مرسی
برادر به نظرم باید htc بخرم! اما پول ندارم با گارانتی بخرم به نظرت بدون گارانتی بگیرم!؟ کلا این گوشی ویوا امکان خراب شدنش چجوریاس؟! با ضربه و...؟
مرسی
برادر به نظرم باید htc بخرم! اما پول ندارم با گارانتی بخرم به نظرت بدون گارانتی بگیرم!؟ کلا این گوشی ویوا امکان خراب شدنش چجوریاس؟! با ضربه و...؟
فکرنمیکنم اختلاف گارانتی دار و ندار بیشتر از 15تومن باشه!مرسی
ولی بدون گارانتیش هم بخری مشکلی نیست
گوشیش کلاً کیفیت ساخت خوبی داره و الکی خراب نمیشه،البته اینجور چیزا به شانس هم ربط داره.
نسبت به ضربه که کامیون هم حساسه چه برسه به گوشی!!
ولی در کل گوشی خوش ساختی هست
رفتم بخرم هر کی یک قیمتی میگفت
باید ساخت کجا باشه؟تایوان؟
تایوان بدون گارانتی 200 هندزفری هم داشت!باید داشته باشه؟
باگارانتی هم ساخت چین 229 تومن!هندزفری هم داشت
ساخت تایوانه خوبه؟
هندزفری که باید داشته باشه.
قیمت هم خوبه200.
ساخت تایوان هم عالی هست و بیشتر گوشیهای HTC ساخت تایوان هست.
شما htc viva بدون گارانتی رو قیمت گرفتی 200؟! ایول! از کجا؟! من شنیدم هندزفری نداره که! تو تاپیکشم خوندم!
آره شیراز ارزون هست
همه جا هندزفری روش بود حتی با گارانتی یاس
یه مغازه هم با چونه گفت 195 بهت میدم
میشه بگی از کجا قیمت گرفتی؟قیمتش خوبه منم میخوام![]()
کلا گوشی ویندوز دار طیف وسیعی از برنامه و گیم رو ساپورت میکنه که به نظر من عالیه .
تو مولتی مدیا هم سرتره چون میتونی مثل کامپیوتر ( البته نه اونقدر زیاد ) روی مولتی مدیا ( فیلم موزیک عکس و ... ) مانور کنی .
نکته بعدی هم تاچ بودن که به نظر من HTC سلطان گوشی های تاچ در دنیاست !!
حالا با خودته که کدوم رو با توجه به کاربری و خواسته هات از گوشی انتخاب کنی .
نظر من HTC هست .
کلا گوشی های نوکیا زود خز میشن !!! ( به کسی بر نخوره ) خودم تو مترو دیدم که گوشی های گرون قیمتش هم دست کارگران زحمت کش و ... بوده !! ( از جمله N73 و N95 حتی 8 گیگش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
همین الان 5800 رو دست خیلی ها میبینید اما HTC از هر 50 نفر شاید یک نفر !!! چون تصور مردم اینه که چون نوکیاست پس بهترینه !!![]()
Last edited by panther99; 30-12-2009 at 00:38.
با اين حرفت كاملا" موافقم. كمتر كسي دنبال پاكت پي سي ميره. اين گوشي هم خوبه. فقط حيف كه دوربين ضعيفي داره و فلاش هم نداره.
كسي باهاش عكس گرفته تا حالا؟ احتمالا" عكسهاش تو شب كه تعطيله و تو محيط بسته و زير سقف هم نبايد عكسهاي مالي بندازه!
تو روز و زير نور چطور؟
دوربين 2 مگا پيكسليش جواب ميده؟(به هر حال دوربين گوشي هم براي خودش فاكتوريه و هميشه و همه جا دوربين عكاسي همراه آدم نيست!)
يه نكته ديگه: دوربين دوم نداره(البته فعلا" تو ايران تماس تصويري برقرار نشده ولي احتمالا" تا سال ديگه اين امكان هم فراهم ميشه . اونوقت ....)
خوب با همه اين حرفا هرچي پول بدي آش ميخوري و بازهم به نسبت قيمتش خوبه. اما اگر يه نمه ديگه قيمتش پائين ميومد(زير 200 تومن) كه خيلي توپ ميشد. همين الان هم با اين پول همين كه برند htc تو دستاتته و ميتوني باهاش پز بدي خيلي حرفه.
اطلسی / یک مغازه بزرگ هست کنار اطلس موبایل که چند وقتیه باز شده
دوستان من یه سامسونگ استار م دارم میخوام بفروشم هرکی خواست پی ام بدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)