بله دوست عزیز توصیه من هم همینه گرین بهترینه
![]()
بله دوست عزیز توصیه من هم همینه گرین بهترینه
![]()
برتر مطلق نبوده رقيبشم فقط گيگا هست اونم توليد مادر برد يک نگاه به بنچ مارکاش بنداز ميفهمي![]()
به طور کلی نمیشه گفت که کدوم برند در کارت های ATi Radeon بهتر هست....هر مدل دارای یک برند مرغوب برای قابلیت Overclocking/Volt Modding+خنک تر بودن دمای GPU ها و همچنین مرغوب تر بودن Memory Chip ها میباشد.....
لطفا به این بحث ها ادامه ندید......
بحث من باjoin me بود نه با شما
نمیشه گفت کدوم برند بهتره ولی به طور قطع معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست .
معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست
ok
Last edited by sasan816; 01-01-2010 at 14:35.
من نمیدونم حالا این جمله ی شما چه معنایی داره ! ولی این رو هر کسی که کمی با gpu آشنایی داشته باشه میدونه ! بزرگترین شریک تجاری ati از گذشته ی دور سفایر بوده .
این یک تیسکه از سایت سفایر هست :
"Sapphire is ATI's largest and best performing partner World Wide" Dave Orton, CEO ATI
این جمله ی یکی از مسوولین بخش ceo شرکت ati هست . که از این صفحه میتونید اصل جمله رو بببینید
فکر میکنم نیازی به بحث نباشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اولا براي اين گفتم که موضوع اين پست اين نبود دوما يک ضرب المثل قديمي ميگه هيچ ماست فروشي نميگه ماست من ترشه 3-اگه بخواهي سابقرو بگي سابقه ي ايسوز و گيگا بيشتره لينکيهم بهت نميدم چون همون کار خودت ميشه ميتوني از هرکسي دوست داري بپرسي اگه نخواستي ميتوني نظر سنجي درست کني
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)