تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سیستم تا 1.5 میلیون ، جهت کارهای گرافیکی

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو زورو!
    من خودم گرافيست هستم
    من يه سيستم رو با 3 كارت گرافيك مختلف تو رندرينگ امتحان كردم. (با تري دي مكس) در سايز 1920 در 1080 (فول اچ دي)
    توي اين كار:

مشخصات سيستم:

CPU :Intel Core i7-920
    RAM : TeamGroup 6GB Triple Channel 1333
    M.B : Asus Rampage II GENE

زمان رندر با كارت هاي مختلف:

Nvidia Geforce 9800 GT : 1:55

Nvidia Geforce GTX-260 : 1:10

ATi Radeon HD5850 : 0:43

اون وقت هيچ تاثيري نداره؟!
    کارت های nvidia دارای تکنولوژی phas x هستند که در بعضی موارد پردازش گرافیکی(فقط تعداد معدودی) به کمک cpu میان و بار پردازش رو تقسیم میکنند.
    اما ati همچین تکنولوژی(تا اونجا که ما دیدیمو وشنیدیم نداره!!) پس رو چه حسابی 5850 در این رندر تاثیر گذار بوده؟
    لطفا این سری با مدرک ومنبع حرفتونو بزنید واز اصطلاحات کودکانه (زورو) برای انحراف تاپیک استفاده نکنید.

2. این کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من فقط به بنچمارکها فکر میکنم
    همین اعداد رو توی بنچمارکها نوشن بدید و قائله رو ختم کنید اینجوری بحثی هم پیش نمیاد چون یه ارگان بی طرف و شناخته شده ای هست و کسی هم نمیتونه دبه کنه چون تستها روی چندتا سستم انجام میگیره
    با احترام

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کارت های nvidia دارای تکنولوژی phas x هستند که در بعضی موارد پردازش گرافیکی(فقط تعداد معدودی) به کمک cpu میان و بار پردازش رو تقسیم میکنند.
    اما ati همچین تکنولوژی(تا اونجا که ما دیدیمو وشنیدیم نداره!!) پس رو چه حسابی 5850 در این رندر تاثیر گذار بوده؟
    لطفا این سری با مدرک ومنبع حرفتونو بزنید واز اصطلاحات کودکانه (زورو) برای انحراف تاپیک استفاده نکنید.
    رندرهای گرافیکی در چنین نرم افزارهایی کوچکترین ارتباطی به PhysX ندارند و به NVIDIA CUDA و ATI Stream مربوط میشن.

اینکه استفاده از GPGPU و همینطور NVIDIA CUDA و ATI Stream در نرم افزارهای گرافیکی به سرعت در حال پیشرفته کاملا صحیحه، و در اکثر نسخه های جدید این نرم افزارها GPU Acceleration وجود داره و روز به روز هم بیشتر خواهد شد و این قضیه اصلا در انحصار یک تولید کننده خاص نیست.

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رندرهای گرافیکی در چنین نرم افزارهایی کوچکترین ارتباطی به PhysX ندارند و به NVIDIA CUDA و ATI Stream مربوط میشن.

اینکه استفاده از GPGPU و همینطور NVIDIA CUDA و ATI Stream در نرم افزارهای گرافیکی به سرعت در حال پیشرفته کاملا صحیحه، و در اکثر نسخه های جدید این نرم افزارها GPU Acceleration وجود داره و روز به روز هم بیشتر خواهد شد و این قضیه اصلا در انحصار یک تولید کننده خاص نیست.
    سلام

ممنون از مطلبت.
    اما یک سوال phys x در چجور برنامه های گرافیکی تاثیر گذاره؟
    من در توضیح phys x خونده بودم کمک در پردازش بازی ها وبرنامه های گرافیکی سه بعدی.
    ممنون.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

ممنون از مطلبت.
    اما یک سوال phys x در چجور برنامه های گرافیکی تاثیر گذاره؟
    من در توضیح phys x خونده بودم کمک در پردازش بازی ها وبرنامه های گرافیکی سه بعدی.
    ممنون.
    خیر PhysX یک موتور فیزیک است و فقط زمانی کاربرد داره که اون Application مورد نظر (که فقط هم محدوده فعالیتش به بازی ها محدود میشه) دقیقا جهت استفاده از این موتور فیزیک برنامه ریزی شده باشه.

به طور ساده میشه گفت PhysX به جز در بازی هایی که پشتیبانی میشن، در هیچ جای دیگه و در هیچ نرم افزاری هیچ کاربردی نداره.

اطلاعات بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •