اتاق کناری لطفا, اینجا اتاق آقای xt701 هست نه xt720اولین پریویو کامل و معتبر این گوشیواسه xt720 هم قبلا رضا گذاشته بود اینو.
اتاق کناری لطفا, اینجا اتاق آقای xt701 هست نه xt720اولین پریویو کامل و معتبر این گوشیواسه xt720 هم قبلا رضا گذاشته بود اینو.
اره الان دیدم ! .. چه جالب خیلی شبیه به همند .. فکر کردم یکی هستش ! ...
دوربین این 5 ه اون 8
قبلیو درست میکنم
جاني اينها رو از چين آوردن . روش چيني نوشته ؟
فارسي هم كه ميشه آره ؟
از نظر كيفيت ساخت كدوم بهتره اين يا ميلستون ؟
در واقع بايد قيمت هر دو تو يه رنج باشه . بايد ببينيم فردا چي ميشه ؟
صفحه ی قبل گفتم روت و فارسی شد (روت مخصوص خودش رو داره ها نه مال مایلستون)فارسي هم كه ميشه آره ؟
xt701 یه جورایی بدنش براقتره و باحالتر. برنامه های پیش فرضش رو هم به زودی آپ میکنم.از نظر كيفيت ساخت كدوم بهتره اين يا ميلستون ؟
هنوز واسش 2.2 نیومده . در آینده ای نزدیک. راستی بچه ها قیمت هم 635 شد.میشه به اندروید 2.2 آپ کرد؟
ای بابا...!
اینطوری نمیشه زندگی کرد...!
موتو بد جوری داره گوشی شاخ معرفی میکنه...! به نظر من قیمتش که خوبه..!
آدم هوس میکنه ....!![]()
هر چند ميتونست قيمت پايين تري هم داشته باشه اما 635 هزار تومان هم خوبه و اگه با قيمت ميلستون و ديزاير مقايسه كنيم پس ازرشش رو داره .
جاني مدل ديگه اي هم تو راه هست يا نه ؟
بستگی داره, هرباز یه چیزی میاره اما امیدوار بود (منم کلی بهش اصرار کردم) که مایلستون ایکس تی رو بتونه بعد از فروش تو سنگاپور بیاره.هر چند ميتونست قيمت پايين تري هم داشته باشه اما 635 هزار تومان هم خوبه و اگه با قيمت ميلستون و ديزاير مقايسه كنيم پس ازرشش رو داره .
جاني مدل ديگه اي هم تو راه هست يا نه ؟
اما چیزیکه در این گوشی و میلستون xt رو خیلی دوست دارم .طراحی پشتش هست که واقعا" خیلی عالی کار کرده
/
جانی منوهاش با میله فرق میکنه یا نه ؟ سرعتشون که تو منو ها یکیه ؟
اما سرعت دوربینش بیشتره .آره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)