با تشكر از همه دوستان به خاطر نظرات مفيدشون . راستش با نصب آخرين ورژن Power DVD مشكل نمايش فيلمها (بدون نويز) حل شد اما به خاطر جديد بودن اين فرمت هنوز نتونستم كانورتور خوبي براي تبديلش به فرمتهاي ديگه گير بيارم .
با تشكر از همه دوستان به خاطر نظرات مفيدشون . راستش با نصب آخرين ورژن Power DVD مشكل نمايش فيلمها (بدون نويز) حل شد اما به خاطر جديد بودن اين فرمت هنوز نتونستم كانورتور خوبي براي تبديلش به فرمتهاي ديگه گير بيارم .
من ImTOO HD Video Converter رو بهت پیشنهاد میکنم
هم سادست و هم فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه و نتیجه کارش هم خوبه
همچنین Adobe Media Encoder هم میتونه مفید باشه
درود;
واندرفول شدیم. یعنی واقعا از پلیره؟ مطمئنی دوست عزیز؟ چون PowerDVD جدید یه قابلیت خیلی باحال داره و منم ترجیح میدم فیلمام با اون نگاه کنم. میاد کنتراست رو میبره بالا ولی علاوه بر اون نویز تصویر رو یه مقدار کم میکنه ولی اگه بری تو Setting و اون مود فیلم سینمائیشو برداری به حالت معمولی در میاد.
دنیای HD واقعا دنیای بزرگیه. حیف که هنوز این بلوری جا نیوفتاده...
.......
حق با شماست دوست عزيز Power DVD واقعا پلير قدرتمنديه اما جالبه بدونين Media Center ويندوز 7 اين فرمت رو بدون نياز به نصب هيچ كدكي و با كيفيتي بسيار بالاتر از اين پلير پخش ميكنه من كه خودم واقعا شگفت زده شدم .
راستش من به اين نتيجه رسيدم كه همه كانورتورها در يه حدن اگه سيستم سخت افزاري مناسبي براي اينكار نباشه خروجي چيز جالبي در نمياد به هر حال بابت راهنماييت ممنونممن ImTOO HD Video Converter رو بهت پیشنهاد میکنم
هم سادست و هم فرمت های زیادی رو پشتیبانی میکنه و نتیجه کارش هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)