تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: ADSL برای بار اول

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

1,2- مودم در صورتیکه فقط یه دونه کامپیوتر دارین و مصرف شبکه ندارین، همون TP-link هم براتون کافیه، مدل 8811 بگیرین که هم usb داره و هم lan ، یا می تونین asus مدل 602 بگیرین که همون امکانات را داره و لی گرونتر و احتمالا بهتر هست.
    اگر به چند تا کامپیوتر می خواین بصورت سیمی اینترنت بدین مدل 8840 بگیرین که 4 تا پورت lan داره.
    اگر فکر می کنین در آینده نزدیک می خواین روی موبایل یا لپ تاپ هم بصورت بیسیم اینترنت بدین، از الان یه مودم وایرلس بخرین که هم با کابل لن وصل می شه هم با ویرلس، ترجیحا از مارکهای مرغوبتر مثل asus و linksys.
    3- اسپلیتر را مغازه های کامپیوتری و تجهیزات شبکه دارن، همون جائیکه مودم می خرین هم حتما داره. توجه کنین که خود مودمتون نیاز به اسپلیتر نداره، فقط تلفنها و فکستون نیاز دارن.
    بسیار ممنون از راهنمائیت.

چه جالب!منظورم بند سوم جوابتونه،من فکر میکردم یک اسپلیتر هم باید سر راه مودم (بین مودم و خط تلفن) قرار بدم که شما گفتین نیاز نیست.

متشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه بابا با دقت بخون !
    اگه سر راه مودم نذاری ( مثل همین الان من که مودمم نداره !!اسپیلترم سوخته !! ) هر بار یکی زنگ میزنه دیسکانکت میشی !
    اون اسپیلتر برای جدا سازی صدا از دیتا هستش که اسمش هم مشخصه امیدوارم متوجه شده باشی

بزار کاملتر بگم تا بگیری فرض کن سیم تلفن شبیه یک لوله آبه که فقط مقداری از آب در اون جریان داره (مثلا این صدای تلفن هست ) و بیشترش هواست ( و اینم فضای خالیه که به عنوان دیتا ازش استفاده میشه )!
    هوا در قسمت بالای اون لوله جمع میشه و آب مثل یک جوی باریک درون لوله جاری هست خوب ؟
    تکنولوژی DSL اومده از اون قسمتی که با هوا پر شده برای استفاده در دیتا و اینترنت و شبکه استفاده کرده !
    حالا وقتی که اسپیلتر نذاری اب و هوا مخلوط یمشه و با زحمت بیرون میاد !
    عین همین اتفاق الان در کابل تلفن شما هست ! در واقع سیگنالهای ارتباطی برای مکالمه در فرکانسهای پایین درجریان هست و در فرکانسهای بالا هیچ جریانی در حرکت نیست ولی با استفاده از دیتا میتونیم اون قسمت بالا رو بکار بگیریم و از تلفن و ADSl بطور همزمان استفاده کنیم !
    حالا این کار فقط با استفاده از اسپیلتر امکان پذیره اگه این قطعه رو نذارید تا گوشی رو که بردارید صدای خش خش شدید و آزار دهنده ای به گوش میرسه که مکالمه شما رو دچار اشکال میکنه و نمیتونین خوب صحبتهای مخاطبتون رو بشنوین !
    ضمن این که امکان دیسکانکت شدن شما رو فراهم میکنه

در مورد مودم ! سعی کنید از مارکهای معتبر بگیرید لینکسیس هم چیز خوبیه ولی دقت کنید فردا به مشکل نخورید ! ضمن این که این مدل مودمها یه خورده مشکلات خاص خودشون رو دارند که با مراجعه به قسمت مشکلات مودم میتونین ببینید دوستان از چه چیزایی گله میکنند
    سئوالی بود در خدمتم
    Last edited by KING_DESIGNER; 09-01-2010 at 22:13.

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

1,2- 3- . توجه کنین که خود مودمتون نیاز به اسپلیتر نداره، فقط تلفنها و فکستون نیاز دارن.
    ممنون از توضیحات شما.
    من با توجه به گفته دوستمون گفتم مودم نمیخواد.ایشون گفته که فقط تلفن و فکس نیاز دارن.

