مرسی فرهاد جان از کمک هات. من سرچ می کنم ولی خودت یا کس دیگه ای اگر بر حسب تصادف لینکی چیزی پیدا کردید که به دردم بخوره ممنون می شم بهم بدیدش.
مرسی فرهاد جان از کمک هات. من سرچ می کنم ولی خودت یا کس دیگه ای اگر بر حسب تصادف لینکی چیزی پیدا کردید که به دردم بخوره ممنون می شم بهم بدیدش.
ممنون فرهاد عزیز.مرد مباح جان کلا شیفته ی این نحوه ی تایپت هستم که اصلا کلید ها رو جابجا نمیزنی!!!
شاد باشید
ولی 3 تا مشکل :
1. عجله الکی برای تایپت سریع.
2. Kbdfa.dll توی محل کارم و خونم فرق میکنه!
3. اکثر (70%) نوشته های فارسی روی کیبردم کنده شده و ذهنی تایپ میکنم.
خیلی مخلسیم.
فرهاد جان این رو من استفاده میکنم پر اروره میتونی یه نگاهیش بندازی ببینی اگه کار میده چطوریه-اگر از query استفاده میکنید که دستورات sql
-اگر از کامپوننتهای ADO برای ارتباط استفاده میکنید از چنین کدی: ADOTable.sort
-اگر هم از TTable تب BDE استفاده میکنید روشی در لینک زیر ارائه شده اما تست نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوست من، منم خیلی سعی کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم که بهتره از همین GRID هایی که خودشون مرتب می کنن استفاده کنی. چه کاریه دوباره چرخ رو اختراع کنیم. البته واسه یادگرفتن توصیه می شه!!
تست نکردم اما ظاهرا در کامنت هایی که در انتهای اون لینک هست، این روش جواب دادهاین رو من استفاده میکنم پر اروره
چرا از کوئری استفاده نمیکینید، مطمئنا بدون مشکل اجرا میشه
من هم ازاون کد استفاده کردم هم کامنها تشکرشو دیدم..... ولی من هم که خواستم ازش استفاده کنم کلی ارور داد. یخورده ور رفتم، بعد کلا بیخیال شدم
من مجبورم با کد همه اینا رو درست کنم
از کوئری استفاده نمیکنید؟
فرهادجان استاد گفته کوئری مفت خوری یه برنامه نویس باید خودش همچی رو بلد بشه کد بزنه ولی خودشم درس نداده ها گفته برید بلد بشین این هم که دنبالشم یه جوری تمومش کنم پروژمه که تا 30دی ماه باید تحویلش بدم
حالا اگه میشه یکی لطف کنه جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)