فداي هرکي فيلترش کرد برم شرح ديگه نميخواست
فداي هرکي فيلترش کرد برم شرح ديگه نميخواست
تو مثل بعضیا تو توهمی ها !
سلام دوست عزیز pcsoft
نظر شما خیلی تنده . در ضمن هر کسی که هم که شوت رانی می کند نیازی به کلوب ندارد و سایت های بسیار ... هم وجود دارد . در ضمن شما با این حرفتون به کسانی که در این سایت عضو هستند و از نظر علمی و یا کاری با هم بحث می کنند توهین می کنید . در ضمن همه یک میلیون اعضای کلوب دختر و پسر نیستند و همشون هم هرزه نیستند که بیان اونجا به قول شما شهوت رانی کنند یکم با استدلال و از روی عقل حرف بزنید .
Last edited by AAKOJ; 30-12-2009 at 13:24.
آقا من این کلوپ رو نمیشناسم. اما یه بار یکی بهم گفت خیلی معروفه و از این حرفها...
رفتم دیدم همش بحث دختر و پسر و کل کل, از این بحث های مادر شوهری و...
بعدها هم که دوباره سر زدم دیدم باز هم از همین بحث ها است.
فکر کنم به خاطر این روزهای اخیر, آمار شیلترینگ رو دارن بالا میبرن. آخه سایت Film2movie هم هیلتر شده و معلوم نیست چه سایتهای دیگه ای به این بلای خانمان سوز گرفتار شدنکه ما ازش بی خبریم.
یه چیزی به اسم اختیار داری که می تونی تو این جور مواقع ازش استفاده کنی کسی شما رو مجبور نکرده که به اون بخش ها سر بزنی شما برو قسمت هایی که با سن و سال و اخلاقیاتت سازگار باشه
ضمنا برو با اکانت اصلیت بیا اینقدر ترسو نباش
چه کلوب ، چه p30world و هر سایت دیگه ای ، وقتی پای افرادی مثل تو توشون باز بشه به فساد کشیده میشن
Last edited by mohammad8711; 30-12-2009 at 13:49.
تایید می شه!![]()
خوب بایدم فیلتر میشد!
این یه سایت عجنوی بود که با اساس اسلام و ما مسلمین ....داشت
ما جوانان باید به فکر سایت های اسلامی باشیم مثلا سایتهایی که با محتویات احادیث آقا پر شده باشه
اصلا باید همین پی سی رو هم فیلترنت کنن!
فعلا درست شده !
Last edited by MOHAMMAD2010; 30-12-2009 at 14:55.
------------------------------------------------------------------------------------------------- اصلاح شد !!!
Last edited by elendil; 30-12-2009 at 14:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)