متاسفانه ایران خودرو دوباره شیرین کاری کرد.این بار موتور و گیربکس 206 اتوماتیک رو گذاشت رو پارس.
اصلا کاری به این نداره که بابا فرانسه این موتور و گیربکس رو واسه اتاق 206 طراحی کرده کی می خوای بفهمی ایرام خودرو جون!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه ایران خودرو دوباره شیرین کاری کرد.این بار موتور و گیربکس 206 اتوماتیک رو گذاشت رو پارس.
اصلا کاری به این نداره که بابا فرانسه این موتور و گیربکس رو واسه اتاق 206 طراحی کرده کی می خوای بفهمی ایرام خودرو جون!!!!!!!!!!!!!!
اولا موتور 206 اتومات N6A یا TU5 هست که با موتور پارس TU5JP4L4 خیلی فرق میکنه
دوما گیربکس 206 تیپ ترونیک هست و گربکس پارس AL4 هست که هر کدومشون بدرد خودشون می خوره
پس خواهش مکنم بدون اطلاعات حرف نزنید![]()
Last edited by Johan lopez; 10-03-2011 at 20:02.
با تشکر از شما.
رفتم دیدم مشخصات رو.
صرفه به 206 اتوماتیک هست چون قیمت پارس الکی بالاست.
بازم ممنون.
دوستان به نظر شما 206 تیپ 6(بی صندوق) بهتره یا پارس اتومات ؟؟؟؟
بستگی به انتظارات شما داره!
پارس گیربکس زیاد جالب نیست! امکاناتش کمتره و قیمتش بیش از حد گرونه!
اما در عوض جادار تره!
من بودم تیپ 6 میگرفتم!
با سلام خدمت دوستان
من 3ماه پیش خواستم یه ماشین اتونات بگیرم خیلی تحقیق کردم و از چند متخصص و حتی تعمیرکارهای ایرانخودرو صحبت کردم اکثریت گفتند پرشیا بگیر
اونهایی که گفتند 206 فقط دلیلشون این بود که 206 بروزتره (بروزتر از نظر و امکانات داخل اتاق) که البته امکانات چندان زیادی نسبت به پارس نداره ولی اونهایی که گفتند پارس بگیرم (که البته تعدادشون هم خیلی بیشتر بود) دلیلشون اتاق مقاومتر با تعادل خیلی بیشتر در ضمن اینکه گفتند 206 را ایران صندوقدار کرد و تعادل ماشین رو به هم زده که تعادل خیلی مهمه !
در ضمن از 3 متخصص گیربکس سوال کردم هر سه گفتند گیربکس پارس هرچند تیپ ترونیک نداره اما امکانات رانندگی بصورت تیپ ترونیک رو داره و ضرایب گیربکس به سفارش ایران خودرو برای پارس بروز شده و در کل خرابیش کمتر و مقاومتره !
من هم دنبال خرید پارس اتومات هستم از دوستان می خوام که بیشتر در مورد مشکلات فنی و گریبکسش نظر بدن
با تشکر
پارس اتومات ارزش خرید نداره ، اول این که تیپ ترونیک نداره و مشکل حاد تره اون اینه که ترمزش در سرعت های پایین چوب میکنهاین مشکل زمان پارک کردن خودش رو نشون میده ، در مورد شتاب هم که ماشین دنده اتومات هیچ وقت به پای ماشین دنده ای نمیرسه ولی واقعا شتاب پارس اتومات از 206 اتومات کمتره
206 اتومات از هر نظر از این سرتر هست
پارس اتومات از نظر امکانات خیلی ضعیفه... عینه پارس معمولیه... حتی یه ایربگ نداره...
تنها نقطه قوتش گیربکس اتوماتشه... اما بازم 20 تومن اصلا نمی ارزه
يايا منم داشتم پس چرا اينقدر خوب بود خيلي پشيمونم فروختمش كاش نگهش ميداشتم بابا اونايي كه ندارن حرف نزنن چرانظراي الكي ميدين بابا مگه چشه چون تيپ ترونيك نيست فقط آشغاله/آشغال اون پرايد و سمند هستش/206 و 207 تو راحتي به پارس اتوماتيك نميرسن من كه رفتم باهاش مشهد 3 بار و بر گشتم راحت بودم شما كه تو شهرين ناراحتين/ اه اه اه فقط تعصب!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)