تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: خرید سیستم تا 650 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کدوم مدل رو خریداری کردید و مشکلتون چیه ؟
    CPUپیشنهادی Athlon II را نتونستم توی شهرستان پیدا کنم در نتیجه اینتلی مجبور شدم ببندم
    Asrock N73 با چیچست گرافیکی آنبورد انویدیا سری 7000 بود.گرافیکش قویتر از نیاز دوست ما بود اما حسابی رفته بود روی اعصب ما ! دو تا CD Driver داشت یکی برای ایکس پی یکی برای ویستا که روی هارد کپی نشد بگیرم حتی با ایزوبوستر ! از اونور مودم ADSL USB را نمیشناخت و از طرف دیگه اگه کارت TV Snazzi توی شیار PCI میبود مودم شیار بغلی از کار میوفتاد و شناسایی نمیشد!! هر فنی زدم نشد.البته فهمیدم فقط مشکل از کار افتادن مودم مارک Intel دو چیپ ربطی به مادربورده نداشت چون روی این مین گیگا هم همینطوریه
    48 ساعت نشده رفتم پس دادم و با یک گیگا G41 عوضش کردم که 22.5قیمتش بیشتر بود هر چند اینم جزو سری UD گیگا نیستش و کلی الکترولیت داره و جزو سری ES هست ولی خب با اینهمه سیستم حتی عهد بوقی مثل پنتیوم 2و3که تا حالا ور رفتم گیگا از هر لحاظ دیدم مطمئنتر و بی دردسرتر بوده.خاطرم جمع هست که همه چیز سیستم خوبه و مین هم که خاطرم ازش ناجمع بود هم حل شد
    ضمنا Samsung 2333 در اومد 273 تومن از نمایندگی مرکزی سازگار ارقام مشهد توی پاساژ تابان .تفاوت قیمت با تهرون رو حال کنین
    Last edited by Imantec; 04-01-2010 at 11:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

CPUپیشنهادی Athlon II را نتونستم توی شهرستان پیدا کنم در نتیجه اینتلی مجبور شدم ببندم
    Asrock N73 با چیچست گرافیکی آنبورد انویدیا سری 7000 بود.گرافیکش قویتر از نیاز دوست ما بود اما حسابی رفته بود روی اعصب ما ! دو تا CD Driver داشت یکی برای ایکس پی یکی برای ویستا که روی هارد کپی نشد بگیرم حتی با ایزوبوستر ! از اونور مودم ADSL USB را نمیشناخت و از طرف دیگه اگه کارت TV Snazzi توی شیار PCI میبود مودم شیار بغلی از کار میوفتاد و شناسایی نمیشد!! هر فنی زدم نشد.البته فهمیدم فقط مشکل از کار افتادن مودم مارک Intel دو چیپ ربطی به مادربورده نداشت چون روی این مین گیگا هم همینطوریه
    48 ساعت نشده رفتم پس دادم و با یک گیگا G41 عوضش کردم که 22.5قیمتش بیشتر بود هر چند اینم جزو سری UD گیگا نیستش و کلی الکترولیت داره و جزو سری ES هست ولی خب با اینهمه سیستم حتی عهد بوقی مثل پنتیوم 2و3که تا حالا ور رفتم گیگا از هر لحاظ دیدم مطمئنتر و بی دردسرتر بوده.خاطرم جمع هست که همه چیز سیستم خوبه و مین هم که خاطرم ازش ناجمع بود هم حل شد
    ضمنا Samsung 2333 در اومد 273 تومن از نمایندگی مرکزی سازگار ارقام مشهد توی پاساژ تابان .تفاوت قیمت با تهرون رو حال کنین
    از شما پوزش میخوام که این پست رو ندیدم و دیر جواب میدم

در مورد مادربردهای ازراک اینتل ساپورت با شما موافقم

از این برند مین 775 بدرد بخور ندیدم ، واقعا مینهای این سریش مزخرفه

ولی سری amd و p55 این شرکت واقعا عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از شما پوزش میخوام که این پست رو ندیدم و دیر جواب میدم

در مورد مادربردهای ازراک اینتل ساپورت با شما موافقم

از این برند مین 775 بدرد بخور ندیدم ، واقعا مینهای این سریش مزخرفه

ولی سری amd و p55 این شرکت واقعا عالیه
    با وجه به تائیدتون و توضیحاتتن حتما قبول دارید که واسه کسی که میخواد بعد از یه مدت یه سیستم جدید جمع کنه
    و میخواد واسه چند سال هم نگهش داره یکم اعتماد کردن به این برند سخته
    اما در حال حاضر شاید بهتر از برند های دیگه تو بازار پیدا میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با وجه به تائیدتون و توضیحاتتن حتما قبول دارید که واسه کسی که میخواد بعد از یه مدت یه سیستم جدید جمع کنه
    و میخواد واسه چند سال هم نگهش داره یکم اعتماد کردن به این برند سخته
    اما در حال حاضر شاید بهتر از برند های دیگه تو بازار پیدا میشه
    دوست گرامی شخصا به برند abit علاقه ویژه‌ای داشتم ( قبل از تعطیل شدن ) و بنظرم هیچ تولید کننده مادربردی نمیتونه جای خالی اون رو پر کنه

ولی همین شرکت abit هم ۴ مدل مادربرد زد که پدر همرو در آورد ، ایسوس هم چند سری اینجوری داره

ولی ازراک نصف بیشتر میناش اینجوریه ولی مینای خوبش هم واقعا خوبه

بنظرم با بالاتر رفتن اطلاعات باید یک مقدار کارشناسانه‌ تر با انتخاب مین برخورد کنیم

برای مثال خازن حالت جامد بر روی برد یه نشونه از دقت در انتخاب قطعات هستش ، همینطور تعداد فاز و ......

در حال حاضر بنده بعضی از مدلهای ازراک رو ( بدون توجه به قیمت ) از مدلهای مشابه برندهای دیگه بیشتر قبول دارم

مثلا m3a785gxh/128m بنظرم یک برد عالیه برای کسانی که میخوان از گرافیک آنبرد استفاده کنند

ولی اگر قرار بر آور کلاک سنگین با نیتروژن باشه قطعا گیگا بایت GA-MA770T-UD3P انتخاب بهتریه

5. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •