ممنونم از لطف تمامی دوستان
با تشکر دوست عزیزمون inno3d:
من یک مقدار گیج شدم ، HD یا همون رزولیشن بالاتر بگیرم بهتره ؟ یا بدتر ؟
من الان اینطوری از صحبت های شما و دوستان برداشت کردم که اگر من الان یک مانیتور HD با رزولیشن بالاتر بگیرم استفاده کمتری با توجه به کارت گرافیکم و بازی ها ازش دارم نسبت به یک مانیتور معمولی با رزولیشن نرمال ؟
من درست برعکس اینرو برداشت کردم ، اینکه من اگه الان مانیتور HD بگیرم ، گرافیک من برای رسیدن به FPS خوب با توجه به رزولیشنی که میخواد به مانیتور HD ارائه بده توانایی کمتری در اجرای بازی های جدید پیدا میکنه نسبت به وضعیت الانش ( با مانیتور CRT در رزولیشن پایین ) یا حداقل یک LCD با رزولیشن معمولی
.gif)
لطفا اگه اشتباه میکنم منو در این قسمت روشن کنید .
خب اگر اینطوری باشه و فرق آنچنانی نداشته باشه ترجیح میدم از یک مانیتور ارزون تر استفاده کنم دیگه
با تشکر دوست عزیزمون iceweek:
باید بگم درست فهمیدید در مورد بچه مایه دار بودن ، همین پولیم که جور کردم بعد چند ساله
.gif)
واسه همینه که هی سوال میپرسم و نگرانم که اشتباه نکم و الا اگه توانایشو داشتم مسه خیلیا یه بعدظهر پا میشدم میرفتم یه قشنگشو ور میداشتم کارایشم مهم نبود واسم ( شوخی )
آره نظر خودمم رو 19 بود اولش اما امکانات رو که دیدم + قیمت هایی که آنچنان تفاوتی نداشتن نسبت به مدل های نزدیک بهم که هیفم اومد چون 1 باره دیگه رفت تا چند ساله دیگه که پولشو داشته باشم
.gif)
واسه همین گفتم حالا که دارم میگیرم HD بگیرم .
ممنون از پیشنهادت ؛ در کل با تمام این وجود و مشخصات یک مدل (Samsung) هم پیشنهاد بدی ممنون میشم
با تشکر دوست عزیزمون mf.designing :
خب مسلما من وقتی دارم هزینشو میدم , توقع دارم از تمام امکاناتش استفاده کنم اما اگه شما میگید فعلا بازی نیومده که بتونه تمام رزولیشن این مانیتور رو پوشش بده و بعد ها خواهد امد و من با این کارت گرافیکم میتونم اونو بازی کنم خب بحسش جداست و کاملا منطقیه که من چون نیمتونم تند تند مانیتور عوض کنم بیام الان هزینه ای رو کنم که بعد بکارم بیاد این درست ، هدف من هم در کل همینه که با آینده نگری بخرم . اما اگه بعد هم نتونم ازش استفاده کنم و با توجه به صحبت های دوستان (
iceweek و inno3d )وقتی بازی های که اقابلیت پخش در این رزولیشن ( HD ) را دارا باشه ارائه بشه اما گرافیک من قابلیت اجرای اونو نداشته باشه که بازم فایده ای نداشته واسم بجز هزینه اضافی.
در کل این تاپیک که تا الان خیلی کمک کرده دیدمو عوض کرد نسبت به مانیتور های LCD . بازم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم اگه این دید من اشتباه لطفا بگین که اشتباه خرید نکم
اگه حتی فکر می کنید بازم با این وحود خرید مانیتور HD حتی برای فیلم دیدن و کارهای معمولی بهتر از مانیتور های با رزولیشن های پایین تره و به بازی ها و کارت گرافیک هم در اجرای اونا لطمه نمیزنه ( یعنی وضوح تصویر خراب نشه نسبت به رزولیشن پایین تر ) و نسبت به قیمتشون ارزشش رو داره لطفا بگید
ممنون از لطف همتون