ایول حمید رضا .... ما همینو می گیم .... ولی مگه تو کله این هادی فرو می ره ....
آخی بن شدم دیگه ....![]()
ایول حمید رضا .... ما همینو می گیم .... ولی مگه تو کله این هادی فرو می ره ....
آخی بن شدم دیگه ....![]()
خوب حمید جان ، تا جایی که من میدونم ، درسته اون بخش اسمش فتوشاپه اما کلا مربوط به هر برنامه ی دو بعدی ای میشه
چون دوستانی هستن که دارن اونجا دیجیتال پینتینگ میزارن
اما به هر حال اینکه باید اینا یه بخش جدا داشته باشنو قبول دارم
اما مراحل اضاف شدن یه بخش جدید اینطوریه :
باید اول تقاضا بره بالا و نیازه شدید به این بخش احساس بشه
بعد کلی دنگو فنگ داره تا مدیریت قبول کنه
بعد کلی زمان میبره و انجام میشه
خوب حالا شما ببین ما انقده تقاضا داریم یعنی ؟
متل پینتینگ که کلا جز کارای گالری همینجا حساب میشه
خوب دیجیتال چقدر مگه کار داریم که واسش یه زیر مجموعه جدا بزنیم ؟
در ضمن بازم میگم ، کارای این دوستمون کاملا دو بعدیه ، و زیاد نمیشه آوردش سمته دیجیتال پینتیگی که شما تو ذهنته
شما تو تاپیکای انجمن دو بعدی سر بزن ، کلی از بچه ها دارن همین طرح ها رو میکشن
اما باز هم با این حال میگم هر کی واسه خودش فقط یه تاپیک بزنه اینجا ، و همه ی کارای دو بعدی خودشو بزاره توی اون تاپیک
و دیگه دوتا تاپیک زده نشه
ممنون
اما فکر میکنم بهتره یه کم معدبانه تر صحبت کنید
اگه دسته این داداش هادی ما بود که سه سوت اینکار رو انجام میده اما قانع کردن مدیریت سایت کاره حضرت فیله ...![]()
man ghalat kardam dige tapick nemizanam nemikhad dava konin srry......fonte farsiam nadaram
دوستان من واقعا عذر می خوام ... اصلا هیچ قصد و منظوری نداشتم ... فقط می خواستم یه خورده جنبه Fun داشته باشه .... ما که خاک پای شما و هادی آقا و حاج اکبر و بقیه دوستان هم نیستیم ... چه برسه به این خواسته باشیم کمتر از گل بگیم به دوستان .اما فکر میکنم بهتره یه کم مودبانه تر صحبت کنید
اما خوب کارای اشتباه زیاده تو ایران ... اینجام دیگه نمی شه کاریش کرد .... به قول بعضی ها همینه که هست ....![]()
آفرين ...كارهاي دوبعديتم خيلي خوبه
ادامه بده...
من نمی دونم حالا که من کار 2 بعدی گذاشتم همه یادشون افتاد جاش نیست قبل از منم امید اقا کار 2 بعدی گذاشتن ولی همچنین مشکلی نبود در هر صورت ببخشید........
اینم جواب دوستمون که گفتن طرح های گرفیتی با ید طوری باشن که بتو نن به سختی خونده بشن بگم که: بستگی به سبک داره....شما پوکرو که نوشته بودین سبک فلش بود ولی من سبک کلاسیک با شخصیت بود....کار فلشم همون اولیه بود که با اینکه محیط زیادیو گرفته بود ولی به سادگی نمیشد خوندش......بازم ممنون از این همه دعوا تو تا پیکی که زدم
.....راستی اقا هادی وقتی می بینین چیزی جاش اینجا نیست لطف کنین تاپیکو پاک کنین و به صا حب تا پیک پیغام بدین که اشتباه کرده......تا درستش کنه ..ممنون
آره این امید یه خورده دیکتاتوره دوس داره همیشه حرف خودشو به کرسی بنشونه ....اینم جواب دوستمون که گفتن طرح های گرفیتی با ید طوری باشن که بتو نن به سختی خونده بشن
man ghalat kardam dige tapick nemizanam nemikhad dava koninنه بابا این چه حرفیه ..... داریم مثل چند تا مرد بحث می کنیم ..... بچه که نیستیم دعوامون بشه ....بازم ممنون از این همه دعوا تو تا پیکی که زدم
البته من موندم چی بگم .... هادی هم دستش بسته خوب ... بهتره همگی بریم CGSociety اونجا پاتق بزنیم .....![]()
شما سرور مایی رفیقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دعوایی در کار نیست یه بحث سادست که راحت حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که فکر میکنم با پیشنهاد هادی جون حل هم شده
اینکه هر کسی کارهای دو بعدی خودش رو توی یه تاپیک بزار
من شخصا خودم کارهای نقاشی دیجیتال رو و کلا CG رو دوست دارم و فکر میکنه بهتره هر دوی کارهای دو بعدی و سه بعدی در شاخه سی جی دسته بندی شن
نتیجه اینکه بهتره شما کاراتون رو اینجا بزارید تا ما هم از اونها لذت ببریم
--------------------------------------------------------------------------------
البته با همه ی این بحثها یه انتقاد در اینجا از خودم و باقی دوستانم دارم اونم منحرف کردن بحث تاپیک و موضوع اصلیش که کارهای قشنگ شما هست .
بهتر بود این بحثها رو توی یه تایک جداگانه مطرح و ادامه میدادیم .
نه دیگه
ببینید درست میگم
قرار شد هر کی که دوس داشت یه تاپیک برا کارایه 2دی بذاره
با اسم و نام خودش
که شلوغ نشه
اره ؟!
----------------
البته حالا کار دوستمون
کارت خیلی خوبه رفیق فقط اینکه
خودتم معرفی کن
اگه تو پرو فایلم بگی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)