به داور پول نشون ندادند، چون ايندفعه ديگه پولها جمع ميشه تا به داوران مستضعف كمك بشه.
در ضمن مثل بعضيا فحش هاي فوق ركيك به بعضياي ديگه نميدادند.
به داور پول نشون ندادند، چون ايندفعه ديگه پولها جمع ميشه تا به داوران مستضعف كمك بشه.
در ضمن مثل بعضيا فحش هاي فوق ركيك به بعضياي ديگه نميدادند.
اینو قبول دارم ، گزارشگره خیلی از تراختور دفاع می کرد !
بازی تراختور هم فکر کنم ضعیفترین بازیش بود ، اصلا" اون تاکتیک و بازی زیبای قبلی رو نداشتند !
در ضمن بین 60 هزار نفر هرجور آدمی پیدا می شود ! امکان داره یک نفر پول نشون بده و به تقلیدش 100 نفر دیگر هم پول نشون بدهند ! همه 60 هزارتا اینکار رو کرده بودند ؟ 90 هم فقط یک صحنه کوچیک نشون داد !
![]()
Last edited by BehzadKiNG; 19-12-2009 at 09:43.
یاد یه خاطره بد افتادم
کلا هر وقت افشاریان رو با اون استیل ... میبینم اینجوری میشم
یه فصل زحمت میکشی وکلی امتیاز جمع میکنی و..... و تماشاگرا هر بازی تو هر آب و هوایی میرن تشویق که این بابا یه سوت اشتباه بزنه و بگه بمونید تو کف قهرمانی
کاش یه موقعیت غیر قابل تشخیصی بود ولی باید بگیم که این بابا و کمکش یا کور بودن یا جرات نداشتن
من اون لحظه دقیقا پشت دروازه بودم و 100 درصد پنالتی بود ، خواست دروازه بان رو دریب بزنه که دروازبان کاملا زدش ...من صحنه پنالتی رو ندیدم ولی می گن خیلی مشکوک بوده ، شما که تو ورزشگاه بودین چی دیدین؟
راستی یادتون باشه که گزارشگرتون هم خیلی کم لطفی کردا
یه جور گفت شاهین از دسته 1 اومده انگار تراکتور از لالیگا اومده
اون روز هم من بودم و کنار اونا نشسته بودم ، 100 نفر هم نمیشدن ! جو یه جوری هست که یجا وقتی یکی یه چی میگه افراد دور و برش هم شعار میدن ! اونجا 2-3 نفر پول درآوردن و به تقلید از اونا یه 70-80 نفری هم تکرر کردن ، همین و بس !در ضمن بین 60 هزار نفر هرجور آدمی پیدا می شود ! امکان داره یک نفر پول نشون بده و به تقلیدش 100 نفر دیگر هم پول نشون بدهند ! همه 60 هزارتا اینکار رو کرده بودند ؟ 90 هم فقط یک صحنه کوچیک نشون داد !
دوستان سلام
من جایی بودم ساعت 2.30 رسیدم خونه هیچ گلی رو ندیدم
بعدش هم از بس این گزارشگر محترم تبریزی توی سر شاهین کوبوند و به زور از تراکتور پرطرفدار تعریف کرد که داشت حالم به هم میخورد
بعد بازی که گل ها رو دیدم فهمیدم گل تراکتور از روی پنالتی بوده
درسته هر گزارشگری از خودشون تعریف میکنه ولی ایشون دیگه از حد گزرونده بود
یه نکته جالب که من به چشم خورد این بود که وقتی دوربین روی تماشاگران رفت من دیدم که پرچمی دستشون بود که نوشته بود:
تراکتور، شاهین آذربایجان
تاییدیاد یه خاطره بد افتادم
کلا هر وقت افشاریان رو با اون استیل ... میبینم اینجوری میشم![]()
اصلا این داور رو نمی دونم کی دارو کرده
توی خیلی از موراد بعد 10 ثانیه تازه یادش میومد که خطایی شده و سوت میزد در حالی که طرف داره میدووه طرف دروازه
از همه عذر میخوام
ولی بعضی از شمالیا علی الخصوص تهرانیا اصلا با جنوبی ها خوب نیستن
یا به قول خودمون : چیش دارمونه ندارن
تا به حال چند مرتبه مخصوصا مواقعی که نرسیدم بازی رو ببینم توجه کردم اخبار چیزی در مورد بازیها و نتیجشون نگفت عوضش در مورد آبی و قرمز توضیح و تفصیلش رو دادن
این رو هم در مورد فولاد هم در مورد شاهین دیدم و حتی گاهی در مورد فجر و برق
توی نود هم این بی عدالتی های آقا عادل رو دیدم
علی علی
اینم چنتا عکس که خودم از بازی گرفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هم به گزارشگر گیر ندین ! طبیعیه که هر کسی طرف خودش رو نگه داره (حتی تو اسپانیا هم همینه !) طرفداری تو گزارش فردوسی پور و خیابانی هم مشخصه چه برسه به گزارشگر شهرستان . سخت نگیرید ، گزارشگر بوشهر هم همینطوری بود ...
بابا كلا گزارشگراي ايراني از پايتخت گرفته تا شهرستان فقط از تيم خودشون تعريف ميكنن. اين گزارشگر اهوازي چون استقلال اهواز زور زوركي پرسپوليس رو برده بود تو بازي فولاد و استقلال كه فولاد يه دونه جلو بود ديگه آخر آخراي بازي داشت استقلال رو به صفر ضرب ميكرد!
میگن اینو بخونید گویا کمالوند داره کم کم راه می افته
خبرنگارایسنا:کمالوند گفت تا شب گردنت را می شکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودشون برا خودشون خبر نوشتن؟!!
حداقل ميدادن اونيكي دوستاي خبرگزاريشون منتشر ميكرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)