تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: سرالکس، پپ را به عنوان جانشینش می خواهد

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خوب مهم همینه که توی یک فصل کاری کرده که بعضیا بعد 20 سال نتونستن و نخواهند تونست!!
    عزیز من ... مهم دوام و پایداری هست ... شما به شخصه دوست دارین بارسا یه فصل فقط خیلی قوی باشه و بقیه فصل ها یه تیم معمولی ... این نبوغ به مربی رو میرسونه که تونسته یه تیم رو 23 سال تو سطح اول فوتبال دنیا بگردونه ... و الان هم به لطف فرگوسن پرطرفدارین ترین باشگاه دنیا ( با 330 میلیون هوادار رسـمی ) و گرانترین و ثروتمند ترین باشگاه جهان هست ... به نظر شما اگه این دوام و پایداری وجود نداشت یونایتد این همه طرفدار داشت یا ثروتمند ترین بود ؟
    اینم بقول دوستمون توی فینال سال گذشته معلوم شد سطح کدوم لیگ بالاتره!
    دارم به بازی نیمه نهایی بارسا - چلسی فک می کنم ... 4 تا پنالتی مسلم رو برای چلسی نگرفتن ... یعنی چی ؟ یعنی میخواستن از تمام انگلیسی شدن فینال چمیونز لیگ جلوگیری کنند چون از سلطه ی باشگاه های انگلیسی بر فوتبال باشگاهی واهمه دارن ...( اینطوری دیگه تمام اسپانسر ها و بازیکنا و سرمایه گذارا به سمت انگلیس جذب میشن ) ...! امیدوارم بعضی ها قانع شده باشن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز من ... مهم دوام و پایداری هست ... شما به شخصه دوست دارین بارسا یه فصل فقط خیلی قوی باشه و بقیه فصل ها یه تیم معمولی ... این نبوغ به مربی رو میرسونه که تونسته یه تیم رو 23 سال تو سطح اول فوتبال دنیا بگردونه ... و الان هم به لطف فرگوسن پرطرفدارین ترین باشگاه دنیا ( با 330 میلیون هوادار رسـمی ) و گرانترین و ثروتمند ترین باشگاه جهان هست ... به نظر شما اگه این دوام و پایداری وجود نداشت یونایتد این همه طرفدار داشت یا ثروتمند ترین بود ؟دارم به بازی نیمه نهایی بارسا - چلسی فک می کنم ... 4 تا پنالتی مسلم رو برای چلسی نگرفتن ... یعنی چی ؟ یعنی میخواستن از تمام انگلیسی شدن فینال چمیونز لیگ جلوگیری کنند چون از سلطه ی باشگاه های انگلیسی بر فوتبال باشگاهی واهمه دارن ...( اینطوری دیگه تمام اسپانسر ها و بازیکنا و سرمایه گذارا به سمت انگلیس جذب میشن ) ...! امیدوارم بعضی ها قانع شده باشن ...
    دوست عزیز دعوا که نداریم شما نظرت اینه که فرگوسن برتره... من پپ رو ترجیح میدم!

این که یه مربی جوان بتونه در یک فصل 6 جام بدست بیاره بی نظیره و همچین شخصی نیاز نداره بره کنار کسی که شکستش داده کار کنه و بعد جانشینش بشه...درخواست مضحکیه!

بارسا با اقتدار قهرمان شد و اینو با یک بازی کاملا برتر جلوی تیم فرگوسن نشون داد...نه با دو گل اتفاقی در وقت اضافه یا در پنالتی و بلطف سر خوردن کاپیتان حریف!

برای بعضیا یادآوری اون بازی هنوزم دردناکه.

این حرفا در مورد دخالت یوفا و بازی نیمه نهایی فقط بهانه ایه برای فرار از شکست قاطع(!) منچستر و کوچک کردن بارسای مقتدر 2009 که البته شدنی هم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

بله بله ! صد در صد ! معلومه سطح لیگ انگلیس بالاتره ! از 5 بازیکن برتر یه نفر هم تو انگلیس نبود ! فک کنم تو 10 تا هم بازیکن نداشته باشه ! اگه داشته باشه هم واسه چلسیه ! چلسی هم بسیار دوست می دارم !
    لالیگا خیلی سر تر از انگلیسه ! و این از تیم ملی انگلیس معلومه !
    پپ هم البته شانس داشته که خورده به بهترین تیم بارسای قرن ! ولی مطمن باشید اگه به پپ هم تیم بدن توی 23 سال که هیچ توی 10 سال تمام افتخارات اغاتون رو کسب می کنه ! جالبه همین سر تون هم انگلیسی نیست !

