تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: p3 یا x-fi 2

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا یک مشکلی هست....قیمت x-fi2 16g حدود 212 تومن هست ولی p3 با همین ظرفیت 300 تومن درمیاد....
    چرا اینقدر تفاوت قیمت هست؟؟؟؟
    البته این وقتی "مشکل" حساب میشه که بخوای P3 رو بخری ؛ نه؟! (شوخی) ... ولی خب، ابهامت قابل درکه ...

اولا که اصولاً کریتیو محصولاتش رو با قیمت های مقتصدانه تری عرضه می کنه .. یعنی سعی می کنه تا میتونه قیمت رو پایین نگه داره (و در عین حال از کیفیت صدا و تصویر کم نکنه) ... این یه سیاست درسته؛ چون مارک های آسیایی برای مخاطب آسیایی جذابیت بیشتری دارن و طبیعیه اگه مخاطر آسیایی متمایل به صرف هزینه کمتری باشه و ضمناً قدرت خریدش هم قدری پایین تر باشه ... در مقابل سامسونگ که شهرت بیشتری در بازارهای غربی داره، شاید بی ضرر ببینه که قدری هزینه رو بالاتر ببره (روی طراحی بیشتر کار می کنه) تا برای مخاطب غربی هم جذاب باشه ..

ثانیا که قیمت سری P سامسونگ رو در بازار ایران غیرمنصفانه تعیین کرده ان .. یعنی در حالیکه عددی مثل 230-250 تومن معقول به نظر میاد .. نمی دونم چرا قیمتش رو انقدر پرت کردن؟! .. در مورد P2 هم اتفاق مشابهی افتاده بود.

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من x-fi رو پیشنهاد می کنم و از نظر کیفیت صدا هم همیشه کرتیو بالاتر از سامسونگ و حتی مارکای بهتره.
    ضمن اینکه x-fi به نظر من یه کار حرفه ای در زمینه صداس و خودش یه تکنولوژیه ولی سامسونگ تو این زمینه چیزی برای گفتن نداره.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •