اگه کارت بخری، باید شبکه درست کنی و کامپیوترت سرور می شه پس باید همیشه روشن باشه تا لپ تاپ کانکت بشه.
اگه اکسس پوینت/ روتر بخری، کافیه وصلش کنی به مودمت و اونوقت بطور مستقل به همه کامپیوتر هایی که با سیم و بی سیم بهش وصلن اینترنت می دهو
اگه کارت بخری، باید شبکه درست کنی و کامپیوترت سرور می شه پس باید همیشه روشن باشه تا لپ تاپ کانکت بشه.
اگه اکسس پوینت/ روتر بخری، کافیه وصلش کنی به مودمت و اونوقت بطور مستقل به همه کامپیوتر هایی که با سیم و بی سیم بهش وصلن اینترنت می دهو
سلام
من میخوام مودم وایرلس بگیرم تا بین لپ تا پ و کامیپترهای خونه ام شیر کنم
پس منم حتما باید مودم روتر بگیرم؟
quote]
بهترین راه همینه. منم همین کارو کردم. و الا با سیم هم می شه. برای تنظیماتش هم یه سری به تاپیک adsl بزن
دوستان ببخشید یه سوال فنی داشتم. access point با مودم روتر چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟فک کنم اکسس پوینت فقط نقش روتر وایرلس رو داره. درسته؟؟؟؟
![]()
Last edited by r_22009; 26-12-2009 at 16:47.
همه مودمهای وایرلس موجود در بازار،کمبو هستن یعنی اکسس پوینت+ مودم+روتر
روتر های وایرلس هم اکسس پوینت+روتر هستن.
اکسس پوینت خالی نه مودم داره نه روتر یعنی نه امکان اتصال به اینترنت از طریق تلفن را داره نه می تونه آدرس دهی و کنترل اطلاعات را انجام بده، فقط این امکان را به شما می ده که بصورت بیسیم اطلاعات را منتقل کنین، حالا اگه این اکسس پوینت را به یه مودم (که معمولا روش روتر هم هست) وصل کنین می تونین یه مودم معمولی را تبدیل به یک مودم وایرلس کنین. البته قیمتش خیلی بصرفه نمی شه
![]()
من چه طوری میتونم اینترنت پر سرعت رو شیر کنم لطفا طریقه تنظیماتشو بگید
سوالتونو اینجا مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)