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوست عزیز دعوا که نداریم شما نظرت اینه که فرگوسن برتره... من پپ رو ترجیح میدم!این که یه مربی جوان بتونه در یک فصل 6 جام بدست بیاره بی نظیره و همچین شخصی نیاز نداره بره کنار کسی که شکستش داده کار کنه و بعد جانشینش بشه...درخواست مضحکیه!بارسا با اقتدار قهرمان شد و اینو با یک بازی کاملا برتر جلوی تیم فرگوسن نشون داد...نه با دو گل اتفاقی در وقت اضافه یا در پنالتی و بلطف سر خوردن کاپیتان حریف!برای بعضیا یادآوری اون بازی هنوزم دردناکه. این حرفا در مورد دخالت یوفا و بازی نیمه نهایی فقط بهانه ایه برای فرار از شکست قاطع(!) منچستر و کوچک کردن بارسای مقتدر 2009 که البته شدنی هم نیست
    دعوا نداریم درسته ... برترین سر مربی حهان از یه مربی آماتور درخواست جانشینی توی تیمشو می کنه چیز مضحکیه ...کجای گل رونالدو به چلسی تو وقت اضافه بود ... مثل اینکه اصلا" بازی رو ندیدید ... یونایتد کاملا برتر بود ... گل لمپارد تو وقت اضافه بود ...به به ... یعنی یه دونه از اون 4 پنالتی نگرفته شده هم پنالتی نبود ... جمعا خسته نباشید ...
    بله بله ! صد در صد ! معلومه سطح لیگ انگلیس بالاتره ! از 5 بازیکن برتر یه نفر هم تو انگلیس نبود ! فک کنم تو 10 تا هم بازیکن نداشته باشه ! اگه داشته باشه هم واسه چلسیه ! چلسی هم بسیار دوست می دارم !لالیگا خیلی سر تر از انگلیسه ! و این از تیم ملی انگلیس معلومه ! پپ هم البته شانس داشته که خورده به بهترین تیم بارسای قرن ! ولی مطمن باشید اگه به پپ هم تیم بدن توی 23 سال که هیچ توی 10 سال تمام افتخارات اغاتون رو کسب می کنه ! جالبه همین سر تون هم انگلیسی نیست !
    جالبه شما تیم ملی رو به لیگ ربط میدین ... الان تیم ملی برزیل یکی از تیم های قوی هست ... اما لیگش چی ؟؟؟همین رونالدو ... یا کاکا ... یا بنزما .... یا رونالیدینیو ... یا رونالدوی برزیلی ... اینا کدومشون توی لالیگا رشد کردن که انقدر بهش مینازین ... ؟ لالیگا به نظر من فقط بازیکن میخره ... پرورش بازیکن اصلا تو لالیگا صورت نمی گیره ( مثال بارزش رئال مادرید)شما الان تیم های هم رده رو تو لیگ های اسپانیا و انگلیس به بازی با هم دعوت کن میبینی که تیم های انگلیسی خیلی راحت تیم های اسپانیایی رو شکست میدن ... ( این کاملا" گویای سطح بالای فوبتال تو انگلیس هست ) و اینکه تو انگلیس به جز دوتا تیم . تیم های دیگه ای هم حرفی برای گفتن دارن ( اشاره به سلطه ی رئال و بارسا ) ...
    Last edited by *M!L4D*; 25-12-2009 at 18:38.