به هر حال ممنون از همگی که وقت گذاشتین.
    سپاس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Linksys یک مودم معتبره و تنها مودمی هست که تحت لایسنس CISCO حتی شما می تونید اون رو با cisco شبکه کنید . حالا چون پشتیبانی تو ایران ضعیفه کاربر باید مودم ساده بگیره که هر کسی ازش سر دربیاره چون اگر اینطور نباشه ISP ها پاسخ گو نیستند . محض روشن شدن موضوع میگم برای کسانی که نمی دونند Spiliter با Micro filter چه فرقی داره:
    اپیایتر دارای دو خروجی هست که یکی برای مودم و دیگری برای تلفن هست شما خودتون می گید اسپیلیتر یعنی جدا کننده قیمتش هم از 3500 تا 5000 تومن هست در صورتی که یک پیریز داشته باشید و بخواهید تلفن رو هم در کنار مودم قرار دهید از اون استفاده می کننید.
    میکرو فیلتر یا نویزگیر فقط برای تلفن هست قیمتش 1000 تا 2000 تومن فقط یک خروجی داره برای تلفن تو بازار هم کم پیدا میشه چون بیشتر مردم پول بیشتر می دهند و از اسپیلیتر هر جور خواستند استفاده می کنند.
    اسپیلیترهای D-link خیلی خوبه ولی مودم اون رو نمی دونم
    در انتها شما اگر زیاد حوصله ور رفتن با مودم رو نداری بهتره اول مودمهای مورد نظر خودتون رو لیست کنید و بعد با ISP تماس بگیرید تا مطمئن شوید که مودمتون رو پشتیبانی می کنند . البته همه اینها الکی هست برای اینکه از خودشون مودم بخری که 20 تومن الکی رو قیمت مودم بکشند.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

دوستان من یه مطلبی شنیدم:
    یکی از دوستان میگفت این مادر برد های جدید (یکی دو سال اخیر) خودشون پورت LAN دارن و نیازی نیست کارت شبکه روی مادربرد نصب کنی.فقط کافیه کابل شبکه رو به مودم و اون سرشو به پورت روی مادربرد نصب کنی.

نظرتون چیه؟درست میگه؟
    یه عکسی تصویری از این پرت روی مادربرد ندارید اینجا نمایش بدین ما ببینیم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من یه مطلبی شنیدم:
    یکی از دوستان میگفت این مادر برد های جدید (یکی دو سال اخیر) خودشون پورت LAN دارن و نیازی نیست کارت شبکه روی مادربرد نصب کنی.فقط کافیه کابل شبکه رو به مودم و اون سرشو به پورت روی مادربرد نصب کنی.

نظرتون چیه؟درست میگه؟
    یه عکسی تصویری از این پرت روی مادربرد ندارید اینجا نمایش بدین ما ببینیم!
    حرفشون کاملا درست بوده . بیشتر از دو ساله . یه چیزی مثل پریز تلفن میمون منتها بزرگتره .

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یکی دو سال نیست خیلی وقته !

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

حرفشون کاملا درست بوده . بیشتر از دو ساله . یه چیزی مثل پریز تلفن میمون منتها بزرگتره .

منظورتون همونیه که بغل جای یو اس بی یا جای دیگه ای ؟ (شبیه جای سوکت تلفن اما یه خورده بزرگتر)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورتون همونیه که بغل جای یو اس بی یا جای دیگه ای ؟ (شبیه جای سوکت تلفن اما یه خورده بزرگتر)
    بله همونه.

13. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

آره خودشه،من پیداش کردم.

راستی یه چیزی:
    این مودم های DLink موجود در بازار ایران تولید کدوم کشوره؟
    و با گارانتیه چه شرکت ایرانی ارائه میشه؟

من توی همین سایت و سایت های مشابه و چند تا فروشگاه اینترنتی قطعات کامپیوتر مدلهای D link رو چک کردم.
    بعد رفتم تو خود سایت اصلی کمپانی D Link .
    هیچکدوم از مدلها توی این سایتها با سایت اصلی شرکت با هم نمیخونن!!!!!!!

حتی سایت اصلی شرکت زبان فارسی و کشور ایران رو هم ساپورت میکنه اما ...!

یعنی چی؟
    این به معنی این نیست که مدلهای موجود در بازار ایران همه تقلبی (ساخت چین) هستند ؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •