شرمنده دير شد ..
الان جواب ميدم
شرمنده دير شد ..
الان جواب ميدم
خوب مدمت يك مدل دزديه كه شركت هاي از رو ASUS دزديدن و bios رو عوض كردن
بگذريم
روش كار شما
اول Quecksetup رو بزن بعد ppOe
بعد نكس كن و يوزر پس رو بزار تيك enable nat را بزار
دباره نكس كن
بعد enable wan تيك داشته باشه و سيو كن مدمت اگه ريست نشد
خودت ريست كن
اون موقع دوتاتون استفاده كنين
بازم اگه مشكل بود بگو تا كمكت كنم
Last edited by ehsan_wwe; 02-01-2010 at 00:31.
من وقتی 192.168.1.1 رو میزنم، یوز و پسورد رو که هر دو تاش admin هست رو وارد میکنم، مال یکی دیگه رو باز میکنه.(اکثر اوقات)
منم در حقش نامردی نمیکنمو میرم تنظیماتشو دلت میکنم(شوخی میکنم)
حالا من چی کار کنم که این اتفاق نیفته؟
تو رو خدا زود جواب بدین که دیگه نمیتونم تنظیمات مودم خودم رو بالا بیارم مال یکی دیگه رو میاره!از اول هم همین طوری بود ولی گاهی اوقات تنظیمات یکی دیگه رو باز میکرد ولی حالا دیگه نمیتونم تنظیمات مودمم رو باز کنم، یکی منو راهنمایی کنه!
نگران نباش مال خودته اين ادرس كه ميزني ادرس مودم توه حتي اگه سيم تلفن رو هم قطع كني و به شبكه جهاني وصل نباشي بازم اين ادرس كار ميكنه
حمين كاريو كه گفتم بكن شايد قيافش فرق كنه ولي گزينه هاش همونه هرچي باشه مدمت نتيجه دزدي هاي كشور هاي سود جوء ديگه
مشكلي بود بگو
Last edited by ehsan_wwe; 02-01-2010 at 12:57.
این آدرس،آدرس مودمم نیست چون رفتم تنظیماتشو پاک کردم در این حالت باید به اینترنت وصل نمیشدم درسته؟باید دوباره تنظیم کنم تا به اینترنت وصل بشم،بدون اینکه تنظیم کنم وصل میشم.هر دفعه هم تنظیمات یک مودم دیگه رو باز میکنه.یه دفعه tplink یه دفعه هم symphony.من با تنظیماتم ، تنظیمات سایر مودم ها رو عوض میکنم. شاید Ip های یکسان به ما داده شده این مشکل پیش اومده؟لطفا راهنمایی کنید که تنظیمات خودم بالا بیاد.
شاكي ميشما حرف گوش كن در مورد مودمت گفتم كه چطوريه
تو وقتي كه به هيچ شبكه اي وصل نيستي اخه چطوري ميتوني بري تو مدم هاي ديگهمنظورم وقتي كه به نت وصل نيستي
بعدشم اين IP از نوع invali و local هست يعني يك ادرس معمولي كه شايد تو دنيا بينهايت تكرار شده باشه (فقط براس سخت افزار هاي شبكه )
اون IP كه تو ميگي static هست براي ساختنش بايد پول خرج كرد و هيچ وقتم ادرسش تكراري نيست هزار سالم 192.168.0.1 ya 1.1 نيست
من منظور شما رو نفهمیدم.
وقتی مودمم رو روشن میکنم و 192.168.1.1 رو میزنم تنظیمات مودم های دیگرون رو باز میکنم.اگه میخوای عکسشونو بذارم؟
وايييييييييييييييي
بابا
تو از تو هوا اطلاعات مودم هاي ديگران رو مياري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اگه سيم تلفنت قطع باشه به هيچ جايي وصل نيستي با سيم كنده شده امتحان كن ميبيني كه كار ميكنه
دليل اين اتفاقي كه ميوفته هم اينه كه مودمت يك مدم تغلبي از رو ASUSE
tp-link comterent planet robotic symphony
همه از رو ASUSE دزديده شدن و جعبشون عوض شده فقط البطه عكس هاي برنامه هاشم عوض شدن و بجاي ASUSE اسم هاي ديگه مياد
دوست عزیز بیا این عکسها رو ببین.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)