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

پيش فرض

عزیز من ... مهم دوام و پایداری هست ... شما به شخصه دوست دارین بارسا یه فصل فقط خیلی قوی باشه و بقیه فصل ها یه تیم معمولی ... این نبوغ به مربی رو میرسونه که تونسته یه تیم رو 23 سال تو سطح اول فوتبال دنیا بگردونه ... و الان هم به لطف فرگوسن پرطرفدارین ترین باشگاه دنیا ( با 330 میلیون هوادار رسـمی ) و گرانترین و ثروتمند ترین باشگاه جهان هست ... به نظر شما اگه این دوام و پایداری وجود نداشت یونایتد این همه طرفدار داشت یا ثروتمند ترین بود ؟دارم به بازی نیمه نهایی بارسا - چلسی فک می کنم ... 4 تا پنالتی مسلم رو برای چلسی نگرفتن ... یعنی چی ؟ یعنی میخواستن از تمام انگلیسی شدن فینال چمیونز لیگ جلوگیری کنند چون از سلطه ی باشگاه های انگلیسی بر فوتبال باشگاهی واهمه دارن ...( اینطوری دیگه تمام اسپانسر ها و بازیکنا و سرمایه گذارا به سمت انگلیس جذب میشن ) ...! امیدوارم بعضی ها قانع شده باشن ...
    شدیدا تایید میشه.
    ببینید اینقدر خودتونو اذیت نکنید( منظورم طرفدارای جبهه ی مخالفه) وقتی که اسم لیگ انگلستان premier league هست یعنی چی؟ پس به جای اینکه اینطوری حرف بزنید یه کم فکر کنید.
    در ضمن سر الکس یه truered هست. میدونید یعنی چی؟ پس با یه بچه کوچولو مقایسش نکنید کسی رو که 30 سال زحمت منچستر رو کشیده.
    در ضمن قابل توجه منچستر یونایتد پرطرفدار ترین تیم دنیاست حدود 7% مردم جهان! میدونید یعنی چه؟
    حالا چون سر الکس یه استعداد دیگه مثله خودشو کشف کرده و ازش تعریف کرده دلیل به برتری پپ نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

جالبه شما تیم ملی رو به لیگ ربط میدین ... الان تیم ملی برزیل یکی از تیم های قوی هست ... اما لیگش چی ؟؟؟همین رونالدو ... یا کاکا ... یا بنزما .... یا رونالیدینیو ... یا رونالدوی برزیلی ... اینا کدومشون توی لالیگا رشد کردن که انقدر بهش مینازین ... ؟ لالیگا به نظر من فقط بازیکن میخره ... پرورش بازیکن اصلا تو لالیگا صورت نمی گیره ( مثال بارزش رئال مادرید)شما الان تیم های هم رده رو تو لیگ های اسپانیا و انگلیس به بازی با هم دعوت کن میبینی که تیم های انگلیسی خیلی راحت تیم های اسپانیایی رو شکست میدن ... ( این کاملا" گویای سطح بالای فوبتال تو انگلیس هست ) و اینکه تو انگلیس به جز دوتا تیم . تیم های دیگه ای هم حرفی برای گفتن دارن ( اشاره به سلطه ی رئال و بارسا ) ...
    خیلی ربط داره ! ببخشید شما بازی های باشگاه های برزیل رو می بینین ؟ شما می گین یه برزیلی از توی لیگ برزیل بیرون نیومده ؟ اگه لیگش که خوب نباشه بازیکنا رو نمی تونه به وجود بیاره ! و همچنین همین پورتو دهن منچسترو پارسال سرویس کرد که همین کریس نجاتتون داد که اخه !
    ببخشیدا ! بارسلونا می دونید چند درصدش از خود آکادمی باشگاه اومده بالا ؟ نمودونی دیگه اگه می دونستی همچین حرفی رو نمی زدی ! شما اسم تیمی به نام والنسیا یا سویا به گوشت خورده ؟ البته شما فک نمی کنم اصلا بشناسیشون ولی اینا خودشون خیلی بازیکن درست کردن ! والبته تیم rm castilla هم خودش یکی از بزرگترین آکادمی هاست و بازیکنای بزرگی رو رشد داده ! پس خواهشا وقتی اطلاعات نداری صحبت نکن !
    شما الان تیم های هم رده رو تو لیگ های اسپانیا و انگلیس به بازی با هم دعوت کن میبینی که تیم های انگلیسی خیلی راحت تیم های اسپانیایی رو شکست میدن ... (
    هه هه ! همچین حرف می زنی انگار 100 در 100 مطمنی ! الان می دونی تیم اتلتیکو مادرید کجای جدول لالیگاس ؟؟ مطمنم نمی دونی ! شما اگه تیم های خیلی ضعیف اسپانیا رو بزاری کنار بقیه همه از انگلیس سر ترن ! مطمن باش ! توی انگلیس یه چیزی به اسم تبلیغات وجود داره که از یه بازیکن معمولی یه غول می سازه بعدش همه فک می کنن کی هست ! ولی هیچی نیست !
    ( اشاره به سلطه ی رئال و بارسا ) ...
    عزیز من رئال از سویا باخت ! اینو می دونی ؟ یا هنوز بهت نگفتن ؟

جالبه بدونین توی این 23 سال چند سالی وضع منچستر بحرانی بوده ولی این رئسای باشگاه بودن که خیلی صبور بودن وگرنه تا الان 10 بار اخراج شده بود !

در ضمن اینم بگم به گاردیولا می گن Don !
    Last edited by V A H í D; 25-12-2009 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خیلی ربط داره ! ببخشید شما بازی های باشگاه های برزیل رو می بینین ؟ شما می گین یه برزیلی از توی لیگ برزیل بیرون نیومده ؟ اگه لیگش که خوب نباشه بازیکنا رو نمی تونه به وجود بیاره ! و همچنین همین پورتو دهن منچسترو پارسال سرویس کرد که همین کریس نجاتتون داد که اخه ! ببخشیدا ! بارسلونا می دونید چند درصدش از خود آکادمی باشگاه اومده بالا ؟ نمودونی دیگه اگه می دونستی همچین حرفی رو نمی زدی ! شما اسم تیمی به نام والنسیا یا سویا به گوشت خورده ؟ البته شما فک نمی کنم اصلا بشناسیشون ولی اینا خودشون خیلی بازیکن درست کردن ! والبته تیم rm castilla هم خودش یکی از بزرگترین آکادمی هاست و بازیکنای بزرگی رو رشد داده ! پس خواهشا وقتی اطلاعات نداری صحبت نکن ! هه هه ! همچین حرف می زنی انگار 100 در 100 مطمنی ! الان می دونی تیم اتلتیکو مادرید کجای جدول لالیگاس ؟؟ مطمنم نمی دونی ! شما اگه تیم های خیلی ضعیف اسپانیا رو بزاری کنار بقیه همه از انگلیس سر ترن ! مطمن باش ! توی انگلیس یه چیزی به اسم تبلیغات وجود داره که از یه بازیکن معمولی یه غول می سازه بعدش همه فک می کنن کی هست ! ولی هیچی نیست ! عزیز من رئال از سویا باخت ! اینو می دونی ؟ یا هنوز بهت نگفتن ؟ جالبه بدونین توی این 23 سال چند سالی وضع منچستر بحرانی بوده ولی این رئسای باشگاه بودن که خیلی صبور بودن وگرنه تا الان 10 بار اخراج شده بود ! در ضمن اینم بگم به گاردیولا می گن Don !
    هر چی بی احترامی می تونستی بکنی کردی دیگه ؟؟ درست میگم ؟؟اصلا میدونی ساختن ستاره یعنی چه ؟ کدوم بازیکن سویا ستاره شد ... ؟ چرا بیخود ساخت ستاره رو به کیفیت لیگ برزیل ربط میدی ؟ من دارم سطح لیگ برزیل رو با تیم ملیش مقایسه می کنم ... اگه خوندن بلد باشی میتونی تو پست قبلیم ببینی ... بریم سراغ قدرت تیم ها ... ( الان شما میدونی لیورپول کجاست؟؟ 100 % نمیدونی ) انگلیس 4 تا تیم بزرگ داره معروف به Big Four ... حالا 10 تا تیم وجود دارن که میتونن نامزد حضور تو این لیست باشن ... مثلا من سیتی .. تاتنهام ... استون ویلا ... این تیما با ترکیب دومشون سویا و .... رو مطمئن باش شکست میدن ... در مورد سلطه ی رئال و بارسا و هیجانی نبودن لا لیگا ... منظورم قهرمانی هست نه باخت ... فرق اینا رو میدونی یا نه ؟ . تو این چند سال به جز رئال و بارسا کدوم تیما قهرمان شدن ... پرافتخار ترین تیم های لالیگا و لیگ جزیره رو مقایسه کن ... منچستر با 18 قهرمانی بارسا با بالای 30 قهرمانی ... این خودش به هیجانی بودن و غیر قابل پیش بینی بودن لیگ انگلیس اشاره داره ... این موضوع جالبه شما یه مربی آماتور که تازه یه ساله رو نیمکت بارسا نشسته رو با باتدبیر ترین سر مربی تاریخ فوتبال ( همراه با سر مت بازبی که اونم اتفاقا تو منچستر بوده ) مقایسه می کنید ...

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

لیگی که توش دو تا تیم سر این که چند تا چند تا به تیم های ضعیف گل بزنن لیگ نیست که.
    شما تو لیگ انگلستان ببین. همیشه احتمال این وجود داره که مثلا ویگان بیاد و چلسی رو ببره. اما تو اسپانیا فقط باید ببینیم تیمی که 4 تا از بارسا خورده قراره چند تا از رئال بخوره.
    از نظر کیفیت توازن لیگ ها به نظر من لیگ ایران از لیگ اسپانیا با کیفیت تر و با توازن تره. چون تیمهای قوی هم شانس باخت به تیم های ضعیف رو دارن. چون همه ستاره ها تو 2 تا تیم جمع نشدن.
    آرسنال امسال رو ببینین. هیچ بازیکن ستاره ای نداره ولی به چه قشنگی بازی میکنه. اما همین بازیکن های گمنام سال دیگه میشن هدف تیمهای لالیگا. برای مثال شما کریستین رونالدو رو که امسال جزو کاندیداهای بهترین بازیکن بود انگلیسی نمی دونین ؟ ایشون به خاطر بازیهاشون تو منچستر انتخاب شدن نه به خاطر نیمکت نشینی تو رئال.
    لیگهایی که افراد سیاسی و بزرگان اجتماعی مدیرانشون هستن نمی تونن لیگ های قوی باشن.
    به ستارگانی فکر کنین که بعد از بازی تو لیگ های دیگه رفتن تو لالیگا و به کلی تخریب شدن. دیوید بکهام ، نیستلروی ، رونالدینهو ، .....
    وقتی که خود آقای گواردیولا میگه آرزوی من مربیگری تو لیگ برتره شما بگیر برو تا آخر خط.
    وقتی چند ساله که 4 تیم از 8 تیم لیگ قهرمانان انگلیسی هستن بگیر برو تا آخر خط.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

لیگی که توش دو تا تیم سر این که چند تا چند تا به تیم های ضعیف گل بزنن لیگ نیست که.شما تو لیگ انگلستان ببین. همیشه احتمال این وجود داره که مثلا ویگان بیاد و چلسی رو ببره. اما تو اسپانیا فقط باید ببینیم تیمی که 4 تا از بارسا خورده قراره چند تا از رئال بخوره.از نظر کیفیت توازن لیگ ها به نظر من لیگ ایران از لیگ اسپانیا با کیفیت تر و با توازن تره. چون تیمهای قوی هم شانس باخت به تیم های ضعیف رو دارن. چون همه ستاره ها تو 2 تا تیم جمع نشدن.آرسنال امسال رو ببینین. هیچ بازیکن ستاره ای نداره ولی به چه قشنگی بازی میکنه. اما همین بازیکن های گمنام سال دیگه میشن هدف تیمهای لالیگا. برای مثال شما کریستین رونالدو رو که امسال جزو کاندیداهای بهترین بازیکن بود انگلیسی نمی دونین ؟ ایشون به خاطر بازیهاشون تو منچستر انتخاب شدن نه به خاطر نیمکت نشینی تو رئال.لیگهایی که افراد سیاسی و بزرگان اجتماعی مدیرانشون هستن نمی تونن لیگ های قوی باشن.به ستارگانی فکر کنین که بعد از بازی تو لیگ های دیگه رفتن تو لالیگا و به کلی تخریب شدن. دیوید بکهام ، نیستلروی ، رونالدینهو ، .....وقتی که خود آقای گواردیولا میگه آرزوی من مربیگری تو لیگ برتره شما بگیر برو تا آخر خط.وقتی چند ساله که 4 تیم از 8 تیم لیگ قهرمانان انگلیسی هستن بگیر برو تا آخر خط.
    چه عحب یکی پیدا شد و حرف های ما رو تایید کرد ... از شما دوست عزیز و دیگر کسانی که این واقعیت رو قبول دارن کمال تشکر رو دارم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مقایسه لیگها به این شکل چندان درست نیست ...فکر میکنم از تورس همین سوال رو در مورد لیگ اسپانیا و انگلیس پرسیده بودن که گفته بود:لیگ انگلیس از نظر چهار تیم اول قویتره و لیگ اسپانیا در مقایسه تیمهای رده 4 به بعد با کیفیت تر....

big four رو همه میشناسن و تیمهای دیگه انگلیس معمولا از اینا خوب میخورن و در لیگهای اروپایی هم عددی نیستن در مقابل رقبایه غیر انگلیسی....مقایسه کنید با افتخارات اروپایی سویا, والنسیا ,ویارئال و..در سالهای اخیر.

شخصا بازیهای تکنیکی اسپانیا رو از بازی فیزیکی و درگیرانه انگلیس بیشتر می پسندم!

در ضمن آماتور دونستن بزرگترین مرربی سال که افتخاراتش در این فصل تکرار نشدنیه نشون میده نظرات بعضی دوستان فقط از روی تعصبه نه منطق و واقع بینی
    Last edited by Rastin.; 25-12-2009 at 22:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •