تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: برگرداندن ویندوز ویستا از طریق درایو ریکاوری

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

منم دقیقا یه همچین چیزی میخام این درایو دستی ریکاوری که میسازه با پاک کردن برنامه اونم از بوتیبل پاک میشه پس زیاد جالب نیست
    حالا همچین چیزی را میشه ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیر با این دکمه f8 هم نیاورد البته این صفحه را یکبار به همین شکل اورده بود ولی از کجا نمیدونم

راستش من که دستکاریش نکردم که خراب بشه البته وقتی خاستم ریکاوری با سی دی برگردونم یک گزینه هم بود که از هارد برمی گردوند ولی کار نکرد و فقط از روی سی دی برگردوند یعنی به علت اینکه این درایو خراب است نیاورد؟؟؟؟

عزیز جان اگر شما ویندوز اورجنالشو رو دارید بدون اینکه دست به درایور ریکاروی بزنید ویندوز نصب کنید از او موقع به با زدن کلیدF8 می توانید وارد این مراحلی که دوست عزیزمون جناب AVA UK فرمودن بشید

اما اگر ویندوزی به غیر ویندوز اصلی دارید فعلا امکان پذیر نیست !!

در رابطه با تغییر نام درایور یا سایز درایو هم خیالت راحت باشه تغییرات ذخیره می مونه چن این میاد فقط درایو C رو پاک میکنه و مجددا اون IMAGE FACTORY.wim رو روی درایو C برمی گردونه درست مثل اینکه تو یه ویندوز تازه نصب کردی اما با تمامی برنامه اورجنیال و درایورهای نصب شده

DELL FACTORY IMAGE RESTORE هیچ کاری به درایو های دیگه ات نداره اون ریکاوری VAIO و TOSHIBA هستش که اگر بخوای همه چیز رو به حالت کارخانه ای بر می گردونه ریکاوری دل از این کارا نمی کنه خیالت راحت راحت تغییرات باقی خواهد ماند
    Last edited by saman3230; 09-01-2010 at 00:18.

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوباره خودش درست شد
    خیر درایو ریکاوری سالم بود به اتفاقی اجرا شد و بعدشم هایدن شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ریکاوری ویستای اورجینال لب تاب کامپک

سلام
    من یه لب تاب کامپک دارم که متاسفانه ویندوز اورجینالشو پاک کردم و جاش ایکس پی ریختم - به دلایلی- و هنگام نصب ایکس پی درایو c را از گزینه فرمت در موقع نصب ، فرمت کردم . دیسک ریکاوری ندارم ولی در درایو d فایل ریکاوری موجوده . قبلا برای ریکاوری ویندوز ویستا بعد از روشن شدن دستگاه با کلید f11 براحتی کار نصب انجام می شد ولی متاسفانه بعد از این خرابکاری من کلید f11 کار نمی کنه یعنی با فشردنش اتفاقی نمی افته و ویندوز فعلی بالا میاد . لطفا راهنمایی کنید / ممنونم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •