با حرفای مهدی موافقم 100 درصد تایید میشه
چون خودمم تصمیم به خرید همین سینما خانگی داشتم مشخصات روی کاغذ و امکانات به خصوص با توجه به قیمت در سطح مطلوبی بود تصمیم گرفتم از نزدیک ببینمش و صداش رو محک بزنم.
چند روز پیش حدود نیم ساعت با این سینما ور رفتم با دی وی دی اورجینال خود فیلیپس که صدای dts داشت همچنین با گوش کردن چند آهنگ mp3 از روی فلش به نظرم جز باس بالا به قول معروف سفت و کوبنده فرسنگ ها با کیفیت صدای شفاف , باس فوق العاده نرم و تفکیک پذیری فوق العاده صدای سینما خانگی های پایونیر فاصله داشت.
وات 1000 اعلام شده فیلیپس هم به نظر من جعلی هستش ,من پایونیر با وات 360 داشتم حجم و بلندی صداش تقریبا دو برابر این مدل فیلیپس بود ! در کل تکیه کردن بر مشخصات کمپانی ها اشتباس .
بنابرین چون خودمم قبلا یه مدل پایونیر داشتم مدل(282) , مدلی دیگه از پایونیر به اسم 787 رو انتخاب کردم با قیمت 475 تومن . حدود یک هفته ای هم میشه این مدل کاهش قیمت خوبی داشته تا هفته پیش بالای 500 تومن بود .

الان هم کاملا از صداش راضی هستم به نظر من در یک کلام فوق العاده هست هیچ ضعفی نتونستم ازش بگیرم ! upscaling این پلیرش که واقعا این چند روزه هر فیلمی که گذاشتم توش لحظه ای نیست uspcalign معرکه اش منو به وج نیاره !