تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: تفاوت انسان و گوسفند در چیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

میخوام یه بحث عقلی کنیم که آیا واقعا فرقی بین ما انسانا و گوسفدا (به طور کلی حیوانات) هست.
    البته به جز ضریب هوشی و پیچیدگی های مغزی که بین حیوانات هم با هم وجود داره مثلا میمون از گوسفند خیلی باهوشتره خوب حالا ما هم از میمون باهوشتریم .
    اگه واقعا این جوری باشه و ما فرقی با گوسفند نداشته باشیم این همه حرف و حدیثی که میگن چی میشه؟

پرسش فلسفی خوبی است

برای پاسخ به این پرسش خوب شما مثال هایی میزنم که به زمان حال نزدیک است

آیا کسانی که در ایران به راهپیمایی میروند به اختیار خود میروند یا به تلقین و تحریک از شرایط بیرون ؟

آیا کسی که آروزیش داشتن سلامتی است و ثروت و زندگی مرفه و غیره انسان است ؟

دوست من اگر دقیق به دو پرسش بالا پاسخ بدهید متوجه میشوید که عملا تفاوتی بین انسان و گوسفند وجود ندارد گوسفند را هم چوپان میتواند به چرا ببرد ف انسان را هم می توان به خیابان کشاند !!
    گوسفند هم آرزویش خوردن است و راحتی و سلامت !
    و.....

آیا سقراط یا حسین بن علی را میشناسید ؟ چرا کشته شدند ؟

جبر و اختیار چیست ؟ آزادی چیست ؟

اگر من از یک سیب بگذرم و آن را به کودکی بدهم که گرسنه است آزادترم یا آن سیب را بخورم و به کودک ندهم ؟

منتظر پاسخ شما هستم
    Last edited by msshamraz; 12-01-2010 at 20:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما میگید که انسان اختیار داره که عبادت و پرستش کنه.
    از کجا میتونیم بفهمیم که حیوانات اختیار ندارن؟
    آیا این که یک انسان تصمیم میگیره و کاری رو انجام میده اختیار داره؟
    موجودات دیگه هم باید قبل از انجام کارهاشون یا عبادتشون تصمیم بگیرن!
    در مورد قدرت اختیار، حیوانات هم اختیار دارن. چون بین هر دو راهی یه راه رو انتخاب میکنن.
    انسان به خاطر خدا گرسنگی میکشه. و خیلی از حیوانات به خاطر بچشون گرسنگی میکشن و غذا رو به بچشون میدن.
    حیوانات نسبت به هم برتری دارن. وگر نه نمیگفتیم که اسب حیوان نجیبیه. یا هدهد حضرت سلیمان درجش در نزد حضرت سلیمان از بقیه بالاتر بود.
    میگن انسان حیوان ناطقه درست نیست. چون این ضعف ماست که زبان اونها رو نمیفهمیم نه ضعف اونها در صحبت کردن. که اثبات هم شده.
    خداوند متعال در این مورد برای ما در قرآن کریم زنبور رو مثال میزنه، که تمام تلاشش رو برای رسیدن به رشد وتعالی و کمال درحد استعدادها و توانایی های بالقوه‌ش میکنه(اختیاری نداره و باید به کمال برسه). اما کمتر انسانی رو میبینیم که تمام تلاشش رو برای استفاده از استعدادهاش بکار بگیره تادر حد توان واستعدادهایش به کمال برسه. این که انسان تمام تلاشش رو برای استفاده از استعدادهاش بکنه یا نه، اختیار باخودش هست.

داره خودمونی میشه kurosh228's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    228

پيش فرض

ادر ابتدا باید گفت که بیشتر اتخاب های انسان نیز برای بقا است ولی چرا اتخاب سطح بالاتر رو برای حیوانات در نظر نمی گیرید در ماجرایی که mohaddese گفتند آیا اگر اون شیر از اول می دونست که گوزن حامله هست بازم بهش حمله می کرد ؟ من که فکر می کنم نه پس در این صورت این یه انتخابه که برای بقا نیست.
    آیا گرسنگی برای خدا و فرزند فرق داره ؟ هردو برای کسیه که دوسش داری .برای رضیت اونه وحالا اینکه اون فرد کی باشه به نظر من مهم نیست .
    پس شما اعتقاد دارید که بین دو تا اسب فرقی نیست . در این صورت چرا بعضی اسب ها زود رام میشن بعضیا دیر بعضی از اسبها هم اصلا رام نمیشن. آیا این تفاوت در منش و آزادگی اونها نیست؟
    چرا درک و فهم (به قول شما نطق داخلی) رو از حیوانات صلب می کنید یعنی اونا رو بدون فهم و شعور می دونید در حالی که خیلی از اونا هم این نظر رو نسبت به انسان دارند همونطور که در داستان حضرت سلیمان در قرآن امده که وقتی آن حضرت و اطرافیان از محلی می گذشتند که لانه ی مورچه ها در آنجا بود یکی از مورچه ها فریاد می زند که سریع فرار کنید که اینان نمی فهمند (نگفته نمی بینند ) و مارا له می کنند و...

