تبصره 1 :دوم اينكه مگه هر كسي 2 هزار تا پست داشت دليل ميشه فعال باشه ؟ ممكنه هزار تاش اسپم و پست بيهوده باشه و به كسي كمكي نكرده باشه
شاید بعضی ها هم قدیم فعال بودن و الان کاربر عادی شدن !
تبصره 1 :دوم اينكه مگه هر كسي 2 هزار تا پست داشت دليل ميشه فعال باشه ؟ ممكنه هزار تاش اسپم و پست بيهوده باشه و به كسي كمكي نكرده باشه
شاید بعضی ها هم قدیم فعال بودن و الان کاربر عادی شدن !
بات توجه به فرمایشات دوست عزیز xxa ، ایشون کارشون درست و هیچ ایراد و اشکالی نداشته
همهی ما چه از عضو جدید تا Administrator برای حفظ نظم و رعایت قوانین بیشمار این انجمن تلاش کنیم
در صورت بروز هر گونه تخلف میبایست رویکلیک و موضوع رو گزارش بدید
در صورت نتیجه نگرفتن موضوع رو به صورت خصوصی با همکار اون بخش در میون قرار بدید ( مدیرهای بخش کمی سرشون شلوغ تره گویا)
توهین و استهزا به هیچ وجه برای کسی قابل قبول نیست![]()
بنده چون تمامی مراحل رو (جز سوپر مدیر) طی کردم از عملکرد تیم مدیریت دفاع می کنم . ناگفته نماند همونطور که تویه پست قبل هم عرض کردم قسمت های مختلف انجمن عملکرد های متفاوتی دارند چون تحت تیم های مختلف مدیریت هستند . تیم مدیریت واقعا برای انجمن های تحت مدیریت خودشون زحمت می کشند ! اینو مطمئن باشید . متاسفانه بسیاری از کاربران ما انتظار دارند فقط جواب بگیرند اونم در اسرع وقت !! و حتی به خودشون زحمت نمی دن که قوانین رو مطالعه کنند !!! این موردی هست که شما به وفور فرضا در زیر مجموعه درخواست مقالات می تونید ببینید !!
تایید میشه !اول اينكه خيلي جاها شمارش پست خاموش هست و پست كاربران شمارش نميشه و ممكنه يكي از دلايل اين باشه
دوم اينكه مگه هر كسي 2 هزار تا پست داشت دليل ميشه فعال باشه ؟ ممكنه هزار تاش اسپم و پست بيهوده باشه و به كسي كمكي نكرده باشه
سوم اينكه كسي كه ناظر تالار هست (همكاران) ميتونن تشخيص بدن كي فعال باشه كي نباشه ، چون همكاران هستند كه تالار ها رو چك ميكنن
چهارم هم اينكه اگر كسي واقعا شرايطش رو داشته باشه فعال ميشه و اصلا گزينش شخصي تو اين فروم نيست ، اين رو مطمئن باشيد
اين پست هم مربوط به اينجا نميشد ولي لازم ديدم پاسخ بدم
با تشكر
Last edited by Mohammad; 31-12-2009 at 23:07.
حتمن بایدمدیریاهمکار بالای سرمون باشه؟
من نمیدونم این چه خصلتی هست که ماداریم...
توی تاپیک های "مورد دار"پست ندیدخب...
چندبارتوی"انجمن متفرقه "ی خدابیامرز!!هم اینجورمواردی پیش اومد....یعدش قرارشدکه توی اینجورتاپیک ها پستی ارسال نشه...
بقول دوستمون ازمن ه باصطلاح"کاربرفعال"تا"ادمین "وغیره گرفته...همه مون بایدرعایت کنیم...
نظم وقانون هم چیزی نیست که نیازی به "آقابالاسر"داشته باشیم...
مدیراوهمکارهاکارشون تنهارسیدگی به تخلفات نیست...اغلب وقتشون به سروسامون دادن انجمن هامیگذره...اگرقرارباشه به "تخلفات"هم برسن که دیگه واویلا..
آمارتحلفات توی اینجورانجمن هاروشماخبرنداریدکه....مدیرو همکارهم بایدبشینن هی تاپیک وپست روحک واصلاح کنن لابد
اگرمیتونیم "خودمون نظم تالار"روبایدحفظ کنیم...اگرهم نه...خب بای بای...
مدیروهمکارکه حقوق بگیرنیستن که دائمن بیان چک کنن کی چی گفته وچکارکرده؟
توقع ما از"مدیروهمکاراینه که یک" ویکیپدیای آنلاین" باشن...
نخیراون هاهم ازکره ی مریخ نیامدن!!شق القمرهم قرارنیست بکنند...
آدمایی هستن مثل من وشمافقط به عشق حفظ "انجمن"دارندکارمی کنن
به به از این تاپیک ها خیلی حال میده!
الان سی صفحه میره جلو!
من فکر نمیکنم که مدیرا بی توجهی کنن..
ماشاالله انجمن انقدر بزرگه که واقعا رسیدگی بهش سخته...
دلیلش به نظر من همینه...
![]()
باور کنید این حرف درد و دل همه مدیران و همکاران هست !! کاش توجه بشه ! کاش کاربران بدونن !!حتمن بایدمدیریاهمکار بالای سرمون باشه؟
من نمیدونم این چه خصلتی هست که ماداریم...
توی تاپیک های "مورد دار"پست ندیدخب...
چندبارتوی"انجمن متفرقه "ی خدابیامرز!!هم اینجورمواردی پیش اومد....یعدش قرارشدکه توی اینجورتاپیک ها پستی ارسال نشه...
بقول دوستمون ازمن ه باصطلاح"کاربرفعال"تا"ادمین "وغیره گرفته...همه مون بایدرعایت کنیم...
نظم وقانون هم چیزی نیست که نیازی به "آقابالاسر"داشته باشیم...
مدیراوهمکارهاکارشون تنهارسیدگی به تخلفات نیست...اغلب وقتشون به سروسامون دادن انجمن هامیگذره...اگرقرارباشه به "تخلفات"هم برسن که دیگه واویلا..
آمارتحلفات توی اینجورانجمن هاروشماخبرنداریدکه....مدیرو همکارهم بایدبشینن هی تاپیک وپست روحک واصلاح کنن لابد
اگرمیتونیم "خودمون نظم تالار"روبایدحفظ کنیم...اگرهم نه...خب بای بای...
مدیروهمکارکه حقوق بگیرنیستن که دائمن بیان چک کنن کی چی گفته وچکارکرده؟
توقع ما از"مدیروهمکاراینه که یک" ویکیپدیای آنلاین" باشن...
نخیراون هاهم ازکره ی مریخ نیامدن!!شق القمرهم قرارنیست بکنند...
آدمایی هستن مثل من وشمافقط به عشق حفظ "انجمن"دارندکارمی کنن
ممنونم از این پست.
قرار نیست به همین واسطه هیچوقت بحث نشه ! به هر حال بعضی مسایل باید مورد بحث قرار بگیره شاید نگرش های اشتباه اصلاح بشه .به به از این تاپیک ها خیلی حال میده!
الان سی صفحه میره جلو!
اینجور تاپیک ها هم هر وقت احساس بشه داره به بیراهه میره قفل میشه![]()
با این اوصاف ، یکی پستها و فعالیتهای من و تشکرهامو چک کنه !![]()
دوست عزیز
اونطور که متوجه شدم شما و کاربر مربوطه با هم مشکلات شخصی دارید
لطفا مشکلات خودتون رو بیرون از انجمن حل و فصل کنید ما نمیتونیم بین شما قضاوت کنیم
اگر پست و تاپیکی واقعا بر خلاف قوانین باشه حتما برخورد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)