تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: شكست تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو این چند ساله اخیر همه چیز توی این فوتبال داشتیم بجز یک چیز که جاش خیلی خالی بود . . .

رئیس فدراسیون مار و پله (ببخشید دو و میدانی) میاد میشه رییس فدراسیون فوتبال ، جناب آقای X می شه رییس تربیت بدنی و همزمان کاندید می شن برای شهرداری ، کمیته المپیک ، ریاست AFC و چندین جای دیگه که از حوصله دوستان خارجه ، بعد همین آقا می بینه توی این کارها نمی تونه به جایی برسه تصمیم می گیره به برق کشور یه سروسامونی بده و برای وزیر نیرو شدن اقدام می کنه و خلاصه اینکه نتیجه زحمات این آقا و رئیس فدارسیونش اینه که به جام جهانی زنگ می زنن (!) میگن ما کار داریم نمی تونیم بیاییم داریم خودمون برای مسابقات ملت های آسیا آماده می کنیم . . .

یه آقای که همه بهش می گن دایی (فکر کنم برادر زاده هاشم بهش نمی گن عمو اونها هم می گن دایی ، الله و علم ...) تصمیم می گیره هر چی مردم و کارشناس و خبرنگار و گزارشگر و... می گن برعکشو انجام بده تا شاید یک سبک جدید راه بیاندازه که جواب نداد اونم به خاطر اینکه بعضی وقت ها بصورت ناخودآگاه حرف کارشناس ها رو گوش کرد که نتیجشو دیدید ...

یه نفر به اسم علی خبرنگاران بی تربیت و ادب می کنه ، چند تا از مربیان خودشون شخصا بازیکنان رو تنبیه می کنن و جریمشون نقدا می گیرن ، مدیرعامل یک باشگاهیی بخاطر کل کل با سرمربی تیمش و ثابت کنه که مدیریت اون باعث قهرمانی شده می یاد دستیار اونو سرمربی می کنه و تو دلش می گه { مدیریت من انقدر قوییه که تیمو با دستیارت قهرمان می کنم} .... و همجا اعلام کرد مربیگری علمی رو جایگزین مربیگری سنتی می کنم الان تیمش از رتبه اول شروع کرده هفته ای یکی دو پله سقوط می کنه می خوان با مربی علمیشون فرضیه سقوط آزاد رو تجزیه و تحلیل کنن...
    و یک مدیر دیگه قرار بود بیاد پرسپولیس و نجات بده هنوز مدیر نشده تو دفترش با همه مربیان و بازیکنان تیم صبحانه می خوره و هم رو با چایی شیرین شکر گیر می کنه که با اون هماهنگ باشن و ... خسته شدم دیگه نمی گم فقط نتیجش این شد که لیگ تموم شد تیمش نه ترکیبش و پیدا کرد نه جایگاشو و طرفداران این تیم هر وقت می بره به خودشون تلقین می کنن که دیگه تیموشون داره زلزله می شه ولی نمی دونم چرا همش دعا می کنن ای خدا کاری کن تیممون حداقل سوم بشه سال بعد بریم آسیا و ...

منشور اخلاقی ، داور ، عنایت ، مسعود مرادی، کفاشیان ، دی کارمو ، فیروز کریمی و ... هم بماند برای بعد
    .
    .
    .
    حالا تو این هاگیر واگیر یه سوپرمنی ، مرد عنکبوتی ، زورویی کم داشتیم که ایشونم با اسم مستعار امپراطور تشریف آواردن ، البته آدم های حسود بهش می گن دروغگوی بزرگ ، بعضی ها هم می گن شومن (مرد نمایشی) شیث رضایی و نیکبخت بهش می گن نرمن و ...
    مهم نیست که اسمش چیه مهم اینه که دیگه جاش خالی نیست
    Last edited by mohammadi4net; 29-12-2009 at 01:41. دليل: تصحيح دعا می کنم به دعا مي كنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

