تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 78

نام تاپيک: DV6 2020 Vs Studio 1557 Vs Vaio fw56J (انتخاب سخته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

سلام دوستان
    از حق نگزریم دلیل همه منطقیه.اما من هم در خریدن بین این مدلها از hp و sony مرددم.اما یک موضوع هست و اون اینه که من خودم به شخصه توان عوض کردن لپ تاپ رو تا 3 سال اینده ندارم.تا اینجا با من موافقید؟ یا شما مایه دارید؟
    پس باید لپ تاپی رو بخرم که بروز باشه.مثلا hp-dv6-2020 ,cpu و ram بروز داره.دوستان توجه کنن که ram ddr2 یواش یواش داره جای خودشو به ddr3 میده و برنامه ها و بازی ها به ram بیشتری نیاز دارن(خوب ram ddr2 بعدا از کجا گیر میارین؟)
    cpu هم همینطور.به بازی ها و برنامه های جدید نگاه کنید.همشون به cache بالا نیازمدن.
    یا اینکه دست نگه دارید تا مدل های جدید بیاد با confige بهتر یا دلو بزن به دریا و...
    این رو بگم که هیچ وقت طرفداره برند خاصی نبودم اگه بهتر از این مدل میشناسید بگید.
    در پایان بگم که اگر شما هم مثل من این پول رو با خون دل جمع کردید پس به اینده هم یک گوشه چشمی داشته باش
    ممنون

2. این کاربر از BLACK_SUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من هم خورم بين اين دو مدل گير افتادم.
    البته فكر نكنم رم ddr3 مزيت فوق العاده اي داشته باشه.
    حداقل براي سيستم هاي دكستاپ كه اين طوري نيست و كارايي يك سيستم با c2d cpu و رم ddr3 تفاوت قابل محسوسي با رم ddr2 ندارد و فكر نمي كنم كه لپ تاپ ها هم از اين قضيه مستثنا باشند.
    همين طور كه شما گفتيد امثال شما و من توانايي مالي اينو نداريم كه هر سال يك لپ تاپ بگيريم.براي همين بايد علاوه بر قدرت لپتاپ به كيفيت آن و خدمات پس از فروش هم توجه داشته باشيم.
    اگر سوني رو با گارانتي ايران رهجو بگيري مي توني از 3 سال گارانتي تعويض قطعه استفاده كني كه همين خودش يك مزيت فوق العاده هست و لپ تاپتون به هيچ وجه از ايران براي تعمير خارج نخواهد شد كه معمولا براي برند هاي ديگه اينطوري نيست.
    گارانتي سوني اصلي هست اما اچ پي نه.
    در مورد كش هم بايد بگم كه مقدار كش T9600 با CORE I7 720QM يكسان هست و هر دو 6 مگ كش دارند.
    همينطور كه اعضاي فعال و مديران اين بخش بارها گفتند تفائت اين دو سي پي يو زير 10 درصد هست و مطمئن باشيد اگر روزي T9600 قادر به اجراي برنامه اي نباشد 720 هم نمي تواند آن را اجرا كند.
    كيفيت صفحه نمايش سوني هم فوق العاده هست و FULL HD و داراي BLU-RAY كه البته الان زياد كارايي نداره اما در آينده بيشتر خواهد شد و ديگر نيازي به صرف هزينه براي خريد يك BLU-RAY ROM نخواهيد داشت.

اگر 1650 بودجه داريد پيشنهاد مناسب تر براي شما FW56GF/B هست.
    البته HP DV6 2020 هم مزيت هاي خودش رو داره ام در كل به نظر من و خيلي هاي ديگه FW56 انتخاب بهتري هست.

در آخر هم يك توصيه اي برات دارم كه تحقيق براي خريدن يك لپ تاپ يا هر وسيله ي ديگه كار بسيار خوبي هست اما اگر بيش از حد بشه هيچ وقت به سرانجام نمي رسه .

من كه با تحقيقاتي كه انجام دادم و مشورت با اساتيد اين بخش تصميم دارم كه تا حداكثر 10 روز ديگه FW56 رو بگيرم.
    Last edited by *mhm*; 31-12-2009 at 19:00.

4. 3 کاربر از *mhm* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    از حق نگزریم دلیل همه منطقیه.اما من هم در خریدن بین این مدلها از hp و sony مرددم.اما یک موضوع هست و اون اینه که من خودم به شخصه توان عوض کردن لپ تاپ رو تا 3 سال اینده ندارم.تا اینجا با من موافقید؟ یا شما مایه دارید؟
    پس باید لپ تاپی رو بخرم که بروز باشه.مثلا hp-dv6-2020 ,cpu و ram بروز داره.دوستان توجه کنن که ram ddr2 یواش یواش داره جای خودشو به ddr3 میده و برنامه ها و بازی ها به ram بیشتری نیاز دارن(خوب ram ddr2 بعدا از کجا گیر میارین؟)
    cpu هم همینطور.به بازی ها و برنامه های جدید نگاه کنید.همشون به cache بالا نیازمدن.
    یا اینکه دست نگه دارید تا مدل های جدید بیاد با confige بهتر یا دلو بزن به دریا و...
    این رو بگم که هیچ وقت طرفداره برند خاصی نبودم اگه بهتر از این مدل میشناسید بگید.
    در پایان بگم که اگر شما هم مثل من این پول رو با خون دل جمع کردید پس به اینده هم یک گوشه چشمی داشته باش
    ممنون
    بر اساس نظر شما هیچ گاه نباید یک سیستم خرید چون مودام در حال تغییراتیم و سریعتر شدن کامپیوتر ها.
    در مورد بازی ها باید این نوکته رو در نظر بگیری هرچقدر هم کانفیگ بالا باشه ، برای بازی های به روز بعد از 2 یا 3 سال قدیمی میشه
    تا همین چند سال پیش آرزوی داشتن کارت گرافیک 6800 ULTRU رو داشتن اما الان مفت هم نمی ارزه.
    هر 18 ماه سرعت سیستم های دیجیتال 2 برابر میشه و هیچگاه نمی تونید بگید که یک سیستمی بخرم که تا چند سال تاپ باشه.

شاید تا 3 سال دیگر حافظه های DDR2 کم تولید بشن اما این قضیه در مورد حافظه ی DDR3 1066 هم صادق هست.
    چون حافظه های DDR3 تازه در حال پیشرفت و ارتقا هستند و مسلما کار کرد در این فرکانس ، استفاده از تمامی توان این تکنولوژی نیست.
    هر چقدر برای خرید سیستم صبر کنید ، باز هم باید صبر کنید! صبر تمومی نداره
    در کل بر اساس نیاز های خود در 3 سال ، یک لپتاپ تهیه کنید.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من هم خورم بين اين دو مدل گير افتادم.
    البته فكر نكنم رم ddr3 مزيت فوق العاده اي داشته باشه.
    حداقل براي سيستم هاي دكستاپ كه اين طوري نيست و كارايي يك سيستم با c2d cpu و رم ddr3 تفاوت قابل محسوسي با رم ddr2 ندارد و فكر نمي كنم كه لپ تاپ ها هم از اين قضيه مستثنا باشند.
    .
    در این رابطه دقیقا بلعکسش وجود داره.
    حافظه هایی که برای لپتاپ ها تولید میشند با فرکانس 1066 کار میکنند اما برای دسکتاپ ها اکثرا 1333 و 1600 و حتی بالا تر خریداری میکنن که تفاوت زیاد هست.
    در مورد زمان تاخیر هم این مورد صادق هست و حافظه های لپتاپ زمان تاخیر بیشتری رو دارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AMIRICE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه روی hp 2020 کارت گرافیک 4650 بود تو خریدنش شک نمیکردم اما تو سایت نوت بوک چک رو که نگاه میکنم این 2 کارت گرافیک 9% اختلاف دارن ( GT230M با 4650 )
    Last edited by AMIRICE; 01-01-2010 at 01:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

ایسر 5739g رو دیدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با اين بودجه اصلا رفتن به سمت ايسر توصيه نميشه اونم با اين قيافه ي خوشكلش!!!

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اره دوست من ولی فکر کنم مقایسه بین همونهایی که گفتم بهتر باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تفاوت وزنی بین یک نوت بوک 15.6 اینچی و یک 16.4 اینجی سونی ، فقط 200 گرم هست!
    به نظرم ارزش داشتن یک اینچ اضافه رو داره.

من در کل سونی رو قبول دارم اما تعصبی ، هیچ ندارم. و از برند های مختلف ، نوت بوک های مختلفی رو امتحان کردم.
    دوست عزیز من این دو مدل رو توی نمایشگاه که زده بودن از نزدیک بقل هم دیدم.
    از پشت که نگاه کردم (وقتی هردو لپتاپ بسته بود) مستطیل سونی خیلی بزرگتر از Hp بود.
    واسه همین که حمل هم برام مهم هست ( البته بین همین دو مدل نه 13 14 اینچیها) رو HP تمرکز کردم.
    ببینید من نمیگم HP با 15.6 کوچیکه ولی وقتی یه چیز تقریبا بزرگ رو یکم بزرگتر کنی اون بزرگی به چشم میاد

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه روی hp 2020 کارت گرافیک 4650 بود تو خریدنش شک نمیکردم اما تو سایت نوت بوک چک رو که نگاه میکنم این 2 کارت گرافیک 9% اختلاف دارن ( GT230M با 4650 )
    کارت گرافیک واسه چی میخوایم ؟
    بازی و کارهای گرافیکی سنگین .
    از اونجایی که هدف ساخت نوتبوک بازی نیستش(البته اینها رو میگما) همین دو گرافیک نیاز رو بر طرف میکنه.

ولی تو بررسی گرافیکها واسه بازیها اختلاف چندانی بین این دو کارت نیست....
    پس همون نیازه که گفتم بر طرف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •