بطور مستقیم نمی تونید از سیستمتون تصویر بزارین باید روی یک pic hosting بزارین و از انجا لینک رو بزارین تو انجمن
راهنمایی برای شما در این مورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطور مستقیم نمی تونید از سیستمتون تصویر بزارین باید روی یک pic hosting بزارین و از انجا لینک رو بزارین تو انجمن
راهنمایی برای شما در این مورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما میتونید با سامسونگ تماس بگیرید و اونها با آپدیت Firmware و اگر نشد تعویض برد اصلی پنل میتونن مشکل شمارو بر طرف کنن.
Last edited by *Alucard*; 23-12-2009 at 04:30.
با عرض سلام خدمت مدیران و B690دارن من دو سوا یا مشکل دارم و دوستانی که مشکل من دارند و حل شده لطفا به من کمک کنند
دوتا فریم مور دانلود کردم یکی مربوط به مدل خودم یکی هم مربوط به مدل اروپایی هیچ کدوم قبول نمی کنه
البته من تلویزیون B690دارم اما فریمور B650دانلود کردم چون مدلی به نام B690وجود نداره البته در سایت سام سونگ اما تو ایران پیدا میشه
البته در تنظیمات تلویزیون من دستگاه B650میباشد
مشکل من ار این قراره که فریمور قبول نمی کنه و همش ارور میده
البته من طبق اموزش خود سایت انجام دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دومم
بااینکه مستقیم به مودم ADSL وصله اما به اینترنت وصل نمیشه
ومیگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگرید
وگزینه اپدیت از طریق اینترنت طبق عکسی که در سایت سام سونگ هست در منو تلویزیون من وجود نداره
مشکلی که دوستمون sorna2 داشتن مربوط به معتبر نبودن mac address بود و ارتباطی به config شبکه نداره.
من هم همین موارد را دارم . این مدلهای سامسونگ که در ایران مونتاژ شده است به نظر میرسد عمدا دستکاری شده است تا این قابلیت ها را نداشته باشد .
يه سوال :
من فيلم بلوري با فرمت mkv از نت دانلود كردم به حجم 8 گيگابايت . اگه اينو تو يه usb 16 گيگي كپي كنم و به خود تلوزيون وصل كنم (plasma b650) ، ميتونه واسم پخشش كنه ؟ بيت ريت فيلمه اونجور كه با kmplayer ازش info گرفتم 13 mb/s بود .
لطفا يك فروند از دوستان وارد ، به اينجانب ابراز تمايل براي جواب دادن بنمايند .
من امروز يه usb 16 gig دستم رسيد وقتي خواستم اون فايل 8 gig فيلم بلوري رو روش كپي كنم گفت fat 32 براي فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ ليميت داره . بايد اسپيليت كني ! پس من چطور فيلمو با تي وي نگاه كنم ؟
Last edited by SuffEr; 29-12-2009 at 16:08.
سلام دوست من خوب بگير فلشت و فرمتشو ntfs كن اون موقع مي توني فايلاي بالاي 4 گيگ وبريزي توش
مثلا با win vista راحت كليك راست كن ntfs كن
سلام . ممنون از راهنماييت ، ntfs كردم و جواب داد و يه فايل 8 گيگي رو كپي كردم رو فلش .
يه مشكل ديگه بوجود اومد : وقتي فلش رو به تي وي زدم و شروع به پلي كرد ، فرمت صداي فيلم رو نشناخت و نتونست پلي كنه .اما تصويرو پخش كرد (فكر كنم فرمت صدا dts بود چون خود فايل تو information اينجوري گفته بود ) . حالا چيكار كنم كه صداشم در بياد ؟!
Last edited by SuffEr; 30-12-2009 at 08:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)