اره من میرفتم تو طرح قرمز میشد sms 8..طرح جادویی بهد میشد 6 تومن..چه حالی میداد..به صرفشون نبوده ورداشتن
اره من میرفتم تو طرح قرمز میشد sms 8..طرح جادویی بهد میشد 6 تومن..چه حالی میداد..به صرفشون نبوده ورداشتن
جالبه از پايانه هاي بانك ها اگه خريد كني دقيقا همون مقدار بهت شارژ ميده.
يعني 5 تومني كه مي خري ديگه 150 تومنه را ازت كم نمي كنه و 5 تومن بهت شارژ ميده.
پس با اين حساب ديگه نمي صرفه از سايت هايي كه 100 تومن هم تخفيف مي دند خريد كني!!!
كلا اين جشنواره خوب به نظر مياد مخصوصا بسته هاي gprs كه خيلي به صرفه شده انصافا اگه بخواهيم ايرانسل را با همره اول قياس كنيم خيلي پيشرفته تره پست الكترونيك تماس هاي دريافت نشده صندوق صوتي و.........
دوستان يه سوال داشتم اونم اينكه من بسته gprs فعال كردم كارم ميكنه هيچ مشكليم نداره ولي كدي كه مربوط به اعلام ميزان مصرف و تاريخ انقضا رو ميزنم ميگه جواب ارسال ميشه اما ولي جوتبش با اس ام اسم نمياد براي شما هم همين جوره؟
سلام .
داداش اصلا اس ام اسی نیست که . همون موقع جواب رو بت اعلام میکنه . شما طبق این عمل میکنی دیگه ؟
![]()
دوست عزیز من خطم دائمی هستش کد دوم رو برای قسمت دائمی میزنم میگه پاسخ از طریق اس ام اس میاد اما نمیاد.
آقا اين ايميل هاش چطوريه؟
كسي استفاده مي كنه؟
اقا یه sms از 3737 اومد نوشته بود مشترک گرامی شما در جشنواره gprs 88 شرکت نموده اید( من که شرکت نکردم) با مصرف 10 کیلو بایت دیگر برنده خواهید بود.با تشکر ایرانسل....
.
جریان چیه جایزش چیه؟؟
.
منم گزاشتم دوتا سایت باز شه بشه 200کیلوبایت
دوست عزیز جایزش اینه:
![]()
Last edited by Mohammad_666; 04-01-2010 at 10:29.
پست اول به منظور سهولت کار دوستان با عکس های با کیفیت تر ورایش شد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)