تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نيازمند مشاوره براي روش شروع فروش اينترنت پرسرعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به اندازه ای که میدونم و تجربه کردم برات مثال میزنم ok ؟

یادت میاد شرکت ایرانسل وقتی اومده بود چقدر دست و دلباز بود ؟
    یادت میاد شارژ شگفت انگیز ساعات خوش GPRS ؟
    تبلیغهای مویرگی هم بی تاثیر نیست .
    تا میتونی باید جشنواره راه بندازی سرعت های 128 کیلویی رو یک مگ بدی البته باری شش ماه اول و یا حداقل 3 ماه چون میدونم قیمت پهنای باند هم گرونه
    توی تلوزیون بومی اون استانی که هستی میتونی تبلیغ بدی و روز و شب پخش بشه و تیزرهای چند ثانیه هم میتونه مکفی باشه و در اصطلاح to be continue باشه ویا ارجاع به روزنامه های استانی . که مثلا در فلان روز تاریخ شنبه 30 بهمن شرایط و نحوه واگزاری و ... رو شرح داده باشی .
    توی روزنامه های استان هم همینطور ولی صفحه اول حتی کادر کوچیک هم باشه ولی صفحه اول راحت توی چشم هستی !!!
    استفاده از تبلیغات و مشاورین تبلیغات ( حالا نگی طرف داره تبلیغ کار خودشو میکنه ) ولی استفاده از یک ست کامل تبلیغاتی و شیوه های مدرن ( استند . هدایای تبلیغاتی ) قطع به یقیین معتبرترین شناخته میشی
    اگه میتونی بیلبورد هم اجاره کنی که عالی میشد
    ولی در آخر بزار یه چیز رو خودمونی بهت بگم بهترین تبلیغ کیفیت خود محصولته پشتیبانی از مشتریان و...
    شما توی همین فروم در بخش اینترنت پر سرعت میتونی ببینی که چقدر دوستان با پشتیبانان پرووایدرها مشکل دارند و بعضا صدای همشون در اومده شرکت صبا که دائم قطعه و شاتل برخورد خوبی داره !!!! درسته پولشونو میخوره ولی بازم تعریفشو میکنن چون جوابمستریهاشو میده و کسی رو با گله و شکابت نمیزاره برعکس صبانت!
    همینها دیگه به امیدخدا درست میشه شجاع باش یا علی
    ممنون از پيشنهادات شما ، من قبلا هم از شما تشكر كرده بودم كه ظاهرا ارسال نشد .
    در مورد شيوه هاي تبليغاتي و جذب مشتري هم اگه اطلاعات بيشتري دارين و يا تجربه كاري دارين ، خوشحال ميشيم از دوستان همين انجمن هم استفاده كنيم . لطف كردين

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض سلام

ویرایش شد ........................
    Last edited by KING_DESIGNER; 29-12-2009 at 16:42. دليل: ی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض سلام

ویرایش شد .........................

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام .

به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم هرکاری میخوای بکنی بکن ولی با کسانی کار کن که واسه مردم حرمت قائل بشن و حتی اگه سرویس بدی ارائه میدی پشتیبانی داشته باشه که مثل صبانت بیشعور و بی تربیت نباشن .

مخلصیم .

آقا این قضیش چیه میگین فحش میده و اینا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از دوستاني كه لطف كردن و توي اين بحث شركت كردن .
    از همه دوستان به خصوص دوستي كه مقايسه ايرانسل رو انجام داده بود و دوستي كه سپنتا رو معرفي كرده بود تشكر ويژه ميكنم چون اطلاعاتشون كاملا هدفمند و باخيرخواهي و به صورت كاملا واضح و روشن بود . ايشالا بتونيم جوابگوي لطف همه كساني باشيم كه لطف كردند و جوابگوي من بودند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان
    به امید خدا و بعد از کلی دوندگی ، کار از هفته آینده شروع میشه . ممنون میشم دوستان اگه باز ایده یا پیشنهاد دیگه ای دارن از بنده درغ نکنن . مرسی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •