اگر Cpu خوب مي خواهي حدود 120 تومان 7500 اينتل بگير خيلي توپه
اگر هم اي ام دي مي خواهي بگيري تو حدود 130 تومان چهلر هسته اي بخر سري اتلون
اگر Cpu خوب مي خواهي حدود 120 تومان 7500 اينتل بگير خيلي توپه
اگر هم اي ام دي مي خواهي بگيري تو حدود 130 تومان چهلر هسته اي بخر سري اتلون
میدونم ولی بازم بگید. آخه من کمی عجله دارم و مرددم.
سیستم فعلی شما زیاد سیستم بدی نیست و بودجه ای که برای خرید قطعات جدید در نظر گرفتی نسبتا پایینه، به همین دلیل سیستمی که با این بودجه جمع بشه خیلی هم نسبت به سیستم فعلی شما بهتر نخواهد بود. مثلا اگر مبلغی که برای قطعات هزینه می کنی به شرح زیر باشه:
RAM = 80
MB = 80
HDD = 50
POWER = 30
اون وقت برای سی پی یو، فقط 60تومان بودجه باقی می مونه و سی پی یو 60 تومانی هم از نظر سرعت، فرق زیادی با سی پی یو فعلی خودت نمی کنه. در نتیجه با اینکه به خاطر افزایش رم و استفاده از هارد جدیدتر یه مقدار سرعت سیستمت بهتر می شه، ولی افزایش سرعت محاسباتی سیستمت با مقداری که برای پردازنده و مادربورد هزینه کردی (80+60 هزار تومان) تناسب نخواهد داشت. به عبارت دیگه مطمئنا کارایی سیستمت (از نظر توان محاسباتی) به اندازه 140هزار تومان بهتر نخواهد شد.
پس بهتره بودجه رو افزایش بدی. مثلا از طریق فروش قطعات سیستم قبلی(به قول دوستان)، یا کاهش هزینه بعضی از قطعات جدید یا... در هر حال اگر می خوای پردازنده Core2Duo 4500 رو به یه پردازنده 2 هسته ایِ یه خورده قوی تر از خودش ارتقا بدی با توجه به مخارجی که بهت تحمیل می شه این کار اصلا ارزشش رو نداره. ارتقای منطقی برای سیستم شما اینه که پردازنده رو به پردازنده 4 هسته ای تبدیل کنی. اگر الان پولشو نداری اصلا ارتقا نده!
سلام دوباره من تونستم 100 تومنه دیگم جور کنم
حالا با 400تومن چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا از هر دو برند AMD و INTEL بگید.
CPU : AMD PHENOM II X4 955 178000
M.B : ASROCK M3A770DE 75000
RAM : 2X2GIG ELEXIR DDR3 1333 75000
PSU : GREEN GP484 47000
من پیشنهاد می کنم شما گرافیکتون را هم بفروشید و با باقی پول یک گرافیک بهتر مثل 4850 یا 5750 بگیرید یا حتی 5770
از پیشنهادتون ممنون ولی من از برند ATI دل خوشی ندارم.
حرف شما قبول ولی در حال حاضر خرید محصولات انویدیا چه به لحاظ قیمت و چه به لحاظ کارایی توجیه خاصی نداره
مثلا شما با خرید 4850 با هر حجم حافظه در بازیها تا حدود 5 تا 8 برابر کارایی بیشتری می گیری
با CPU Intel چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟
همون سیستم با پردازنده 7500 و یک برد P43 اینتل و 4 گیگ رم DDR2 که از رم DDR3 گرونتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)