوربين خوب و ... مهم هستش.

ممنون ميشم كمك كنيد تا بهترين انتخاب رو داشته باشم .

راستي دوام گوشي هم برام خيلي مهم هستش .
    سلام.
    دوست عزیز من تاپیک را نخوندم و با توجه به پست اول شما به نظره من در صورت مهم نبودن جی پی اس 5530 میتونه گزینه ی بهتری باشه.
    5530 تاچ بهتری داره

4. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mehdi535's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان به نظر من 5800بهتره چون من خودم یک ساله که گوشی را دارم وبا اون حال میکنم ومموری 16گیگ هم روش انداختم والان 14گیگ آن پر است وهیچ مشکلی از لحاظ سرعت ندارم در ضمن جی پی اس داخلی اون هم کلی به دردم خورده وبرنامه اسمارت کام هم روش نصب کردم ونقشه بیشتر شهرها هم روشه واین تو مسافرتمان خیلی کمک کرد وباهاش حال کردم در صورتی که پسر خالم 2ماه است که 5530گرفته واز اینکه 4گیگ مموری بیشتر نداره وجی پی اس نداره داره زجر میکشه وکلا همش چشش پای گوشی منه وتا من گوشیم تو دستمه گوشیش را قایم میکنه که مبادا با این که جدیده در برابر من کم بیاره

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من شنيدم اين 5800 با اپديت به اخرين ورژن برنامه اش تاچش بهتر ميشه . يكم بيشتر در مورد تاچش حرف ميزنيد يعني اينكه خيلي فشار ميخواد يا با كف انگشت كار ميكنه . ؟؟؟؟؟؟؟ نمي خواد كه حتما با ناخن فشار بديم .

وسوال دوم اينكه جنس بدنه كه ميكيد از پلاستيك هستش از پلاستيك خوبه يا بد . يعني اگه از دست بيفته ترك برنداره يه وقت ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از لحاظ كار زير نور خورشيد كدوم بهتره ؟؟؟ راستي يه روز خداي نكرده اين گوشي ها lcd شون شكست اين گارانتي اين رو تعويض ميكنه ديگه ؟؟؟ اگه نه هزينه تعويض به حساب خودمون چقدر ميشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها اين مورد رو هم اضافه كنيد كه من دو سال و نيم ميخوام ازش استفاده كنم و ميخوام در زمينه هاي گوش كردن به موسيقي به ميزان زياد و خوندن فايل هاي ورد و پي دي اف به ميزان زياد و بازي به اندازه كافي و مكالمه زياد و .... داشتم باشم پس با اين وجود بازم به نظرتون كدوم ميتونه مناسبتر باشه .

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من حالا که جی پی اس در گزینه های شما وجود نداره 5530 گزینه ی بهتریه

10. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

منم با مریخ موافقم می گم 5530...........

12. این کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی با اینکه به نظرم 5800 در کل گوشی انچنانی که ازش تعریف میکنند نیست .. نظرم رو 5800 هستش .. کیفیت قطعاتش صفحه نمایشش .. خوانایی زیر نور افتاب اندازه صفحه نمایش کیفیت ساخت بدنه و پخش فرمت های دایویکس و غیره با نرم افزار که 5530 جواب نمیده و ... بهتره ... در کل 5530 انگار جاواست برنامه زیادی براش نیست و نمیخوره .. از لحاظ ساپورت نرم افزاری 5800 بهتره

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها كيفيت قطعات و ساخت 5800 خوبه يا 5530 ؟ كدوم زير نور خورشيد بهتر جواب ميدن ؟ واقعا 5800 دايويكس رو ساپورت ميكنه ؟

بچه ها gps 5800 به خوبي كار ميكنه ؟ سرعت اتصالش چطوره سريع وصل ميشه ؟ اين gps چطور راه رو نشون ميده ؟ منظورم اينكه مثلا اگه يه خيابون هستيم بخوايم بريم يه خيابون ديگه خودش نزديكترين مسير رو نشون ميده يا نه فقط موقعيت رو نشون ميده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •