بايوسم رو آپ ديت كردم. رمم هم طبق گفته دوستان به عنوان يه رم حداقل كافي به نظر مياد. نه؟
بايوسم رو آپ ديت كردم. رمم هم طبق گفته دوستان به عنوان يه رم حداقل كافي به نظر مياد. نه؟
بچه ها لطفا جواب منو بديد! ... گيج شدم.
1- نمي دونم واقعا مشكل از چيه ..
2-به نظرتون جسارتا ويندوز سوني كه توي همين سايت داره فروخته ميشه مورد تائيد و كامله ؟
Last edited by ghafari88; 21-12-2009 at 15:09. دليل: اضافه كردن اطلاعات به سوال
سلام . .بچه ها لطفا جواب منو بديد! ... گيج شدم.
1- نمي دونم واقعا مشكل از چيه ..
2-به نظرتون جسارتا ويندوز سوني كه توي همين سايت داره فروخته ميشه مورد تائيد و كامله ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ghafari88
آره هم مورد تاییده و هم کامله . .
شما اگه اینترنتتون سرعتش خوبه . . من لینک دانلود ویندوز 7 رو در 11 پارت 200 مگابایتی به شما بدم . .
من خودم توی 30 دقیقه کلش رو دانلود کردم . . با سرعت دانلود 1700 کیلوبایت در ثانیه . .
اگه خواستید پیغام خصوصی بدید . . تا لینکشو بهتون بدم . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام دوست عزیز نرم افزارهای این شرکت حرف نداره من خودم از 7 و nod32 این شرکت استفاده میکنم فقط یادت نره که 7 فعال کنی :Sarzamin soft group
سلام من هم تقریباٌ مشکل همینه با این تفاوت که من زمانی که ویندوز xp داشتم با چندتا ویندوز 7 مختلف امتحان کردم اما بعد از این که بوت رو روی dvd میذاشتم ویندوز شروع می کرد به کپی کردن و علامت ویندوز هم می امد ولی بعد که وارد اون صفحه آبی رنگ می شد گیر می کرد یعنی پنجره ای بالا نمی امدمن ویندوز 7 درحالی که xp بالا بود از روی دسکتاپ نصب کردم اگه میدونید چرا اینطوری لطفاٌ بگید
ميشه لطفا بگي مشخصات دستگاهت چيه؟
آقا مشكلمو فهميدم كجاست. گفتم مطرح كنم شايد به درد شماها هم بخوره. مشكل از كارت گرافيكم بود. يعني انگار نمي كشه كه موقع نصب عمل كنه. يه كارت گرافيك ديگه گذاشتم روي دستگاهم ( مال خودم geforce 8400 هست كه يه دونه geforce 9500 انداختم) درست شد. يعني يه جورايي گولش زدم. بعد دوباره كارت گرافيك خودمو گذاشتم عين آدم ويندوز اومد بالا. بهر حال ظاهرا مشكل از كارت گرفيكم بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)