عجب سوتی داد کعبی دقیقه 94

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

همین کعبی بود که با اشتباهات فاحشش باعث شد بازی با عربستان را هم 2-1 ببازیم
    نمیدونیم چه حکمتیه که با این همه بازیکن خوب تو لیگ این جاش تو تیم ملی لغزش هم نداره
    حتی تعویض هم نمیشه
    فقط بلد بازیکن های حریف را بزنه و به تماشاگر ها فحش بده تازه ادعاش هم چیز فلک را پاره کرده
    کاپیتانش هم کردن
    بله همه تقصیرا رو بنداز گردن کعبی
    جام جهانی نرفتن هم تقصیر کعبی
    بگو باز بگو خجالت نکش
    نمیخوام زیاد بنویسم فقط میگم اگه کعبی با اون سرعتش فیگو و رونالدو رو مهار نمیکرد شرف ایران تو دنیا میرفت
    اون بازی رو فقط مثال زدمکه یادت باشه
    بای

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با وجود قطبي از اين بيشتر انتظار نميرفت با اين ترکيبش

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فوتبال ایران همانند.............در ورطه سقوط قرار گرفته!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بله همه تقصیرا رو بنداز گردن کعبی
    جام جهانی نرفتن هم تقصیر کعبی
    بگو باز بگو خجالت نکش
    نمیخوام زیاد بنویسم فقط میگم اگه کعبی با اون سرعتش فیگو و رونالدو رو مهار نمیکرد شرف ایران تو دنیا میرفت
    اون بازی رو فقط مثال زدمکه یادت باشه
    بای
    از عکسی که گذاشتی مشخصه طرف کی هستی من نگفتم همه تقصیر ها از کعبی است
    ولی اینو بدون زدن تو صورت بازیکن حریف با پا حفظ ناموس و شرف نیست

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

تایید میشه.
    کعبی واقعا گند زده.یه زمانی (3-4 سال پیش) خوب بود اما الان در حد استیل اذین هم نیست چه برسه تیم ملی.
    قدیم توپو می گرفت مثل شتر می دوید اما الان همین کارم نمی تونه.
    در ضمن کی گفته که بازی فوتبال دفاع از شرف یه کشور و یه بازیکن که بیشترین دوندگی رو داره و بهترین بازی رو میکنه باغیرته ؟
    با غیرت امثال ..... هستن که دلشون به حال کشورشون میسوزه نه این فوتبالیستای پول پرست که همه چیو تو پول می دونن و ایران ذره ای واسشون اهمیت نداره.
    اگه فوتبال خوب یه بازیکن نشانه غیرته برزیلی ها با غیرت ترین مردمان جهانن.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

با اين وضعي كه فوتبال ما پيدا كرده اگه يه تكوني به خودش نده تا چند سال بعد براي صعود به جام ملتها هم نقل وشيريني پخش ميكنيم
    همراه با سرود ورزشكاران .... دل اوران ... نام اوران.......

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در کل باید در فوتبال ایرانو تخته کرد و بودجشو ریخت پای بسکتبال و فوتسال و والیبال اون وقته که خواهیم دید بسکتبال و والیبال ایران چه پتانسیل داشتن.
    من خودم اینو رو کم و بیش قبول دارم اما الان اگه با دقت نگاه کنی ساختار ورزش کشور طوری هست به محض سوددهی رشته های دیگه جا برای دلال و مدیر سیاسی و ...باز میشه تو همین رشته ها!میشه یه فوتبال خوب داشت اما...

این بازی رو با بدشانسی باختیم (لژیونرها نبودن داور به نفع اونا سوت زد گل ما آفساید نبود(کدوم گل؟!) و خستگی همیشگی! بازیکنها و عدم هماهنگی زمان و تمرین کم و ابر و باد و مه و خورشید و ....آها جوانگرایی هم که کردیم و تا 100 سال آینده هر نتیجه بدی گرفتیم تقصیر جوانگرایی هست!)و من قول میدم که در جام ملتها قهرمان بشیم اگه هم نشدیم عیبی نداره قسمت نبوده!دور بعد جبران می کنیم و قهرمان جام جهانی میشیم منتها اول باید به فکر صعود به جام جهانی باشیم که اونو دیگه بیخیال گیر نده!راستی یک نامه هم نوشتیم و اعتراض کردیم که چرا در رنکینگ غیر معتبر فیفا ما 64 شدیم و بهشان گفتیم ایران کشور بزرگی است و لیاقت رتبه های بالاتر را دارد !در آخر اینو هم اضاف! کنم که عمرا استعفا نمیدم و دادکان بره بوق بزنه (لبخند!)
    Last edited by Kianoosh; 29-12-2009 at 02:55.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

باختيم ديگه فرقي هم نداره تقصير کي بود
    همين که بتونيم از افغانستان وپاکستانو و....بالاتر قرار بگيريم خيليه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •