منم دقیقا یه همچین چیزی میخام این درایو دستی ریکاوری که میسازه با پاک کردن برنامه اونم از بوتیبل پاک میشه پس زیاد جالب نیست
حالا همچین چیزی را میشه ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دقیقا یه همچین چیزی میخام این درایو دستی ریکاوری که میسازه با پاک کردن برنامه اونم از بوتیبل پاک میشه پس زیاد جالب نیست
حالا همچین چیزی را میشه ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز جان اگر شما ویندوز اورجنالشو رو دارید بدون اینکه دست به درایور ریکاروی بزنید ویندوز نصب کنید از او موقع به با زدن کلیدF8 می توانید وارد این مراحلی که دوست عزیزمون جناب AVA UK فرمودن بشید
اما اگر ویندوزی به غیر ویندوز اصلی دارید فعلا امکان پذیر نیست !!
در رابطه با تغییر نام درایور یا سایز درایو هم خیالت راحت باشه تغییرات ذخیره می مونه چن این میاد فقط درایو C رو پاک میکنه و مجددا اون IMAGE FACTORY.wim رو روی درایو C برمی گردونه درست مثل اینکه تو یه ویندوز تازه نصب کردی اما با تمامی برنامه اورجنیال و درایورهای نصب شده
DELL FACTORY IMAGE RESTORE هیچ کاری به درایو های دیگه ات نداره اون ریکاوری VAIO و TOSHIBA هستش که اگر بخوای همه چیز رو به حالت کارخانه ای بر می گردونه ریکاوری دل از این کارا نمی کنه خیالت راحت راحت تغییرات باقی خواهد ماند
Last edited by saman3230; 09-01-2010 at 00:18.
دوباره خودش درست شد
خیر درایو ریکاوری سالم بود به اتفاقی اجرا شد و بعدشم هایدن شد
سلام
من یه لب تاب کامپک دارم که متاسفانه ویندوز اورجینالشو پاک کردم و جاش ایکس پی ریختم - به دلایلی- و هنگام نصب ایکس پی درایو c را از گزینه فرمت در موقع نصب ، فرمت کردم . دیسک ریکاوری ندارم ولی در درایو d فایل ریکاوری موجوده . قبلا برای ریکاوری ویندوز ویستا بعد از روشن شدن دستگاه با کلید f11 براحتی کار نصب انجام می شد ولی متاسفانه بعد از این خرابکاری من کلید f11 کار نمی کنه یعنی با فشردنش اتفاقی نمی افته و ویندوز فعلی بالا میاد . لطفا راهنمایی کنید / ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)