CPUپیشنهادی Athlon II را نتونستم توی شهرستان پیدا کنم در نتیجه اینتلی مجبور شدم ببندم
Asrock N73 با چیچست گرافیکی آنبورد انویدیا سری 7000 بود.گرافیکش قویتر از نیاز دوست ما بود اما حسابی رفته بود روی اعصب ما ! دو تا CD Driver داشت یکی برای ایکس پی یکی برای ویستا که روی هارد کپی نشد بگیرم حتی با ایزوبوستر ! از اونور مودم ADSL USB را نمیشناخت و از طرف دیگه اگه کارت TV Snazzi توی شیار PCI میبود مودم شیار بغلی از کار میوفتاد و شناسایی نمیشد!! هر فنی زدم نشد.البته فهمیدم فقط مشکل از کار افتادن مودم مارک Intel دو چیپ ربطی به مادربورده نداشت چون روی این مین گیگا هم همینطوریه
48 ساعت نشده رفتم پس دادم و با یک گیگا G41 عوضش کردم که 22.5قیمتش بیشتر بود هر چند اینم جزو سری UD گیگا نیستش و کلی الکترولیت داره و جزو سری ES هست ولی خب با اینهمه سیستم حتی عهد بوقی مثل پنتیوم 2و3که تا حالا ور رفتم گیگا از هر لحاظ دیدم مطمئنتر و بی دردسرتر بوده.خاطرم جمع هست که همه چیز سیستم خوبه و مین هم که خاطرم ازش ناجمع بود هم حل شد
ضمنا Samsung 2333 در اومد 273 تومن از نمایندگی مرکزی سازگار ارقام مشهد توی پاساژ تابان .تفاوت قیمت با تهرون رو حال کنین
.gif)