4. این کاربر از kurosh228 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    228

پيش فرض

ادر ابتدا باید گفت که بیشتر اتخاب های انسان نیز برای بقا است ولی چرا اتخاب سطح بالاتر رو برای حیوانات در نظر نمی گیرید در ماجرایی که mohaddese گفتند آیا اگر اون شیر از اول می دونست که گوزن حامله هست بازم بهش حمله می کرد ؟ من که فکر می کنم نه پس در این صورت این یه انتخابه که برای بقا نیست.
    آیا گرسنگی برای خدا و فرزند فرق داره ؟ هردو برای کسیه که دوسش داری .برای رضیت اونه وحالا اینکه اون فرد کی باشه به نظر من مهم نیست .
    پس شما اعتقاد دارید که بین دو تا اسب فرقی نیست . در این صورت چرا بعضی اسب ها زود رام میشن بعضیا دیر بعضی از اسبها هم اصلا رام نمیشن. آیا این تفاوت در منش و آزادگی اونها نیست؟
    چرا درک و فهم (به قول شما نطق داخلی) رو از حیوانات صلب می کنید یعنی اونا رو بدون فهم و شعور می دونید در حالی که خیلی از اونا هم این نظر رو نسبت به انسان دارند همونطور که در داستان حضرت سلیمان در قرآن امده که وقتی آن حضرت و اطرافیان از محلی می گذشتند که لانه ی مورچه ها در آنجا بود یکی از مورچه ها فریاد می زند که سریع فرار کنید که اینان نمی فهمند (نگفته نمی بینند ) و مارا له می کنند و...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درمورد اون شیر و گوزن اگر واقعی باشه، بنده اگر جای اون شیر بودم فرار هم میکردم اصولا هر حیوانی چیز نا متعارف و عجیبی ببینه تحت تاثیر قرار میگیره

منظور از «وهم لایشعرون» درایه مذکور «متوجه نشدن» هست نه «نداشتن فهم وشعور»

اگه نباشه جاش خالی می مونه 68vahid68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

!
    در حدیثی از امام علی اومده : خداوند خَلْق عالَم را بر سه گونه آفرید: فرشتگان و حیوانات و انسان. فرشتگان عقل دارند بدون شهوت و غضب؛ حیوانات مجموعی از شهوت و غضبند و عقل ندارند؛ امّا انسان مجموعه ای است از هر دو، تا کدامین غالب آید. اگر عقل او بر شهوتش غالب شود، از فرشتگان برتر است و اگر شهوتش بر عقلش چیره گردد، از حیوانات پست تر می‌شود.
    می خواستم بپرسم درختان و اجنه جز کدام دسته از این طبقه بندی محسوب می شوند؟

8. این کاربر از 68vahid68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اجنه ازین نظر با انس فرقی ندارند گیاهان هم اصطلاحا فقط «نامی»(=رشدکننده) هستند وبحساب نمیان.

10. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 68vahid68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اجنه ازین نظر با انس فرقی ندارند گیاهان هم اصطلاحا فقط «نامی»(=رشدکننده) هستند وبحساب نمیان.
    چند وقت پیش تو یک مقاله چند تا چیز راجع به احساسات در گیاهان خوندم که به نظرم لقب رشد کننده برای اونها کافی نیست
    1- وقتی گیاهان خانگی هنگام آبیاری برگهاشون نوازش بزشه طول عمر گلدهی آنها بیشتر میشه
    2- گلخانه هایی که در آنها آهنگ ها لایت یا به عبارتی ملایم پخش میشند باردهی بهتری نسبت به سایر گلخانه ها دارند
    3- اگر با گیاهان خانگی در دل بشه گیاهان عمر بیشتری دارند

چند تا مورد دیگه هم بود که یادم نمی یاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند وقت پیش تو یک مقاله چند تا چیز راجع به احساسات در گیاهان خوندم که به نظرم لقب رشد کننده برای اونها کافی نیست
    1- وقتی گیاهان خانگی هنگام آبیاری برگهاشون نوازش بزشه طول عمر گلدهی آنها بیشتر میشه
    2- گلخانه هایی که در آنها آهنگ ها لایت یا به عبارتی ملایم پخش میشند باردهی بهتری نسبت به سایر گلخانه ها دارند
    3- اگر با گیاهان خانگی در دل بشه گیاهان عمر بیشتری دارند

چند تا مورد دیگه هم بود که یادم نمی یاد
    همه این تاثیرات مرتبط هست با «کالبد کیهانی» که نه تنها گیاهان، حتی جامدات هم این کالبد رو دارند (درمورد «شهادت آب» باید بدونید) در مثال بالا در واقع کالبد کیهانی انسان بر کالبد کیهانی گیاه اثر گذاشته و کالبد جسمانی تحت تاثیر کالبد کیهانی هست

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    228

پيش فرض

قبل از هر چیز باید از تمام کسانی که در این بحث شرکت کردند تشکر کنم و باید بگم که من به یه جوابی که بتونه قانع کنه.
    اون جواب پیشرفته. البته نه پیشرفت تو مادیات یا پیشرفتایی که به انسانیت ربطی ندارند بلکه پیشرفتای انسانی .
    مثلا در ضمینه عبادت انسان میتونه به جایی برسه که شیرینه عبادتش رو حس کنه یا در مورد ایثار آدما میتونن که تا جایی برسن که در مورد دشمنشون هم گذشت و ایثار داشته باشن.
    از دوستان خواهش میکنم اگر در این مورد نظری دارن حتما بگن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •